Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 [..] Μάθε πώς να το φτιάχνεις γιατί διαφορετικά δε μαθαίνεις πώς χαλάει. QFE
Georzino21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Φίλε μάθε προγραμματισμό σπούδασε Java c++ και θα ανακαληψεις την τρύπα στο σύστημα το οποίο θέλεις να σπάσεις
The_Judas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ξεκινάς ως προγραμματιστής και μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας ίσως να γίνεις ethical hacker. Χρειάζεται βέβαια βαθιά γνώση σε προγραμματισμό,βάσεις δεδομένων και δίκτυα. Μην περιμένεις βέβαια να είναι τα πράγματα όπως στις ταινίες η ζωή του χάκερ.... δηλαδή γκομενάκια-πάρτι και ναρκωτικά.
Mr Robot Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Eυχαριστω για τις απαντησεις , δεν εχω δει ποτε τετοιες ταινιες βασικα... οι μονες που εχω δει με hacker παντα αυτοι ειναι θλιβερα μοναχικοι... απλα ελπιζω να ειμαι σε θεση μετα απο καποια χρονια να μπορω να βρω μια δουλεια σε αυτο τον τομεα... αναμενεται οτι σε οτι γενικα τα επομενα χρονια θα εχει και η ελλαδα αυξηση σε αυτες τις θεσεις εργασιας γιατι βρισκονται σε γελοια κατασταση απο αποψη ασφαλειας...
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 [..]αναμενεται οτι σε οτι γενικα τα επομενα χρονια θα εχει και η ελλαδα αυξηση σε αυτες τις θεσεις εργασιας γιατι βρισκονται σε γελοια κατασταση απο αποψη ασφαλειας... Εαν λειτουργουσε η παραπανω λογικη, ως χωρα σε παρα πολλους τομεις θα μασταν τιγκα στις θεσεις εργασιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα