SPANK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα Θα ήθελα να μου προτείνετε παγούρι / θερμό για την προπόνηση για να κρατάει οσο περισσότερο το νερό παγωμένο γιατι ενα Adidas πλαστικό που έχω δεν κρατάει τιποτα και απο την κατάψυξη να το έχω βγάλει σε διάστημα 1 ώρας το νερό οχι απλά εχει λιώσει αλλα ειναι και ζεστό ουτε καν δροσερό Ευχαριστώ
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ένα οποιοδήποτε θερμός θα κάνει δουλειά, ακόμα κι από τα jumbo. Αυτό το adidas που λες μάλλον δεν είναι θερμός. 1
d_gkal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 θερμος θα παρεις, μεταλλικο κατα προτιμηση. τα πλαστικα παγουρια δε κανουν
margaritagr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 La playa μεταλλικό πηρα εγω απο τον Δημητριαδη , μια χαρα κανει δουλειά
CODEX_ALIMENTARIUS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 ή μπορείς να κρατήσεις το πλαστικό παγούρι σου και να πάρεις κάνα τέτοιο να κουβαλάς μαζί: Το κουβάλημα θα ειναι και επιπλέον άσκηση για την προπόνηση 1
e-tic Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Έχω παγούρι αλουμινίου Polo 500ml το οποίο κρατάει το νερό κρύο για 30-60 λεπτά. Έχω και θερμός αλουμινίου Polo 500ml το οποίο κρατάει το νερό κρύο για 3-4 ώρες.
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 αν θες πολυ καλο θερμος παρε πχ απο την Polo τα laken.λιγο ακριβο αλλα τα αξιζει τα λεφτα του.το εχω χιλιοχρησιμοποιησει σε χειμερινη ορειβασια με ζεστο ροφημα μεσα οπως και το καλοκαιρι εβαζα μεσα παγωμενο γαλα και εβγαζα παρα πολλες ωρες.ειναι με κενο αερος και οχι με μονοτικο υλικο που ειναι τα φτηνα.αξιζει καθε ευρω του Καλησπέρα Θα ήθελα να μου προτείνετε παγούρι / θερμό για την προπόνηση για να κρατάει οσο περισσότερο το νερό παγωμένο γιατι ενα Adidas πλαστικό που έχω δεν κρατάει τιποτα και απο την κατάψυξη να το έχω βγάλει σε διάστημα 1 ώρας το νερό οχι απλά εχει λιώσει αλλα ειναι και ζεστό ουτε καν δροσερό Ευχαριστώ 1
tarantules Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 αν θες πολυ καλο θερμος παρε πχ απο την Polo τα laken.λιγο ακριβο αλλα τα αξιζει τα λεφτα του.το εχω χιλιοχρησιμοποιησει σε χειμερινη ορειβασια με ζεστο ροφημα μεσα οπως και το καλοκαιρι εβαζα μεσα παγωμενο γαλα και εβγαζα παρα πολλες ωρες.ειναι με κενο αερος και οχι με μονοτικο υλικο που ειναι τα φτηνα.αξιζει καθε ευρω του Τέτοιο προτείνω κι εγώ.Με κενό αέρος.Έχω ένα μικρό των 750ml και ένα μεγάλο του 1,5lt.Βάζεις νερό κρύο και το κρατάει για τουλάχιστον 5-6 ώρες.Για περισσότερες ώρες πετάς μέσα 1-2 παγάκια και κρατάει μέρα ολόκληρη
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 απλα να τονισω οτι οσο αδειαζει το παγουρι που σημαινει οτι μπαινει μεσα αερας του περιβαλλοντος τοσο λιγοτερο κραταει παγωμενο ή ζεστο αντιστοιχα το υπολοιπο ροφημα.αντιθετα οταν ειναι γεματο δεν υπαρχει αυτο το θεμα.πχ στο Lakken εβαζα βραστο τσαι το πρωι 5-6 η ωρα και το βραδυ στις 6-7 που το ανοιγα ακομα αχνιζε κανονικα.καποια θερμος σου λενε και πχ μετα απο ποσες ωρες εχει αλλαξει η θερμοκρασια.
SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Έχει πολλά laken ποιο λές εσυ https://www.skroutz.gr/c/2090/thermos/m/5786/Polo.html?keyphrase=laken+thermos
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 αυτο εχω παρει εγω https://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=58306 επισης πολυ καλα καποιοι λενε καλυτερα και απο τα Laken ειναι τα tatonka
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα