kraken92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα στη παρέα, Έχω δυο μέρες τώρα που παρατηρώ ότι η βρύση στη μπανιέρα έχει χαμηλή πίεση όταν είναι προς το ζεστό, στο κρύο εχει περισσότερη πίεση αλλά και εκεί νομίζω έχει μειωθεί αρκετά. Η βρύση του νιπτήρα απ'την άλλη δουλεύει μία χαρά και στο ζεστό και στο κρύο. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; ΥΓ. Οι υπόλοιπες βρύσες του σπιτιού δουλεύουν επίσης μία χαρά.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Άλλαξε το φιλτρακι που υπάρχει εκεί που βγαίνει το νερό
kraken92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Άλλαξε το φιλτρακι που υπάρχει εκεί που βγαίνει το νερόΔεν φταίει αυτό το κοίταξα. Επίσης δεν είναι μόνο η βρύση αλλά και το "τηλέφωνο" του ντουζ που έχουν χαμηλή πίεση.Μήπως έχει κλείσει λίγο καμιά βάνα κατά λάθος; Σε ποιο σημείο ;
Chape Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 99% είναι το φιλτρακι (εκτός και αν η μειωμένη πίεση υπάρχει και στο "τηλέφωνο") εκεί παίζουν δύο περιπτώσεις... Ή η φλατζα που στεγανοποιεί το σπιραλ με το τηλέφωνο έχει δική της σιτα που έχει και αυτή βουλωσει (βγάζεις καθαρίζεις ξαναβαζεις και την σιτα και το φιλτρακι) ή η δεύτερη περίπτωση είναι να έχει βουλωσει /χαλάσει ο μικτης της βρύσης... Αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση θα σου πρότεινα να φωναξεις έναν υδραυλικό γιατί δεν είναι τόσο απλό... Αν πάλι βέβαια πιάνουν τα χέρια σου και πιστεύεις ότι θα το καταφέρεις μόνος σου στείλε μου pm και θα σου δώσω οδηγίες όσο καλύτερα μπορώ μήπως γλυτώσεις το 30-40 αρι του υδραυλικου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα