Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν επιλέξει ποτέ κάποιο από τα βιογραφικά, ή τα κάνουν συλλογή? Εγώ προσωπικά όσες φορές έχω στείλει σε εταιρίες που δεν ψάχνουν άμεσα, πάντα καταλήγει στην ανακύκλωση.

ναι, έχουνε επιλέξει.

απλά να ξέρετε παιδιά ότι τα βιογραφικά είναι πάρα πολλά. είναι πολλοί αυτοί που ψάχνουν για δουλειά.

και επίσης έχω παρατηρήσει (δεν ασχολούμαι εγώ με τα βιογραφικά, εκτός μιας φοράς που ζητήθηκε η γνώμη μου) ότι πολλά βιογραφικά είναι άσχετα.

ζητάς άτομο με εξειδικευμένες γνώσεις λογιστικής-οικονομικών και σου στέλνει βιογραφικό άτομο που μόλις τελείωσε τη σχολή του χωρίς εμπειρία.

βιογραφικό για θέση πληροφορικής -web και μου αναφέρει σαν γνώσεις internet explorer, html. ε χαίρω πολύ αυτά είναι αυτονόητα. άμα είναι να γράφουμε απλά για να γεμίζουμε σελίδες...

κι εγώ έχω στείλει βιογραφικό χωρίς να καλύπτω πλήρως τις απαιτήσεις αλλά δε το ξεφτιλίζω.

εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι πολλά βιογραφικά είναι άχρηστα.

οκ το καταλαβαίνω ότι υπάρχει απελπισία και ο καθένας προσπαθεί και στέλνει όπου μπορεί

Δημοσ.

Με το να αφηνεις βιογραφικα σε μια εταιρεια ετσι στο ασχετο τι γνωμη εχετε; Το κανει ενας φιλος μου, του λεω δεν προκειται να σε παρουν αμα δε θελουν ατομο.. εσεις τι λετε;

Δημοσ.

Με το να αφηνεις βιογραφικα σε μια εταιρεια ετσι στο ασχετο τι γνωμη εχετε; Το κανει ενας φιλος μου, του λεω δεν προκειται να σε παρουν αμα δε θελουν ατομο.. εσεις τι λετε;

τις ίδιες πιθανότητες με το τζοκερ

Δημοσ.

οχι για σουπερ μαρκετ αλλα για προεδρος , αλλα τωρα εχουμε κριση

ναι νομιζεις στον σκλαβενιτη πριν χρονια που ειχα ρωτησει μια γνωστη μπου ειχε πει οτι μπηκε με πολιτικο μεσω μιλαμε τωρα για το 2008-9 , το εχω ακουσει και για βασιλοπουλο αυτο επισης εδω και χρονια.

• Like 1
Δημοσ.

ζητάς άτομο με εξειδικευμένες γνώσεις λογιστικής-οικονομικών και σου στέλνει βιογραφικό άτομο που μόλις τελείωσε τη σχολή του χωρίς εμπειρία.

βιογραφικό για θέση πληροφορικής -web και μου αναφέρει σαν γνώσεις internet explorer, html. ε χαίρω πολύ αυτά είναι αυτονόητα. άμα είναι να γράφουμε απλά για να γεμίζουμε σελίδες...

Κοίτα αν και τραβηγμένο να στείλει κάποιος τελειόφοιτος για θέση που ζητάει εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις, γενικώς τι περιμένεις να κάνει κάποιος όταν όλες οι αγγελίες ζητάνε εμπειρία και σχεδόν όλες εξειδικευμένες γνώσεις και ένα σωρό πράγματα; Για μένα καλά κάνει κάποιος και στέλνει βιογραφικό και σε αγγελίες που δεν τηρεί τα προσόντα από το να κάθεται να κλέγεται όλη μέρα για την ανεργία, εκεί που θα ασκήσω κριτική είναι οτι τα περισσότερα βιογραφικά είναι κακογραμμένα και καθόλου προσεγμένα και αυτό ισχύει είτε μιλάμε για άτομα με εμπειρία και με γνώσεις πτυχία και προσόντα, είτε για τελειόφοιτους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...