Haldol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Φίλε μου, τα νέα είναι άσχημα. Θα πρέπει να γίνεις vegan. Δε μπορείς πλέον να ξεσκίζεις σάρκες με τους κυνόδοντές σου, σα σωστός λέων. ps μην βάζετε μαλακίες στα δόντια σας ή τσακώνεστε με μπουνιδια, γιατί αν δείτε πόσο έχουν οι εργασίες αποκατάστασης σπασμένων δοντιών θα πάθετε +2, 3 εγκεφαλικά. "Δομικά" θέματα στα δόντια είναι όντως πανάκριβα. Η μάνα μου πριν λίγα χρόνια έπεσε και διάλυσε κάτι δόντια, ενώ η αποκατάσταση κόστισε χιλιάρικα. Και ακόμα τρέχει.
CODEX_ALIMENTARIUS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Φίλε μου, τα νέα είναι άσχημα. Θα πρέπει να γίνεις vegan. Δε μπορείς πλέον να ξεσκίζεις σάρκες με τους κυνόδοντές σου, σα σωστός λέων. "Δομικά" θέματα στα δόντια είναι όντως πανάκριβα. Η μάνα μου πριν λίγα χρόνια έπεσε και διάλυσε κάτι δόντια, ενώ η αποκατάσταση κόστισε χιλιάρικα. Και ακόμα τρέχει. Δηλαδή ; για πες λεπτομέρειες γιατί μου κίνησες την περιέργεια θέλω να πω τι προβλέπεται αν σπάσεις τα δόντια σου; σου τα κολλάνε όπως τα βάζα όταν σπάσουν ; ή έβαλε "βιδωτά" πορσελάνινα ; και γιατί "τρέχει"; ξεκολλάν τα κομμάτια μετά από λίγο καιρό; τι παίζει;
Haldol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Λύσεις υπάρχουν πολλές απ' ότι έχω καταλάβει. Βέβαια δε το 'χω ψάξει και τρελά μιας και δεν είμαι του τομέα. Εμφυτεύματα έβαλε, που αν θυμάμαι καλά, όντως είναι "βιδωτά" στη γνάθο και κατασκευάζονται από πορσελάνη. Αλλά τώρα λείπει για να ρωτήσω λεπτομέρεις, θα επανέλθω δριμύτερος. 1
CODEX_ALIMENTARIUS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 βρες λεπτομέρειές φίλε γιατι με ενδιαφέρει να μου φύγει το άγχος ειδικά για τα αρνητικά του θέματος δεν έχω άμεση ανάγκη τώρα αλλά και εγώ είχα παρόμοια φάση με τον OP και έσπασα ενα πολύ μικρό κομμάτι του τραπεζίτη μου με παστέλι... η διαφορά ότι τότε δεν είχει γούγλια κτλ και δεν έδωσα μεγάλη σημασία ο βλάκας... έλεγα αύριο θα πάω στον γιατρό και όλο το άφηνα για αύριο... ώς που μετά απο ~ 2 βδομάδες άρχισαν τρομεροί πόνοι απο εκείνο το πολύ μικρό σημείο που έσπασε κομματάκι (μια μικρή γωνίτσα στην άκρη του δοντιού) μπήκε η τερηδόνα και έκανε τούνελ μέσα στο δόντι (χωρίς να φαίνεται στην επιφάνεια τιποτα) και έπληξε και τα γειτονικά (στα σημεία που ακουμπάνε μεταξύ τους) αποτέλεσμα = μια πολύ καλή απονεύρωση (σχεδόν τίποτα δεν έμεινε απο το αρχικό δόντι ) και πολύ βαθιά σφραγίσματα σε 3 άλλα δόντια.... δεν έχω θέμα τώρα αλλά δεν τα κόβω να αντέξουν πάνω απο 10αιτία και είμαι ακόμη νέος σχετικά οπότε μάλλον σε κάτι βιδωτό θα πρέπει να πάω και εγώ...
pano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 ^Όχι ρε συ να πάς σ εμφυτεύματα έτσι απλά,άντε καμμιά θήκη να βάλεις στο απονευρωμένο.
