Προς το περιεχόμενο

How NOT to give a fuck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμφωνα με αυτο το αρθρο, πιστευω πως I give way too many fucking fucks.

https://markmanson.net/not-giving-a-fuck

Καλό άρθρο, γραμμένο σε ανάλαφρο ύφος αλλά λεει κάποιες αλήθειες...

Αγόρασε ένα ζευγάρι καλά ακουστικά και φόρα τα μονίμως όταν είσαι έξω. Να παίζει η μουσική που γουστάρεις και αν σου λένε μαλακιες απλά δεν ακούς τίποτα.

Είσαι θεά :Ρ

απλά, stop giving a fuck. I do that εδώ και 3 χρόνια.

Με ποια αφορμή έγινε και πώς το κατάφερες?
Δημοσ.

Αγόρασε ένα ζευγάρι καλά ακουστικά και φόρα τα μονίμως όταν είσαι έξω. Να παίζει η μουσική που γουστάρεις και αν σου λένε μαλακιες απλά δεν ακούς τίποτα.

Μέχρι να βρεθεί κάποιος να τον πάρει παραμάζωμα επειδή δεν είδε και δεν άκουσε... (True Story)

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι να βρεθεί κάποιος να τον πάρει παραμάζωμα επειδή δεν είδε και δεν άκουσε... (True Story)

Το πολύ πολύ να ξεχαστεί και να μην κατέβει από το λεωφορείο.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πώς γίνεται αυτό; Η καθημερινότητά μου γίνεται δύσκολη με όλους τους λαλάκες που κυκλοφορούν (στη σχολή, στα μέσα μεταφοράς, στην οικογένεια....)

Θέλω να το πάρω αλλιώς και δεν μου βγαίνει....

att00020.jpg

και εισαι ετοιμος

• Like 3
Δημοσ.

και εγώ περπατάω καμια φορά με ακουστικά και κάθε φορά που περνάω δρόμο βγάζω το ένα και κοιτάζω αριστερά δεξιά και όταν περάσω τα ξαναφοράω 

Δημοσ.

οταν αρχιζεις να φτανεις στα ορια σου τοτε υποχρεωτικα θα μπει και το Don't give a fuck

Σωστός.

Αμυνα του οργανισμού για να μην καταλήξεις στο τρελοκομείο.

Δημοσ.

Not give a fuck είναι και να κάνεις τον μαλάκα;η

Μου φαίνεται εντελώς παθητική στάση ζωής.

Ενώ το να ασχολησε γιατί βρωμάει ο άλλος στο λεωφορείο θα σου φτιάξει την μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ το να ασχολησε γιατί βρωμάει ο άλλος στο λεωφορείο θα σου φτιάξει την μέρα.

Όχι ρε για τέτοια πράγματα, αλλά πχ. σε περίπτωση που σε εξαπατησουν, αδικησουν κτλ δεν θα ασχοληθείς;

Δημοσ.

Όχι ρε για τέτοια πράγματα, αλλά πχ. σε περίπτωση που σε εξαπατησουν, αδικησουν κτλ δεν θα ασχοληθείς;

Σε καμία περίπτωση δεν εννοουσα τέτοια περιστατικά. Απλά ανησυχώ για πράματα που δεν μπορώ να ελέγξω, εκνευρίζομαι με το τι κυκλοφορεί εκεί έξω, μου τη σπάνε όσοι νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να με κρίνουν εκεί που δεν τους αφορα.... Τέτοια ζητήματα.
Δημοσ.

φιλε το εχω φιλοσοφησει το θεμα. Δεν φταιει το εξω. Αυτα που διαβαζεις σε φορουμ, comments που γραφουν, προσβαλλουν εκ του ασφαλους, αυτα σε επηρεαζουν παρα πολυ σταδιακα και στην εξω ζωη. Ακραιες εκφρασεις, βρισηματα, προσβολες ,trollιες επι καθημερινης βασης μπροστα σου τις αντιστοιχεις σε ανθρωπους που βλεπεις εξω και τους μισεις. Βαλε και τον πολιτικο κοινωνικο διχασμο που προωθουν ιντερνετ και τηλεοραση μαζι, εδεσε το γλυκο.

Κανεις δεν ειναι τοσο απαθης ωστε να μην εχει επηρεαστει απο αυτα που σου λεω.

Πχ αν ενας φιλοζωος δει καποιον εξω απλα να διωξει με φωνη ενα σκυλο, βραζει το αιμα του απο μισος, και οχι δεν ειναι φυσιολογικη αντιδραση, βλεπει σε αυτον οτι ακραιο αντιφιλοζωικο εχει διαβασει απο χρηστες troll.

Δημοσ.

αλλο αυτο. εδω νομιζω μιλαμε απλα για ιστοριες καθημερινης τρελας.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οποιος το ρωταει αυτο ειναι ακομα γατακι και πρεπει να φαει το φαγακι του, να παιξει λιγο και να νιαουρισει. Και γατακια ειμαστε ολοι μεχρι που καποια στιγμη μερικοι θα μεγαλωσουν και θα λεγονται Γατοι.

Το να μη δινεις fuck δεν ειναι νοοτροπια ειναι σταση ζωης. Ειναι κατι για το οποιο πρεπει να δωσεις μάχη μεχρι τη στιγμη που καταφερεις να το χτισεις . Το να το παιζεις απλα κοολ/ζεν/ανωτερος/δεν ασχολουμαι/δεν μαγγιζει τιποτα και ολες αυτες τις παπαριες ειναι τερμα δηθεν, υποκριτικο και στη τελικη σημαινει πως εισαι απλα παθητικος και δεκτικος. Ειναι συχνο φαινομενο καποιος να μουδιαζει συναισθηματικα και να επιλεγει να σταματησει να νιωθει και να αισθανεται και η πιο προβλεπομενη μορφη αντιδρασης. Οποτε καθε αλλα παρα αυτο ειναι το ολο concept.

Στη πραγματικοτητα σημαινει να φτασεις σε ενα σημειο ανεξαρτησιας στο οποιο δεν εχεις αναγκη απο κανεναν. Εχεις τη δουλεια σου, εχεις τα λεφτα σου και δεν εχεις τη μανα σου και το πατερα σου να στα πρηζουν και να σου λενε ποιος εισαι, τι εισαι και τι πρεπει να κανεις. Γνωριζεις τον εαυτο σου, εχεις φτιαξει χαρακτηρα, εχεις ορισει τις αξιες και τα πιστευω σου και εισαι σε θεση να διαλεξεις με ποιον θα κανεις παρεα και ποιος θα βρισκεται κοντα σου σε επιπεδο φιλικο, ερωτικο, επαγγελματικο και οχι να μαζευεις οτι αδεσποτο βρεθει μπροστα σου και μετα να σου φταινει οι φιλοι σου, η γκομενα σου ο γειτονας σου με οτι σου πηγαινει στραβα. Παιρνεις καθε ευθυνη και χρεωνεσαι τις επιτυχιες, τις αποτυχιες και οτι συμβαινει στη ζωη σου.

Το πως θα βρεθεις εκει, τωρα αυτο ειναι δικο σου θεμα. Παρε τη ζωη στα χερια σου.

P.S. Μην καθεσαι να ασχολεισαι με το τι λεει ο καθενας για σενα. Ολοι κρινουμε τους παντες και καμια σημασια δεν εχει, παρα μονο τι πιστευεις εσυ για τον εαυτο σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...