foivous Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Προσπάθησα να κάνω εγγραφή στο Ελληνικο φόρουμ και μου βγάζει συνεχώς λαθος το captcha.. Εάν γνωρίζει κάποιος... Ευχαριστω !
Haldol Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δηλαδή αντί να στείλεις ένα e-mail σε κάποιον συντονιστή / διαχειριστή εκεί, είπες να μπεις σε ένα άσχετο forum για να ρωτήσεις; Πως ακριβώς θα ελέγξει κάποιος από εδώ τι παίζει με ένα ξένο forum; Ψάξε στο site για σελίδα επικοινωνίας και στείλε τους ένα μήνυμα. 2
georgekz750 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Αλλαξε μηχανακι και παρε ενα που να λειτουργει το φορουμ του! 4
foivous Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ρε παιδια,είδα ότι υπάρχει και ενότητα για τέτοια και έγραψα,δεν υπάρχει επικοινωνία εάν δεν γραφτείς στο φόρουμ,το έψαξα και η βοήθεια εξηγεί πως και καθοδηγεί όταν είσαι συνδεδεμένος. Το δοκίμασα στο κινητο(Samsung A 7) στο iPad Air 2 και στο pc μου..τίποτα...σου βάζει κάποιες εικόνες να τις γυρίσεις κάθετα και να γράψεις το νούμερο που βλέπεις...πάντα λαθος μου το βγάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα