GT-MAN Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 είδα σημερα σε ενα διαφημιστικο φυλλαδιο του lidl για ενα πιεστικο που εχει 50 ευρω και καπου ειχα διαβασα οτι ειναι καλο...τι λετε αξιζει του lidl? ομως αντι για 110 που εχει το nilfisk που ελεγα να παρω παραπανω, αυτο εχει 100 bar... τι λετε να παω σε αυτο του lidl που ειναι και 20 ευρω κατω? ή δεν αξιζει καν? μεγαλυτερη σημασια δωσε στην εγγυηση,και στην παροχη που δινει το πλυστικο.....θα συνιστουσα να περιμενεις το πλυστικο του λιντλ,ειτε των 50 ευρω,ειτε των 100 ευρω.πολυ καλη παροχη,αλλα το κυριοτερο,3 χρονια εγγυηση. μονο για την εγγυηση,και ενω εχω αλλαξει-χαλασει 3 μηχανηματα,αγορασα το μικρο των 50,και εδω και 2 χρονια το δουλευω σχεδον επαγγελματικα,δλδ επι 3ωρο,συνεχομενη λειτουργια.........το μεγαλο δεν ξερω αν ειναι τοσο καλο,αλλα τουλαχιστων εχει την εγγυηση. υποψην,τα καρχερ κανουν πολυ εντονοτερο θορυβο,τουλαχιστων τα των 100-200 ευρω....... πιο πανω μου ειχες γραψει κιολας φιλε για αυτο του λιντλ και μιας και λες οτι το ειχες στην κατοχη σου, θα με ενδιεφερε πολυ η γνωμη σου...
dollyyy19 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 yep,αυτκ ελεγα.απο μια αυγουστου θα το εχει.το εχω δυο χρονια και σχεδον καθε μερα το δουλευω αρκετα.καποιες φορες ,επι 3ωρο συνεχως.οταν γραφω για τριωρο,εννοω επι τρεις ωρες ,με πιασμενη την σκανδαλη με δεματικο,καθαριζω.δεν ξερω αν θα χαλασει στα τρια χρονια και μια μερα,αλλα με 16.66 ευρω τκν χρονο χαλαλι.αλλα και επιδης με τον ιδιο τροπο εργασιας,και ελαφρυτερα,μου χαλασαν στον πρωτο χρονο ενα lavorwash καπως,ενα του καρφουρ,και ενα καρχερ μικρο,στον δευτερο χρονο.του λιντλ,δεν φαινεται να ζοριζεται καθολου,καμια διαρροη επισης.βγαζει 80-90 bar rms με την βενταλια.το tornado ακροφυσιο δυναμωνει την αποδοση αρκετα.προ ημερων ειδα στο λερου ,στα 60,η στα 45,θα σε γελασω.αν εχεις κοντα,πανε δες αποδοση,διοτι επιδης εχω το σκυλι του λιντλ,δεν κοιταω πλεον λεπτομερωσ αλλα πλυστικα.δες το,μονο αν ψαχνεις κατι δυνατοτερο,στην βενταλια.
GT-MAN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 yep,αυτκ ελεγα.απο μια αυγουστου θα το εχει.το εχω δυο χρονια και σχεδον καθε μερα το δουλευω αρκετα.καποιες φορες ,επι 3ωρο συνεχως.οταν γραφω για τριωρο,εννοω επι τρεις ωρες ,με πιασμενη την σκανδαλη με δεματικο,καθαριζω.δεν ξερω αν θα χαλασει στα τρια χρονια και μια μερα,αλλα με 16.66 ευρω τκν χρονο χαλαλι.αλλα και επιδης με τον ιδιο τροπο εργασιας,και ελαφρυτερα,μου χαλασαν στον πρωτο χρονο ενα lavorwash καπως,ενα του καρφουρ,και ενα καρχερ μικρο,στον δευτερο χρονο.του λιντλ,δεν φαινεται να ζοριζεται καθολου,καμια διαρροη επισης.βγαζει 80-90 bar rms με την βενταλια.το tornado ακροφυσιο δυναμωνει την αποδοση αρκετα.προ ημερων ειδα στο λερου ,στα 60,η στα 45,θα σε γελασω.αν εχεις κοντα,πανε δες αποδοση,διοτι επιδης εχω το σκυλι του λιντλ,δεν κοιταω πλεον λεπτομερωσ αλλα πλυστικα.δες το,μονο αν ψαχνεις κατι δυνατοτερο,στην βενταλια. λερου δεν εχω κοντα δεν μπορω να παω....απο κει και περα ειμαι αναμεσα σε αυτο του λιντλ και στο nilfisk που ποσταρα πιο πανω που κανει 70 ευρω... αυτα εχουν διαφορες μεγαλες? ή ειναι το ιδιο? (νταξει μια διαφορα ειναι οτι το νιλφισκ εχει αντλια αλουμινιου αλλα το αλλο με 3 ετη εγγυηση δεν με νοιαζει αν θα ναι πλαστικη αντλια...στα 3 ετη οτι και να γινει αλλαζει λογικα...αρα αυτο δεν με καιει τοσο)...γενικα ομως τι διαφορες εχουν? αξιζει το νιλφισκ τα 20 ευρω παραπανω ή να παρω του λιντλ...ξανατονιζω οτι θελω να πλενω με πιεση πετρινες αυλες που δεν καθαριζουν καλα με λαστιχο απλο, μαρμαρα, βεραντες με πλακακι κατω, αυτοκινητο.... υ.γ μιας και πλεον δεν φενεται σαν προσφορα το νιλφισκ να πω οτι το χω παραγγειλει και περιμενω δευτερα να δω του λιντλ και να δω αν θα ακυρωσω την παραγγελια του νιλφισκ και θα παρω του λιντλ ή οχι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα