nikoslion Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Βρηκα βιντεο για το πως να κανετε αγορες μεσο paypal ενω εχουμε capital control και τον δοκιμασα και λειτουργει! Ηθελα να κανω ενα νεο θεμα μιας και δεν βρηκα κανενα αλλο που να μιλανε για το πως να βαλεις λεφτα στην paypal Εδω ειναι και ενα playlist για το πως να βαλεις λεφτα στην revolut https://www.youtube.com/playlist?list=PL1h54WTfnqB-awmwAbJsi_wJOYzykUkWO πειτε μου αν εχετε ερωτησεις για να δω αν μπορω να βοηθησω 1
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Είναι παλιά η μέθοδος φίλε μου και με την μέθοδο του request και με την revolult. Με λίφο ψάξιμο στο φόρουμ θα το είχες βρει.
makfil Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Η μέθοδος Request υπήρχε στο paypal για τις συναλλαγές μεταξύ πωλητή και αγοραστή. Από τον ΙΟΥΛ 2015 χρησιμοποιήθηκε από το μέλος re4male και από τα περισσότερα μέλη του forum που ενδιαφέρονται για αγορές από το εξωτερικό μέχρι τους πρώτους μήνες του 2016 αλλά από τότε το paypal κατάλαβε τη διαφορετική χρήση της υπηρεσίας και μπλοκάρει τα χρήματα για 21 μέρες, θεωρώντας ότι η συναλλαγή γίνεται από νέο πωλητή (το νέο email) για την περίπτωση προστασίας του αγοραστή. Η πλειοψηφία των μελών έχει εγκαταλείψει αυτή τη διαδικασία και έχει στραφεί στη λύση των καρτών του εξωτερικού.
screaming_trees Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Η μέθοδος Request υπήρχε στο paypal για τις συναλλαγές μεταξύ πωλητή και αγοραστή. Από τον ΙΟΥΛ 2015 χρησιμοποιήθηκε από το μέλος re4male και από τα περισσότερα μέλη του forum που ενδιαφέρονται για αγορές από το εξωτερικό μέχρι τους πρώτους μήνες του 2016 αλλά από τότε το paypal κατάλαβε τη διαφορετική χρήση της υπηρεσίας και μπλοκάρει τα χρήματα για 21 μέρες, θεωρώντας ότι η συναλλαγή γίνεται από νέο πωλητή (το νέο email) για την περίπτωση προστασίας του αγοραστή. Η πλειοψηφία των μελών έχουν εγκαταλείψει αυτή τη διαδικασία και έχουν στραφεί στη λύση των καρτών του εξωτερικού. Εγω πάντως χρησιμοποίησα το τρόπο request money πριν λίγες ημέρες και λειτούργησε κανονικά
makfil Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση αλλά μια φορά θα σπάσει. Αν διάβασες την τελευταία πρόταση, γράφει "η πλειοψηφία των μελών" και φαίνεται ότι εσύ, όπως και ο TS, ανήκετε στη μειοψηφία.
nikoslion Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δεν το ηξερα αυτο.. Μαλλον ειμαι πολυ τυχερος γιατι δεν ειχα κανενα προβλημα :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα