Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Για 5 ευρώ διαφορά ας βάλει τον i3 6100, 100 mhz παραπάνω base clock από τον 6098p, δεν είναι καμιά τρελή διαφορά αλλά καλύτερα να υπάρχει.
Kostas.karras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 καλα ναι,δεν τιθεται θεμα..μικρες οι διαφορες εξαλου..
manolis96 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Βασικα λεω να κρατησω το αλλο pc για οικογενειακο... οπότε λεω να βαλω το Superflower το 750 η το 650... Οσον αφορα τα υγρα θα μπει διαφανη σωληνα αντι το αθλιο μαυρο σπιραλ της ετοιμης υδροψυξης...δεν συζηταμε για custom υδροψυξη γτ ανεβαινει πολυ... Το θεμα ειναι οτι εφοσον δεν κλοκαρει ο 6100 και δεν εχει θεματα με θερμοκρασιες δεν εχει νοημα η υδροψυξη παρα μονο φουσκωνει το budget...συνεπως λεω για 480 απο εξωτερικο γτ θα φυγω σε λιγο καιρο και μαλλον μητρικη z170 να ειναι ετοιμο για ι7 ...καλα ssd εννοειται για αυτο δεν το ανεφερα... Καλες z170 για oc με 8+2 power phase εχετε καμια καλη προταση...τα χρωματα της υδροψυξης μαλλον κοκκινο με κοκκινη λεντοταινια στο κουτι...
Kostas.karras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/7299789/Asus-Z170-A.html Ασε κοκκινη την υδροψυξη και λευκη λεντοταινια,μην το κοκκινιζεις τοσο..να εχει συμμετρικη αντιθεση και να τονιζει το κοκκινο της υδροψυξης και οχι να χανεται στο κοκκινο.. 1
manolis96 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/7299789/Asus-Z170-A.html Ασε κοκκινη την υδροψυξη και λευκη λεντοταινια,μην το κοκκινιζεις τοσο..να εχει συμμετρικη αντιθεση και να τονιζει το κοκκινο της υδροψυξης και οχι να χανεται στο κοκκινο.. Εχεις ενα δικιο....και η μητρικη ειναι future proof όπως την κοβω για ι7... Οπότε μενουν μνημες για να κλεισω το budget...!!!
cabdik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 προσωπικα, δεν ειμαι φαν της υδροψυξης, αν δεν προκειται για EXTREME OC..!! δεν βλεπω ουσιαστικο λογο (περαν της αισθητικης, που το δεχομαι, γιατι ειναι προσωπικο γουστο του καθενος), να μπει υδροψυξη σε ενα στοκ συστημα. ειναι αυτο που λενε.....τζαμπα τα λεφτα...!! με μια καλη αεροψυκτρα, μπορεις ανετα να εχεις καλη ψυξη, και να κανεις και LIght OC..., χωρις θορυβο...!!! 1
manolis96 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 προσωπικα, δεν ειμαι φαν της υδροψυξης, αν δεν προκειται για EXTREME OC..!! δεν βλεπω ουσιαστικο λογο (περαν της αισθητικης, που το δεχομαι, γιατι ειναι προσωπικο γουστο του καθενος), να μπει υδροψυξη σε ενα στοκ συστημα. ειναι αυτο που λενε.....τζαμπα τα λεφτα...!! με μια καλη αεροψυκτρα, μπορεις ανετα να εχεις καλη ψυξη, και να κανεις και LIght OC..., χωρις θορυβο...!!! Μα αυτο ειπα και εγω οτι εφοσον ο ι3 δεν κλοκαρεται και ειναι και 45w tdp με μια αεροψυχτρα που εχω αγορασμενη απο εξωτερικο 140mm με διπλο ανεμιστηρα (στυλ noctua με περισσοτερα heat pipes) θα δουλευει αριστα ο ι3...Η καρτα ειναι αναλογως την εκδοση... Θα κουμπωθουν πρωτα πανω να τσεκαρω θερμοκρασιες και μετα αν ειναι προχωραω στην υδροψυξη της gpu... Καμια προτιμηση στις μνημες με καλο latency και mhz
SpirosZ68 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Θα κουμπωθουν πρωτα πανω να τσεκαρω θερμοκρασιες και μετα αν ειναι προχωραω στην υδροψυξη της gpu... Εχεις φαει κολλημα με την υδροψυξη και δεν ειμαι σιγουρος αν εχεις καταλαβει ποσο πεταμενα λεφτα ειναι πλεον στις μερες μας που τοσο οι επεξεργαστες οσο και οι καινουριες καρτες γραφικων εχουν βελτιωθει τοσο πολυ στην θερμικη τους συμπεριφορα. 3
manolis96 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εχεις φαει κολλημα με την υδροψυξη και δεν ειμαι σιγουρος αν εχεις καταλαβει ποσο πεταμενα λεφτα ειναι πλεον στις μερες μας που τοσο οι επεξεργαστες οσο και οι καινουριες καρτες γραφικων εχουν βελτιωθει τοσο πολυ στην θερμικη τους συμπεριφορα. Μα δεν καταλαβες τι ειπα μαλλον...αναλογως την θερμικη συμπεριφορα που θα εχει η καρτα που θα παρω + το oc που θα γινει τοτε θα αποφασισω αν θα βαλω υδροψυξη...
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μα δεν καταλαβες τι ειπα μαλλον...αναλογως την θερμικη συμπεριφορα που θα εχει η καρτα που θα παρω + το oc που θα γινει τοτε θα αποφασισω αν θα βαλω υδροψυξη... Μα δεν χρειάζεται να αποφασίσεις, αυτό προσπαθούν να σου πουν τα παιδιά παραπάνω και δεν χρειάζεται επειδή πολύ απλά οι aftermarket κάρτες φορούν καλά συστήματα ψύξης και μπορούν να σηκώσουν oc. Κοίτα να επενδύσεις τα λεφτά σε hardware και άσε τις πατέντες στην άκρη, αξίζει πολύ περισσότερο.
manolis96 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μα δεν χρειάζεται να αποφασίσεις, αυτό προσπαθούν να σου πουν τα παιδιά παραπάνω και δεν χρειάζεται επειδή πολύ απλά οι aftermarket κάρτες φορούν καλά συστήματα ψύξης και μπορούν να σηκώσουν oc. Κοίτα να επενδύσεις τα λεφτά σε hardware και άσε τις πατέντες στην άκρη, αξίζει πολύ περισσότερο. Οι καινουργιες γτ οι παλιες που κοιταω εγω πχ 280Χ η 290Χ η 780τι ειναι πιο ζεστες...Βεβαια θα μου πειτε τα λεφτα που θα δωσεις για μια απο αυτες τις καρτες + υδροψυξη περνεις καινουργια...και εχετε δικιο...θα τα ζυγισω οταν προχωρησω προς την αγορα...Μην ξεχναμε και τους Zen... για να κλεισει το θεμα θα ηθελα να μου προτεινετε μνημες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα