Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας  επειδη ψαχνω  για  δουλεια αυτον  τον καιρο πιο εινε το καλυτερο  σιτε  για να    δω απο αγγελιες  για   δουλεια..;;;;

περα απο  την χρυση ευκαρια   υπαρχει αλλο  σιτε;;;

Δημοσ.

καλα τα λες  φιλε  μου   δουλιες δεν  υπαρχουνε  ε τοτε  γιατι  βαζουνε αγγελιες;;;;

Γνωρίζω οτι μερικές εταιρείες σηκώνουν αγγελίες χωρίς να προσλαμβάνουν κανέναν και το κάνουν για διαφηστικούς λόγους και για να νομίζει ο κόσμος οτι η εταιρεία είναι μεγάλη οπότε και ψάχνει συνεχώς προσωπικό. Επίσης σε ορισμένες ιστοσελίδες υπάρχει σύστημα που οι αγγελίες αφού εμφανιστούν ξαναεμφανίζονται αυτόματα εκτός κι αν ενημερώσουν οι υπεύθυνοι το σύστημα να μην τις ξαναβγάλει, αυτό γίνεται σε εταιρείες και καλά για να μαζεύουν βιογραφικά κι αν χρειαστούν κάποιον να τον ψάξουν από αυτά που στάλθηκαν ήδη. Από όλες τις αγγελίες που βλέπεις ένα 20-30% είναι για αυτούς τους λόγους.

• Like 3
Δημοσ.

καλα τα λες  φιλε  μου   δουλιες δεν  υπαρχουνε  ε τοτε  γιατι  βαζουνε αγγελιες;;;;

το αν υπάρχουν ή όχι , ακόμα και αν ψάχνεις να κάνεις οτιδήποτε βρεθεί εξαρτάται απο το τι προσόντα διαθέτεις και σε ποια περιοχή βρίσκεσαι . Για παράδειγμα Πάτρα οι ελάχιστες δουλειές που βρίσκω ή θα ζητάνε πτυχία που δεν έχω ή θα ζητάνε κοπέλες και μάλιστα συγκεκριμένης ηλικίας. Είχα βάλει πρόσφατα μια φίλη να πάρει απο περιέργεια σε μια αγγελία που είχα βρει επειδή έψαχνε και η ίδια και τελικά τα μάσαγαν περίεργα και το όλο σκηνικό βρώμαγε , δηλαδή ζητούσε πληροφορίες περι τίνος πρόκειται επειδή η αγγελία δεν έγραφε και δεν της έλεγαν , όλο να συναντηθούμε απο κοντά να μιλήσουμε κτλ. Αυτό που επέμεναν όμως ήταν για την εξωτερική εμφάνιση , ρώτησαν κιλά , ύψος και αν είναι αντικειμενικά εμφανίσιμη. Επέμεναν μάλιστα να τους δώσει και facebook να "ρίξουν μια ματιά"

λολ , γέλασε κ το έκλεισε 

Δημοσ.

το αν υπάρχουν ή όχι , ακόμα και αν ψάχνεις να κάνεις οτιδήποτε βρεθεί εξαρτάται απο το τι προσόντα διαθέτεις και σε ποια περιοχή βρίσκεσαι . Για παράδειγμα Πάτρα οι ελάχιστες δουλειές που βρίσκω ή θα ζητάνε πτυχία που δεν έχω ή θα ζητάνε κοπέλες και μάλιστα συγκεκριμένης ηλικίας. Είχα βάλει πρόσφατα μια φίλη να πάρει απο περιέργεια σε μια αγγελία που είχα βρει επειδή έψαχνε και η ίδια και τελικά τα μάσαγαν περίεργα και το όλο σκηνικό βρώμαγε , δηλαδή ζητούσε πληροφορίες περι τίνος πρόκειται επειδή η αγγελία δεν έγραφε και δεν της έλεγαν , όλο να συναντηθούμε απο κοντά να μιλήσουμε κτλ. Αυτό που επέμεναν όμως ήταν για την εξωτερική εμφάνιση , ρώτησαν κιλά , ύψος και αν είναι αντικειμενικά εμφανίσιμη. Επέμεναν μάλιστα να τους δώσει και facebook να "ρίξουν μια ματιά"

λολ , γέλασε κ το έκλεισε 

Συναδελφος μου ψαχνει βοηθο και στην αγγελία έγραφε "εμφανίσιμη κοπέλα έως 30"..  (τελικά βρήκε μια με μπαλκονια.. αλλα δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα).

Δημοσ.

αυτό που λέει ο Βασίλης παραπάνω το επιβεβαιώνω.

εδώ που δουλεύω ανεβάζουνε αγγελίες ενώ δεν υπάρχει θέση.

το σκεπτικό είναι ότι έχουνε μαζέψει κάποια βιογραφικά και όταν χρειαστούνε κάποιο άτομο (έχει συμβεί αρκετές φορές) μπορούμε να επιλέξουμε σχετικά γρήγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς γνωστό πολύ δύσκολα.Χωρίς να έχεις εμπειρία σε κάτι που δεν έχουν οι περισσότεροι ακόμα πιο δύσκολα.

Δημοσ.

γνωρίζω κοπέλα που έβαλε πολιτικό για να μπει σε super market πωλήτρια κ έχει τελειώσει πανεπιστήμιο για καθηγήτρια , δεν θυμάμαι ειδικότητα αλλα οκ νταξ το θεωρώ ξεφτίλα να έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο 

• Like 3
Δημοσ.

γνωρίζω κοπέλα που έβαλε πολιτικό για να μπει σε super market πωλήτρια κ έχει τελειώσει πανεπιστήμιο για καθηγήτρια , δεν θυμάμαι ειδικότητα αλλα οκ νταξ το θεωρώ ξεφτίλα να έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο 

εδω και χρονια γινεται αυτο δυστηχως

• Like 4
Δημοσ.

αυτό που λέει ο Βασίλης παραπάνω το επιβεβαιώνω.

εδώ που δουλεύω ανεβάζουνε αγγελίες ενώ δεν υπάρχει θέση.

το σκεπτικό είναι ότι έχουνε μαζέψει κάποια βιογραφικά και όταν χρειαστούνε κάποιο άτομο (έχει συμβεί αρκετές φορές) μπορούμε να επιλέξουμε σχετικά γρήγορα.

Έχουν επιλέξει ποτέ κάποιο από τα βιογραφικά, ή τα κάνουν συλλογή? Εγώ προσωπικά όσες φορές έχω στείλει σε εταιρίες που δεν ψάχνουν άμεσα, πάντα καταλήγει στην ανακύκλωση.

Στην πόλη μου χρησιμοποιήθηκε πολιτικό και θρησκευτικό(!) βύσμα για να προσλάβουν κόσμο σε γνωστή αλυσίδα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...