Vasilis_nakos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 καλησπερα παιδια με 100mb internet στο κινητο ποση ωρα μπορω να παιζω pokemon go?
infin1tyGR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Χρειάζεται περίπου 10 MB την ώρα λένε οι περισσότεροι. Απλά πρόσεχε άλλες εφαρμογές (Facebook, Messenger) που μπορεί επίσης να καταναλώνουν δεδομένα.
taslikos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Γιατί δεν βάζεις όριο με καμία εφαρμογη για να μην χρεωθεις; Ίσως να σε βολέψει περισσότερο, ωστόσο πιστεύω πως φτάνουν για κανα 20 λεπτό και εγω..
infin1tyGR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Το 20λεπτο λέτε ρε παιδιά; Το έχετε δοκιμάσει καθόλου ή λέτε ό,τι να 'ναι;
taslikos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Εγω που το έχω δοκιμάσει εκεί γύρω εχει φαει.. Τώρα ειναι και η χρήση που κάνει ο καθένας στο κινητό άμα κατεβάζει email και εχει και Facebook φυσικά τρώει πιο πολλά.. Νομίζω υπάρχουν κάτι υπηρεσίες απο βοντα και κοσμοτε που σου δίνουν 500 μβ για μια ώρα αλλα δεν το έχω ψάξει και ποτε αυτο..
Simply7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 ενα τροπος για να εξοικονομήσεις mb ειναι να πας στο google maps και να κανείς offline area την περιοχή σου . Ετσι θα σου κατεβάσει offline το χάρτη και δεν θα τον ζητάει συνέχεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα