Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα,

Έχω δυο μέρες τώρα που παρατηρώ ότι η βρύση στη μπανιέρα έχει χαμηλή πίεση όταν είναι προς το ζεστό, στο κρύο εχει περισσότερη πίεση αλλά και εκεί νομίζω έχει μειωθεί αρκετά. Η βρύση του νιπτήρα απ'την άλλη δουλεύει μία χαρά και στο ζεστό και στο κρύο. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

ΥΓ. Οι υπόλοιπες βρύσες του σπιτιού δουλεύουν επίσης μία χαρά.

Δημοσ.

Άλλαξε το φιλτρακι που υπάρχει εκεί που βγαίνει το νερό

Δεν φταίει αυτό το κοίταξα. Επίσης δεν είναι μόνο η βρύση αλλά και το "τηλέφωνο" του ντουζ που έχουν χαμηλή πίεση.

Μήπως έχει κλείσει λίγο καμιά βάνα κατά λάθος;

Σε ποιο σημείο ;

Δημοσ.

99% είναι το φιλτρακι (εκτός και αν η μειωμένη πίεση υπάρχει και στο "τηλέφωνο") εκεί παίζουν δύο περιπτώσεις... Ή η φλατζα που στεγανοποιεί το σπιραλ με το τηλέφωνο έχει δική της σιτα που έχει και αυτή βουλωσει (βγάζεις καθαρίζεις ξαναβαζεις και την σιτα και το φιλτρακι) ή η δεύτερη περίπτωση είναι να έχει βουλωσει /χαλάσει ο μικτης της βρύσης... Αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση θα σου πρότεινα να φωναξεις έναν υδραυλικό γιατί δεν είναι τόσο απλό... Αν πάλι βέβαια πιάνουν τα χέρια σου και πιστεύεις ότι θα το καταφέρεις μόνος σου στείλε μου pm και θα σου δώσω οδηγίες όσο καλύτερα μπορώ μήπως γλυτώσεις το 30-40 αρι του υδραυλικου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...