Batadoum Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Παιδεια αξιζει να παρω μητρικη απο στοκ χαους του πλαισιου? Λεει εχει 6 μηνες εγγυηση Την θελω γιατι τα φτυσε η δικια μου και δεν εχω πισι και ειμαι σε μπατζετ
nikos903 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Νομίζω για προϊόντα stock house πρέπει να πας να τα παραλάβεις απο εκεί (μεταμόρφωση) άρα είναι και το θέμα της απόστασης. Μετά η διαφορά τιμής απο το καινούργιο, αξίζει για αυτήν την μείωση κατα 1.5 χρόνο της εγγύησης; Και πες οτι σου έρχεται χαλασμένη (πολύ πιθανό λόγο του οτι είναι στόκ) θα τρέχεις πάλι εκεί απάνω να την αλλάξεις; Και πες οτι την παίρνουν πίσω, θα βρεις άλλη στο στόκ; Δεν τους βλέπω να δίνουν πίσω χρήματα άρα θα πρέπει να πάρεις απο το κατάστημα τους πάλι άλλη μητρική (που μεταξύ μας δεν είναι και πολύ φθηνό....) άρα..... Δεν ξέρω αλλά παλιά με τις στόκ δεν έδιναν και I/O shield, τώρα αν αυτή που πάρεις έχει... Δεν ξέρω.... Εκεί μόνο αν πας θα δεις. Δηλαδή αυτό που λέω είναι μήπως για 10-15€ στην τελική μπεις μέσα άλλα τόσα... Just thinking.... 3
antbyron Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Γιατί δεν βάζεις στην εξίσωση και μεταχειρισμένες αφού έχεις χαμηλό μπάτζετ; 1
Batadoum Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Κανει 22 στο στοκ και κανα 70 στο μαγαζι γιαυτο λεω.. Δεν ξερω δεν βρισκω ουτε εδω..
antbyron Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Σχετικά με το στοκ house, μία φορά που το χρησιμοποίησα για μητρική με κάλυψε χωρίς να μου βγάλει προβλήματα η μητρική. Αλλά γενικά είναι ρίσκο.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Παιδεια αξιζει να παρω μητρικη απο στοκ χαους του πλαισιου? Λεει εχει 6 μηνες εγγυηση Την θελω γιατι τα φτυσε η δικια μου και δεν εχω πισι και ειμαι σε μπατζετ Ποιά είναι; Παίζει η ίδια στο stock να έχει τιμή νέας στο skroutz edit 22 ευρώ μόνο; Δέν έχει κάποιο πρόβλημα;
Batadoum Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/motherboard-mitrikes/MSI-MB-760GMA-P34-FX-AM3-DDR3-USB3.htm Για αυτην εδω λεω Και εμενα κατι μου βρωμαει γιαυτο σας ρωταω...22 ευρω απο το πλαισιο???
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/385606/MSI-760GM-P23-FX.html?keyphrase=MSI+Motherboard+760 μακριά γενικότερα
nikos903 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 AM3 απο skroutz βρίσκεις φθηνές. Η διαφορά απο τα 24 είναι <10€. Με αυτά θα έχεις πλήρες κούτα καλώδια κτλπ και 2 χρόνια εγγύηση... Αν παρόλα αυτά θες να πας πλαίσιο όπως σου είπαν παραπάνω είναι ένα ρίσκο, είτε το παίρνεις και είσαι οκ είτε το παίρνεις και το λούζεσαι... Γιατί μετά η επόμενη μητρική σε AM3 στο πλαίσιο πόσο θα έχει αν χρειαστεί να πας σε αλλη μετά λόγο βλάβης αυτής.... Όντως μακριά....
Batadoum Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μια σκετη 8αρα στικ λετε να την σηκωσει? Επισης οι ασροκ μητρικες ειναι φτηνες..αξιζουν λετε?
nikos903 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Γιατί να μην σηκώνει 8ρι dim? Αν θες και λίστα ελεγμένων μνημών δες στο site της εταιρίας: link γενικά βέβαια δύσκολα να πέσεις σε ασυμβατότητα. Όσο για asrock δεν ξέρω, απλή μητρική φαίνεται, δεν είναι για OC και τα σχετικά αλλά θα δουλέψει, γιατί όχι... Δες να είναι και ο επεξεργαστής σου στους υποστηριζόμενους και είσαι κομπλέ.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/385606/MSI-760GM-P23-FX.html?from=drop κοντα σε αυτη π ψαχνεις δεν ειναι κ η παραπανω...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα