Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ξαναποστάρει για το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά δεν βρέθηκε κάποιος που να γνωρίζει.

Έφαγα προσωρινό ban από site επειδή χρησιμοποίησα VPN συγκεκριμένα το πρόγραμμα cyberghost.

Tι ισχύει τελικά με τα  VPN προγράμματα παρέχουν πραγματική ανωνυμία και "προστασία"; Πέρα από την IP αποκρύπτουν και την MAC address?

Υ.γ. Sorry, αν οι απορίες μου ακούγονται χαζές αλλά είμαι ψιλοάσχετος με το θέμα...

• Like 1
Δημοσ.

Παρέχουν ανωνυμία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εντοπιστείς .. με τις κατάλληλες γνώσεις και αρκετό χρόνο μπορούν να σε εντοπίσουν .Η mac address είναι μόνο τοπικά ..δηλαδή μπορούν να την δουν μόνο συσκευές συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο .

• Like 1
Δημοσ.

Παρέχουν ανωνυμία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εντοπιστείς .. με τις κατάλληλες γνώσεις και αρκετό χρόνο μπορούν να σε εντοπίσουν .Η mac address είναι μόνο τοπικά ..δηλαδή μπορούν να την δουν μόνο συσκευές συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο .

Μην παρεξηγηθώ δεν μιλάω για παράνομες πράξεις που μπαίνει εισαγγελέας... Συγκεκριμένα εγώ πήγα για πλάκα να τσεκάρω ένα αμερικάνικο site με research rewards και με μπλόκαραν. Δεν με νοιάζει για το site αλλά μου γεννήθηκε η απορία αν σερφάρουμε ανώνυμα με VPN προγράμματα.

Οπότε αν κατάλαβα καλά η απάντηση σου είναι ΝΑΙ εκτός ακραίων περιπτώσεων;

Όσο για την MAC την βλέπουν μόνο όσοι είναι συνδεδεμένοι σε δίκτυο LAN, σωστά;

Το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ το γνωρίζεις; Μήπως έχεις να μου προτείνεις κάτι καλύτερο;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

LAN και WIFI .. Δεν το γνωρίζω αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να καταλάβουν ότι κάποιος χρησιμοποιεί VPN , δοκίμασε κάποιες άλλες εταιρίες και ίσως να σταθείς τυχερός.

• Like 1
Δημοσ.

LAN και WIFI .. Δεν το γνωρίζω αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να καταλάβουν ότι κάποιος χρησιμοποιεί VPN , δοκίμασε κάποιες άλλες εταιρίες και ίσως να σταθείς τυχερός.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι αλλά δεν μπορούν να δουν την  πραγματική IP σου;

Θες να μου προτείνεις κάποιο μην πάω πάλι στην τύχη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...