παπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ημαρτον δηλαδη, που βαζουμε τα Css στο codeigniter; Ειμαι σε xamp το app ειναι στο httpdocs/dp/ Εδω ειναι το CI ειναι σε 127.0.0.1:8080/dp/ (εχει πορτα) τα css (bootstrap) ειναι στο dp/css/ Εχω τον Chrome σε view-source, παταω την μια το css link μου λεει about:blank παταω την αλλη μου λεει forbiden παταω την παρααλλη μου πεταει ενα κενο. edit παταω αλλη μια και με πεταει στο dashboard του xamp... edit2: απελπισια αλλα κια παλι δεν δουλευει. <?php class Bootstrap extends CI_Controller { public function index() { echo read_file('/dp/css/bootstrap.min.css'); } } ?>
satafaka Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ίσως έχει πρόβλημα με το htaccess? Τον controller σου τον βλέπεις κανονικά? Τα CSS και γενικά τα resources σου τα βάζεις όπου θέλεις και μετά στο view χρησιμοποιεις το href OR src="<?= base_url() ?>folder_test/folder_test/file_text.css". Εγώ γενικά το application και το system το βγάζω έξω από το public_html. Στο public directory αφήνω μόνο το κεντρικό index.php και έναν φάκελο assets. Στα assets βάζω όλα τα css,js,images ktlp. Το παραπάνω που έκανες με τον Controller Bootstrap δεν το κατάλαβα γιατί το επιχείρησες. Ότι είναι να φορτώσεις, θα το φορτώσεις στο view.
παπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 δεν εχω πουθενα htaccess ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Μια ωρα και κατι, κλασικ στο πιο ηλιθιο πραμα 1
alou Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 btw, insomnia: .post_body { word-wrap: break-word; } όπως διαπιστώνουμε με το ΠΩΩΩ του παπι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα