PetrosPetrakis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Γειά σε όλους.. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το τι δικαιολογητικά χρειάζομαι για να βγάλω αφμ είμαι 16 ο γονείς έχουν συμφωνήσει απλώς για να μην τους τρέχω 2-3 φορες μου είπαν να μάθω τι ακριβώς χρειάζομαι για να έρθουν μαζί μου μια φορά.. Το αφμ το χρειάζομαι για δίπλωμα μοτοποδηλατου..
Anorymous Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μονο ταυτοτητα και ενα εντυπο που συμπληρωνεις εκει, αν δεν εισαι 18 δεν μπορεις να βγαλεις ΑΦΜ εκτος αν πιασεις δουλεια, εισαι κληρονομος ή εχεις εσοδα απο ακινητο. 1
Μr.Muscle Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μονο ταυτοτητα και ενα εντυπο που συμπληρωνεις εκει, αν δεν εισαι 18 δεν μπορεις να βγαλεις ΑΦΜ εκτος αν πιασεις δουλεια, εισαι κληρονομος ή εχεις εσοδα απο ακινητο. Έβγαλα και εγω ΑΦΜ πριν τα 18 (βέβαια χρόνια πριν οπότε δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι) δεν χρειάστηκε να φέρω κάτι άλλο εκτός απο ταυτότητα
PetrosPetrakis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Πως είσαι τόσο σίγουρος? Εφόσον το δίπλωμα που μπορείς να βγάλεις στα 16 σου απαιτει το αφμ δεν γίνεται να μην μπορείς να βγάλεις.. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να πας με έναν από τους γονείς σου για να υπογράψει οτι συμφωνεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα