Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανως και δε διαβασα τις σεντοναρες σου πρωι-πρωι, θα πρεπει να χεις αρκετη αυτοπεποιθηση αν νομιζες οτι θα το κανω.

Διαβασα ωστοσο τα υπολοιπα περιεκτικα ποστ και ειπα να απαντησω σε αυτα.

καταρχήν εσύ έγραψες μια γκουμούτσα κατεβατό χωρίς να μπεις καν στον κόπο να βάλεις κενά και μιλάς για σεντονάρες; είσαι αστείος  (επίσης πρωί κάνουμε τις δουλειές όχι βράδυ αλλά σαν κλασικός έλληνάρας είσαι με την δικαιολογία στο στόμα -και σιγά την δουλειά ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ενα ποστ... τι είσαι αγράμματος και συλλαβίζεις; ) 

απο εκει και πέρα παραβιάζεις τους κανονισμούς του forum αν δεν θες να διαβάσεις το OP μην το κάνεις δεν σημαίνει πως μπορείς να γράφεις το μακρύ και το κοντό σου όμως ούτε εγώ είμαι υποχρεωμένος να σε έχω στο θέμα μου να λες ότι ναναι... ούτε σε έβαλα με το ζόρι να διαβάσεις ή να πεις την άποψη σου.

Τέλος είσαι offtopic ακόμη λαμβάνοντας υπόψιν και τα υπόλοιπα ποστ εκτός του OP.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

καταρχήν εσύ έγραψες μια γκουμούτσα κατεβατό χωρίς να μπεις καν στον κόπο να χωρίς τις προτάσεις με κενά και μιλάς για σεντονάρες; είσαι αστείος 

απο εκει και πέρα παραβιάζεις τους κανονισμούς του forum αν δεν θες να διαβάσεις το OP μην το κάνεις δεν σημαίνει πως μπορείς να γράφεις το μακρύ και το κοντό σου όμως ούτε εγώ είμαι υποχρεωμένος να σε έχω στο θέμα μου να λες ότι ναναι... ούτε σε έβαλα με το ζόρι να διαβάσεις ή να πεις την άποψη σου.

Τέλος είσαι offtopic ακόμη λαμβάνοντας υπόψιν και τα υπόλοιπα ποστ εκτός του OP.

Καλα τα λες, το μονο προβλημα ειναι πως δεν εισαι mod για να κανεις υποδειξεις. Κανε μια αναφορα για τα ποστ μου και το αιτημα σου θα εξεταστει δεοντως απο τους αρμοδιους.

Και τελος παντων οχι νευρακια πρωι πρωι επειδη απλως μου φανηκαν αδιαφορα τα ποστς σου. Τυχαινει και στις καλυτερες οικογενειες.

Ε σε μπερδεψα με αλλον, γραψε λαθος.Εξαλλου το ιδιο ποιημα ηρθες να πεις..οτι για λογους ανταγωνιστικοτητας θα πρεπει να πεσει ο μισθος στα 200 ε γιατι καραδοκει και το κλεισιμο επιχειρησεων και η ανεργια

Δεν μιλησα πουθενα για μισθους 200 ευρω. Σου εξηγησα απλουστατα οτι το mindset εσενα και πολλων αλλων, τυπου "του ευχομαι να κλεισει επειδη δεν δινει 800ευρω στους σερβιτορους" , αν τελικα εφαρμοστει οδηγει σε μισθους των 200 ευρω. Δεν βοηθαει σε κατι βρε παιδακι μου, δεν βοηθαει ουτε τον ιδιο σας τον εαυτο στην απελπιδα προσπαθεια να τα φορτωσετε απο 'δω κι απο 'κει. Ειπα να το γραψω με απλα λογια προηγουμενως, αλλα δεν...Παλι επιβεβαιωνομαι δηλαδη.
Δημοσ.

Σε λιγο θα τον βγαλετε τον υπαλληλο μεγαλοσυνδικαλιστη με μαξιμαλιστικες απαιτησεις που οχι δεν σεβεται αλλα ταλαιπωρει  το υπολοιπο κοινωνικο συνολο.

Και ολα αυτα επειδη ο καφες δεν εχει τον αφρο οπως τον θελατε ?  :-D

Ενα μικρο παραδειγμα ανεφερα! (Να υποθεσω οτι, ειναι χωρος δουλειας σου και) θελεις ενα αλλο, ok!

Υπαρχει φιλος που δουλευει εξυπηρετηση πελατων: στην παρεα, ως εργασια δηλωνει.."ρακετιστας!"

B) 

Τι εννοει? Απλο: oχι μονο, για οσα δεν γνωριζει, μα και σε οσα εχουν 'βαθμο δυσκολιας' ενω του μεσου,

ξεφουρνιζει στον πελατη -οσο κι αν καιγεται για λυση!- καποια απο τις στανταρ δικαιολογιες του, ισα-

ισα, για τον ρακετοστειλει στην...επομενη βαρδια! Δηλαδη, ακομη κι αν απαντησει στις 8 το πρωι, θα

γειωσει τον πελατη να ξανακαλεσει οοχι πριν τις 16:30, ωστε να τον χρεωθει ο..επομενος υπαλληλος! 

Αν δεν το ξερατε, αυτος ειναι λοιπον. ο Ρακετισμος! :P

• Like 1
Δημοσ.

Ενα μικρο παραδειγμα ανεφερα! (Να υποθεσω οτι, ειναι χωρος δουλειας σου και) θελεις ενα αλλο, ok!

Υπαρχει φιλος που δουλευει εξυπηρετηση πελατων: στην παρεα, ως εργασια δηλωνει.."ρακετιστας!"

B) 

Τι εννοει? Απλο: oχι μονο, για οσα δεν γνωριζει, μα και σε οσα εχουν 'βαθμο δυσκολιας' ενω του μεσου,

ξεφουρνιζει στον πελατη -οσο κι αν καιγεται για λυση!- καποια απο τις στανταρ δικαιολογιες του, ισα-

ισα, για τον ρακετοστειλει στην...επομενη βαρδια! Δηλαδη, ακομη κι αν απαντησει στις 8 το πρωι, θα

γειωσει τον πελατη να ξανακαλεσει οοχι πριν τις 16:30, ωστε να τον χρεωθει ο..επομενος υπαλληλος! 

Αν δεν το ξερατε, αυτος ειναι λοιπον. ο Ρακετισμος! :P

Έχω παίξει κάτι τένις με δαύτους .... αλλά δεν μπορώ να πω και καμιά ιστορία γιατι θα βγει σεντόνι :P σκέφτομαι όμως δόξα τον θεό έχω πλούσια εμπειρία απο τέτοια όλο και κάτι θα θυμηθώ που θα ειναι σύντομο σχετικά :P

Δημοσ.

Όταν υπάρχει άμεση επαφή με πελάτη....

Ευχαριστημένος υπάλληλος ρολόι η επιχείρηση.

Δυσαρεστημένος υπάλληλος, αργά η γρήγορα στον πάτο η επιχείρηση.

Κανόνας. Ακόμη και τώρα...

• Like 1
Δημοσ.

Μπά ίσα ίσα ο κανόνας είναι "αφού και οι άλλες επιχειρήσεις τα ίδια σκ@@τά είναι δεν μας νοιάζει και πολύ αυτός ο τομέας" 

Φταίμε και εμείς σε αυτό βέβαια (όπως έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν έχουμε και τις επιχειρήσεις που μας αξίζουν) που σπάνια θα ασχοληθούμε (εκτός αν χάνουμε λεφτά και εκει πάλι θα πρέπει να ειναι μεγάλο ποσό γιατι για μικρά άντε κανα ποστ σε forum που να τους βρίζουμε να κάνουμε ) αν πρόκειται απλα για δεοντολογία ή για ταλαιπωρία σκύβουμε το κεφάλι με το σκεπτικό "ε στην ελλάδα είμαι τι περιμένω;" 

Θα μπορούσα να αραδιάσω ενα σορό εταιρίες για αντιεπιχείρημα περιβόητες για αυτόν τον λόγο αλλά επειδή ακριβώς δεν μπορώ να τις βάλω όλες δεν θέλω να μπλέκω με δυσφήμιση κτλ γιατι μπορεί να κλειδωθεί το topic

Απορώ κιόλας πως γράφεις κάτι τέτοιο στην Αμερική ή στην Ελλάδα ζεις; 

Δημοσ.

Ομολογω δε θα νοιαστω τρελα, για τον καθε...επιχειρηματια :whistle:

Αλλα φανταστου, για παραδειγμα, ο γιατρος που σε χειρουργει σε ιδιωτικο, να σκεφτεται
ποσα οικονομικα ζητηματα εχει με την εργοδοσια του
(ας μην αναφερουμε συγκεκριμενα)
οποτε δικιο δεν εχει βρε αδερφε, να μην πολυνοιαστει, εαν εσυ θα ζησεις η θα πεθανεις?
Του χρωστανε μπακιρια λέμε & τον κακοπληρωνουνε [αποδεδειγμενα], οποτε..ολα καλα?

:P

• Like 1
Δημοσ.

Tελικα εκτος απο καποιον βαριστημενο στην εξυπηρετηση πελατων εχετε καποιο αλλο παραδειγμα ? Αυτο ηταν ολο και ολο ? Η εξυπηρετηση πελατων που πηρατε μια δυο φορες ?  

Μουφα και οι καταρες.. τζαμπα η αγανακτιση  :-D

Δημοσ.

Πραγματι, αν δεν καποιος δεν (θελει να) καταλαβαινει το 100% προφανες:
οτι οι οικονομικες διαφορες-εκρεμμοτητες-αδικιες-whatever με την εργοδοσια μας, δεν
αποτελουν ποτε καμια απολυτως δικαιολογια για δημιουργια προβληματων σε τριτους
,
τι νοημα εχει(?), να δινουμε δεκαδες παραδειγματα?  :-(

Δημοσ.

Tελικα εκτος απο καποιον βαριστημενο στην εξυπηρετηση πελατων εχετε καποιο αλλο παραδειγμα ? Αυτο ηταν ολο και ολο ? Η εξυπηρετηση πελατων που πηρατε μια δυο φορες ?  

Μουφα και οι καταρες.. τζαμπα η αγανακτιση  :-D

Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις που ζεις;

ενας βαριεστημένος υπάλληλος;

Μπορείς να θυμηθείς πάνω απο μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού  περιπτώσεις που είχες ενα θέμα λίγο πάνω απο τα απολύτως βασικά (πχ τύπου "τον κωδικό του ρούτερ μου που τον βλέπω" κτλ δεν πιάνεται ) και να μίλησες με υπάλληλο και να σε εξυπηρέτησε;

ΌΛΟΙ  γιαυτό το έγραψα το ποστ ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι στην Ελλάδα έτσι λειτουργούν (έτσι = όπως τους περιέγραψα στο OP) 

Πιο εύκολο είναι να γράψω για υπαλλήλους που ΔΕΝ λειτούργησαν έτσι και μου κάνανε εντύπωση....

Δημοσ.

Υπερβολες . Ποσες φορες μιλησες με υποστηριξη και δεν σε εξυπηρετησαν η βιαζονταν να κλεισουν.Τωρα αν καποιος θελει τον υπαλληλο και κατ'οικον τεχνικο η admin δικτυων αυτο ειναι αλλο

• Like 1
Δημοσ.

αυτό μου θύμισε μονάδα με μονάδα στο στρατό

μονάδα 1 ) όλα κομπλέ , φαγητό κτλ , σωστή συμπεριφορά απο στελέχη και διοικητή , όλοι ευχαριστημένοι και με μια ατμόσφαιρα φιλική αλλα και σεβασμού προς τα πρόσωπα τους αφού οι άνθρωποι ήταν σωστοί σε όλα τους --------> ούτε ένας αναφερόμενος , ούτε ένα πρόβλημα, όλα λειτουργούσαν ρολόι και δεν θύμιζε καν "στρατό" , σαν σχολή ήταν.

μονάδα 2 ) Φαγητό ελάχιστο και δικαιολογίες του κώλου , συμπεριφορά ποιος είμαι εγώ και εσείς οι φαντάροι είστε σκουπίδια , αναφερόμενοι για ψύλλου πήδημα . Άσχημο κλήμα , άσχημες συμπεριφορές , φαντάροι να χάνονται απ τα πόστα κ τις υπηρεσίες τους και να πίνουν μπάφους, να μην ξυπνάνε για τις υπηρεσίες τους 

κακός χαμός και μια μονάδα μπουρδέλο , ο "στρατός" που αρκετοί γνώρισαν και έχουν να μιλάνε 

δυο τελείως αντίθετα κομμάτια που αποτελούν ένα σύνολο , καλά λένε πως είναι καθρέφτης της κοινωνίας 

• Like 2
Δημοσ.

Εφόσον ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι έτσι λειτουργούν τι θες κι ασχολείσαι; για ποιο λόγο να κάνει κάποιος κάτι παραπάνω από το αναμενόμενο; Υπάρχει μπόνους; Όσο κ να πεινάω κάποιος δύσκολα θα καταβάλει προσπάθεια από τη στιγμή που δεν έχει αντίκρισμα. Πχ αν ο υπάλληλος έκανε με ζήλο τη δουλειά του θα άνοιγες τοπικ να παινέψεις τις υπηρεσίες του; Μάλλον όχι.

• Like 2
Δημοσ.

Υπερβολες . Ποσες φορες μιλησες με υποστηριξη και δεν σε εξυπηρετησαν η βιαζονταν να κλεισουν.Τωρα αν καποιος θελει τον υπαλληλο και κατ'οικον τεχνικο η admin δικτυων αυτο ειναι αλλο

Τι υπάλληλο κατοίκων.. λοιπον αν είσαι κάτω απο 25 άστο απλά θα μάθεις  θα δείς την γλύκα...

εδω μιλάμε για αδιαφορία σε καταστάσεις μπάχαλο

πόσες φορές μίλησα με υποστήριξη και δεν με εξυπηρέτησαν ; 900 στις 950; κάπου εκει (μπορεί και παραπάνω δεν τις μετράω βλέπεις) 

Βασικά η ιδέα της υποστήριξης δεν υπάρχει στην Ελλάδα ειναι περισσότερο μάνουαλ βασικών ρυθμίσεων που τις ξέρει ο οποιοσδήποτε μη αγράμματος (και κατ ασυνέπεια ποτέ δεν θα καλέσει για κάτι τέτοιο) δια μέσω της φωνής κάποιου (και αυτό στις καλές εταιρίες... στις μπάχαλο ούτε αυτό)  

Εφόσον ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι έτσι λειτουργούν τι θες κι ασχολείσαι; για ποιο λόγο να κάνει κάποιος κάτι παραπάνω από το αναμενόμενο; Υπάρχει μπόνους; Όσο κ να πεινάω κάποιος δύσκολα θα καταβάλει προσπάθεια από τη στιγμή που δεν έχει αντίκρισμα. Πχ αν ο υπάλληλος έκανε με ζήλο τη δουλειά του θα άνοιγες τοπικ να παινέψεις τις υπηρεσίες του; Μάλλον όχι.

ποια προσπάθεια κτλ φίλε αναφέρθηκαν χαρακτηριστικά παραδείγματα πιο πριν όπου το θέμα ειναι μηδενικής προσπάθειας και απλά δεν διευθετείται λόγω της π@#@στιάς του Έλληνα υπαλλήλου. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...