Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Update : λοιπον ετρεξα το Firestrike και γενικο score πειρα 15.463 και graphics score 19.021 και physics score 12.643. Ακομα δεν γνωριζω αν ειναι καλα σκορ αυτα περιμενω εσας να μου πειτε.

• Like 1
Δημοσ.

Απο graphics score εισαι οκ, εκει παιζουν οι stock custom gtx 1070...στο physics εισαι καπως χαμηλα

Σου παραθετω ενα απο kitguru με 6700Κ

http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/asus-republic-of-gamers-strix-gtx-1070-aura-rgb-oc/5/

Μηπως ετρεχες τιποτα αλλο παραλληλα και για αυτο το χαμηλο score στον cpu?

Δημοσ.

Απο graphics score εισαι οκ, εκει παιζουν οι stock custom gtx 1070...στο physics εισαι καπως χαμηλα

Σου παραθετω ενα απο kitguru με 6700Κ

http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/asus-republic-of-gamers-strix-gtx-1070-aura-rgb-oc/5/

Μηπως ετρεχες τιποτα αλλο παραλληλα και για αυτο το χαμηλο score στον cpu?

Ξανα εκανα το τεστ με το nod32 απενεργοποιημενο και μου εβγαλε 13600 physics score. Δεν ξερω κατω δεξια στα hidden icons  διπλα στο ρολοι ειχα να τρεχουν μονο gputweak2 kai AiSuite 3.λες να τα κλεινα και αυτα?

Edit: επισης το clock της gpu εφτασε 2038 με το boost clock gia για οποιον ενδιαφερεται και graphics score 19080

Δημοσ.

Δεν έχω 6700Κ αλλά στα 13600 physics πρέπει να είσαι σχετικά οκ βασικά εκεί γύρω στους 14000+ πόντους πρέπει να έχεις..... Με γεια και πάλι η κάρτα σου και γενικά πολύ καλό και δυνατό το setup σου!

• Like 1
Δημοσ.

Ξανα εκανα το τεστ με το nod32 απενεργοποιημενο και μου εβγαλε 13600 physics score. Δεν ξερω κατω δεξια στα hidden icons  διπλα στο ρολοι ειχα να τρεχουν μονο gputweak2 kai AiSuite 3.λες να τα κλεινα και αυτα?

Edit: επισης το clock της gpu εφτασε 2038 με το boost clock gia για οποιον ενδιαφερεται και graphics score 19080

2038 boost clock stock χωρις να ανεβασεις το core clock ετσι?

Δημοσ.

Update : λοιπον ετρεξα το Firestrike και γενικο score πειρα 15.463 και graphics score 19.021 και physics score 12.643. Ακομα δεν γνωριζω αν ειναι καλα σκορ αυτα περιμενω εσας να μου πειτε.

Εμένα:

Graphics score 18.543

Physic score: 13.548

Οπότε μια χαρά είσαι νομίζω!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...