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 E;isai σίγουρος ότι έσπασε? Μπορεί να είχε φθαρεί και απλά να μην το είχες παρατηρήσει πριν και να το είδες μόνο όταν σου μπήκε η ιδέα ότι έγινε κάτι με το στυλό Κοίτα λίγο καλύτερα να δεις άμα το σημείο του "σπασίματος" είναι ομαλό και λείο ή άμα είναι σχετικά άγριο με απότομες άκρες
sphinxgr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Βιδωτα παίζουν στα 1500€ το ένα σε μεσαίο οδοντιατρο. Αν κάποιος έχει χάσει πολλά δόντια προφανώς μιλάμε για πολλά φράγκα. Αν δεν έχεις φράγκα βάζεις λίγα βιδωτα κ μετά γέφυρες Αν είσαι παντελώς αφραγκος παίζεις φάση με μασελα. Αν μπορει να βάλει κάποιος θήκη, παίζει κάπου 300. Σε κάθε περίπτωση πέρα από το οικονομικό, όλα τα παραπάνω θέλουν άπειρο χρόνο και πόνο και παράλληλα έχεις να αντιμετώπισεις κ το ψυχολογικό κόστος. Και πες να έχεις κάποια ασθενεία και να τα χάνεις οκ. Οχι ρε φιλε όμως να τα χάνει κάποιος από δική του ευθύνη επειδή είναι τρομπας
CODEX_ALIMENTARIUS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Βιδωτα παίζουν στα 1500€ το ένα σε μεσαίο οδοντιατρο. Αν κάποιος έχει χάσει πολλά δόντια προφανώς μιλάμε για πολλά φράγκα. Αν δεν έχεις φράγκα βάζεις λίγα βιδωτα κ μετά γέφυρες Αν είσαι παντελώς αφραγκος παίζεις φάση με μασελα. Αν μπορει να βάλει κάποιος θήκη, παίζει κάπου 300. Σε κάθε περίπτωση πέρα από το οικονομικό, όλα τα παραπάνω θέλουν άπειρο χρόνο και πόνο και παράλληλα έχεις να αντιμετώπισεις κ το ψυχολογικό κόστος. Και πες να έχεις κάποια ασθενεία και να τα χάνεις οκ. Οχι ρε φιλε όμως να τα χάνει κάποιος από δική του ευθύνη επειδή είναι τρομπας To ψυχολογικό με την απονεύρωση το είχα μονο τις πρώτες βδομάδες μετά ούτε που με ένοιαζε απλά κάθε φορά τώρα που ακούω κάνα "κράτς" απο κάνα περίεργο μπαχάρι η κάτι όταν μασουλάω απο εκείνη την πλευρά πάει η ψυχή μου στην Κούλουρη Το απονευρωμένο ειναι πραγματικά μόνο ενα λεπτό τοίχος γύρο γύρο από δόντι δικό μου όλο το άλλο απο μέσα ειναι στόκος του οδοντιάτρου και ότι άλλο βάζουν στην απονεύρωση σίγουρα θα σπάσει όχι σήμερα όχι του χρόνου αλλά πάνω απο 10ετία δεν το κόβω να κρατάει όπως είπα Το βιδωτό όσο περίεργο και αν ακούγεται θα μου ανεβάσει την ψυχολογία πιστεύω γιατι δεν θα φοβάμαι τιποτα θα μπορώ να μασουλάω πέτρες που λέμε χωρίς να έχω την έγνοια μην γίνει στραβή τα σαγόνια του καρχαρία θα τα βλέπω και θα γελάω
sphinxgr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 To ψυχολογικό με την απονεύρωση το είχα μονο τις πρώτες βδομάδες μετά ούτε που με ένοιαζε απλά κάθε φορά τώρα που ακούω κάνα "κράτς" απο κάνα περίεργο μπαχάρι η κάτι όταν μασουλάω απο εκείνη την πλευρά πάει η ψυχή μου στην Κούλουρη Το απονευρωμένο ειναι πραγματικά μόνο ενα λεπτό τοίχος γύρο γύρο από δόντι δικό μου όλο το άλλο απο μέσα ειναι στόκος του οδοντιάτρου και ότι άλλο βάζουν στην απονεύρωση σίγουρα θα σπάσει όχι σήμερα όχι του χρόνου αλλά πάνω απο 10ετία δεν το κόβω να κρατάει όπως είπα Το βιδωτό όσο περίεργο και αν ακούγεται θα μου ανεβάσει την ψυχολογία πιστεύω γιατι δεν θα φοβάμαι τιποτα θα μπορώ να μασουλάω πέτρες που λέμε χωρίς να έχω την έγνοια μην γίνει στραβή τα σαγόνια του καρχαρία θα τα βλέπω και θα γελάω Τα έχεις παντελώς λάθος στο μυαλό σου γιατί απλά δεν ξέρεις. Το πιο σκληρό υλικό είναι τα δόντια που έχεις. Το βιδωτό είναι η δευτερη ευκαιρία που έχεις με ένα χαμηλότερης ποιότητας και αντοχής δόντη. Επίσης 1 βιδωτό δεν χρειάζεται μια ώρα να μπει. Χρειάζεται μήνες και συνεχείς επανειλημμένες επισκέψεις στον οδοντίατρο. Πόνος, φάρμακα, μολύνσεις αίματα κλπ κλπ κλπ Και για να βιδωθεί προφανώς δεν είναι απλά μια βίδα. Πρέπει να μπει σταθερά και να γίνει ένα με το κόκκαλο της γνάθου... Παρτο σε video φάση κινούμενα σχέδια μην έχουμε λιποθυμιές με το original
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα