Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για password σε φακελο.

KROUD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τα windows XP GR.Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μου δινει την δυνατοτητα να κλειδωσω καποιον φακελο και να μπαινεις στο αρχειο μονο με password?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λέγεται Cryptext είναι freeware και θα του βρεις σε εκατοντάδες σημεία όπως και εδώ: http://www.tip.net.au/~njpayne/download.html (200K)

Αυτό μπαίνει στο δεξί κλικ του ποντικιού και σου επιτρέπει να κλειδώνεις αρχεία ή και φακέλους. Κοίτα μόνο μην κάνεις καμιά κοτσάνα και... κλειδώσεις τα Windows

Δημοσ.

Pc Security. Τέλιο!! Πάρα πολλές δυνατότητες και καλό κλείδωμα.

Επίσης και το TweakXP έχει πρόγραμμα γι ακλείδωμα φακέλλων.

Δημοσ.

Ego eixa steganos III, leo epagelmatiko programma ena cd pianei, oxi opos ta alla pou pianoun misi disketa kai ta faga ta papala, molis ton metefera ton skliro ipirxe o fakelos, anoige me ton kodiko pou eixa orisei alla ta arxeia pigan gia camping...

Athanata Windows....

Δημοσ.
Mia erwtisi... Peite oti kanoume lock ena folder me auto to programa (Cryptext) .. kai metaferoume ton sklhro me auto to folder se alo pc to opoio den exei eggatestimeno to cryptex... To kleidoma tha paraminei?

Το κλείδωμα θα παραμείνει είτε το βάλεις σε άλλο δίσκο είτε το βάλεις σε cd.

Για το ξεκλείδωμα σε άλλο pc όμως θα χρειαστείς το cryptext και τον κωδικό.

Δημοσ.

Κοιτάξτε παιδιά αν θέλετε πρόγραμμα κρυπτογράφισης πιο advanced δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το PGP.

Εγώ έδωσα το link για το cryptext γιατί είναι μικρό, απλό και γρήγορο. Τώρα αν κάποιος θέλει να κρυπτογραφήσει κάτι που θα δυσκολέψει και.... το echelon ας βάλει το PGP. Yπάρχει και σε free έκδοση. Πολύ καλό για email. Toυλάχιστον από κακόβουλο χρήστη ή από expert του είδους είναι αδύνατη η αποκρυπτογράφηση γιατί θα χρειαστεί 200 χρόνια στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Φυσικά ούτε λόγος όμως να ξεχάσετε το password (μπορεί να είναι ολόκληρη φράση) γιατί το PGP θα ξαναλειτουργήσει μόνο με format. lol

Δημοσ.

re paidia kai ta windows den exoun epilogi na gia klidwseis fakelo?mono pou pezei i fasi me tous users alla panw katw to idio einai apla prepei na exeis ton skliro sou se ntfs morfi :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...