werewolf_hunter Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Παιδια εχω παθει σοκ. Δαγκωνα ενα στυλο αφηρημενος (το ξερω μαλακια) ακουω ενα κρακ.. και ενιωθα λιγο περιεργα οταν εκλεινα το στομα μου.. πιανω τον κυνοδοντα.. ηταν λειος στο αγγιγμα.. κοιταω στον καθρεπτη και βλεπω οτι του εφυγε λιγο η ακρη η αιχμηρη.. δηλαδη δεν ειναι πια αιχμηρος.. αν το δεις συγκριτικα με τον αλλον κυνοδοντα φαινται οτι λειπει κατι.. αλλα πολυ μικρο σπασιμο αληθεια. Αν παω σε οδοντιατρο μπορει να μου φτιαξει με καποιο συνθετικο υλικο τη μυτη;;
xristos97 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Καλυτερα να πας σε εναν οδοντιατρο, μην το αφηνεις.
livefreeordie Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Καλά με τι δύναμη το δαγκωνες κι εσπασε; Δε νομίζω πως μπορεί να στο αποκαταστήσει. κι η ξαδέρφη μου είχε δαγκώσει ένα κουκούτσι ελιάς με δύναμη και της έσπασε ελάχιστα το μπροστινό δόντι,δε γινόταν τίποτα.
Pa0ki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Γενικά γίνεται, τώρα για την περίπτωση σου δεν ξέρω, ανούσιο μου φαίνεται Πήγαινε σε οδοντίατρο
Menelaos83 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Πηγαινε σε οδοντιατρο και αναλογα με την περιπτωση ισως σου προτεινει ανασυσταση.
CODEX_ALIMENTARIUS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Παιδια εχω παθει σοκ. Δαγκωνα ενα στυλο αφηρημενος (το ξερω μαλακια) ακουω ενα κρακ.. και ενιωθα λιγο περιεργα οταν εκλεινα το στομα μου.. πιανω τον κυνοδοντα.. ηταν λειος στο αγγιγμα.. κοιταω στον καθρεπτη και βλεπω οτι του εφυγε λιγο η ακρη η αιχμηρη.. δηλαδη δεν ειναι πια αιχμηρος.. αν το δεις συγκριτικα με τον αλλον κυνοδοντα φαινται οτι λειπει κατι.. αλλα πολυ μικρο σπασιμο αληθεια. Αν παω σε οδοντιατρο μπορει να μου φτιαξει με καποιο συνθετικο υλικο τη μυτη;; χωρίς κυνόδοντα πως θα κυνηγάς λυκανθρώπους τωρα; Πήγαινε σε οδοντίατρο αν γιατι αν πάρει φόρα και μαυρίσει θα πλήξει και τα γειτονικά δόντια και σε βλέπω για ομαδικά σφραγίσματα... μην το αργείς και σήμερα πήγαινε μην το καθυστερείς καθόλου. !!!!
Vapir Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 εμένα οι κυνόδοντες μου τρυπούσαν κουτάκια μπύρας , σοβαρά τώραόταν πήγα για καθαρισμό μου λέει η οδοντίατρος για πλάκα δεν πιστεύω να είσαι βαμπίρ τελικά μου τα τρόχισε και τα έκανε ποιο normal , αλλα απ ότι μου είπε δεν είναι καλό να μην υπάρχει ισορροπία , το στόμα πρέπει να κλείνει σωστά και γιαυτό κ εγώ θα σου πρότεινα το ίδιο με τον απο πάνω , αν δεν κλείνει σωστά το στόμα σου θα έχεις προβλήματα
sphinxgr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αν έσπασε λίγο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν έσπαγε αρκετά, θα μπορούσαν να το χτίσουν. Αν είναι λίγο, πρέπει να τροχίσει αρκετό απο το δόντι για να κάτσει το υλικό. Οπότε οχι. ps μην βάζετε μαλακίες στα δόντια σας ή τσακώνεστε με μπουνιδια, γιατί αν δείτε πόσο έχουν οι εργασίες αποκατάστασης σπασμένων δοντιών θα πάθετε +2, 3 εγκεφαλικά.
GoDRiC- Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 κι εγω δαγκωσα καταλαθος με δυναμη ενα κουκουτσι μιας ελιας και μου το εκανε σφραγισμα και ολα καλα!
mylo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 εμένα οι κυνόδοντες μου τρυπούσαν κουτάκια μπύρας , σοβαρά τώρα όταν πήγα για καθαρισμό μου λέει η οδοντίατρος για πλάκα δεν πιστεύω να είσαι βαμπίρ τελικά μου τα τρόχισε και τα έκανε ποιο normal , αλλα απ ότι μου είπε δεν είναι καλό να μην υπάρχει ισορροπία , το στόμα πρέπει να κλείνει σωστά και γιαυτό κ εγώ θα σου πρότεινα το ίδιο με τον απο πάνω , αν δεν κλείνει σωστά το στόμα σου θα έχεις προβλήματα Οδοντίατρος αποκλείεται, μάλλον σε μηχανουργείο πηγες
Big Boss Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 συμβουλή από προσωπική εμπειρία μην αφήσεις πότε δόντι γιατί μετά θα ταλαιπωρηθείς έπρεπε να είχες παει ηδη στο γιατρό 2
Vapir Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Οδοντίατρος αποκλείεται, μάλλον σε μηχανουργείο πηγες για μια στιγμή αυτό νόμιζα , φεύγανε τα αίματα στη μάσκα της σε φάση splatter movie και είχε γεμίσει και την ποδιάτης , η τύπισσα τα έπαιξε μου λέει θέλει σφράγισμα ένα δόντι αλλα θα έρθεις άλλη μέρα, τώρα δεν μπορώ να δω τίποτα
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Πηγαινε στον οδοντιατρο. Χθες πηγα για κατι ανάλογο και μου εκανε bonding. Προφανως δε σου λεω οτι στη δικη σου περιπτωση μπορει να γινει το ιδιο. Πας και βλεπεις τι σου προτεινει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα