spacemonkey Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Καλημερα παιδες, εχει καποιος εμπειρια για το ποσος χρονος χρειαζεται απο την στιγμη της καταθεσης δικαιολογητικων εως την ολοκληρωση της διαδικασιας της αναγνωρισης?Εχω παρει 10 τηλεφωνα απο το πρωι...αναμονη και μετα κλεινει η γραμμη.. Ευχαριστω πολυ
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Προπτυχιακό αναγνωρίζεις; Eμένα ένα χρόνο ήταν η αναμονή για το προπτυχιακό , χωρίς χρέωση μαθημάτων γιατί αν έχεις χρέωση τότε εξαρτάται από το πότε θα τα περάσεις.Έχω διαβάσει περιπτώσεις κατα μ.ο με χρέωση μαθημάτων τα 2 με 5 χρόνια.Έχω ακούσει κ πιο τραγικά φάση δεκαετία κ βάλε. Αν είναι μεταπτυχιακό είναι σχετικά γρήγορη διαδικασία.Από την στιγμή που μου τα είχε καταθέσει η δικηγόρος μου νομίζω σε ένα τρίμηνο είχε βγει η αναγνώριση των μεταπτυχιακών μου.
spacemonkey Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ενα αναθεματισμενο Bachelor απο το Πανεπιστημιο του Greenwich θελω να αναγνωρισω(ειναι μεσα στα αναγνωρισμενα)...μη μου λες τετοια..θελω να δωσω κατατακτηριες και τα δικαιολογητικα δινονται τον Νοεμβριο...ειναι τελειωμενη υποθεση πιστευεις? p.s Ποτε το εκανες? Τι εννοεις προπτυχιακο? Προπτυχιακό αναγνωρίζεις; Eμένα ένα χρόνο ήταν η αναμονή για το προπτυχιακό , χωρίς χρέωση μαθημάτων γιατί αν έχεις χρέωση τότε εξαρτάται από το πότε θα τα περάσεις.Έχω διαβάσει περιπτώσεις κατα μ.ο με χρέωση μαθημάτων τα 2 με 5 χρόνια.Έχω ακούσει κ πιο τραγικά φάση δεκαετία κ βάλε. Αν είναι μεταπτυχιακό είναι σχετικά γρήγορη διαδικασία.Από την στιγμή που μου τα είχε καταθέσει η δικηγόρος μου νομίζω σε ένα τρίμηνο είχε βγει η αναγνώριση των μεταπτυχιακών μου.
Typhoon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εγώ για αναγνώριση διδακτορικού χρειάστηκα 3 μήνες από τη στιγμή που πήγαν όλα τα δικαιολογητικά, αλλά από ότι κατάλαβα από συζητήσεις με άλλους εκεί κατά την αναμονή, η εμπειρία μπορεί να διαφέρει ριζικά από περίπτωση σε περίπτωση!
pontez2 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Έχει βγάλει προσφατη ανακοίνωση ο ΔΟΑΤΑΠ για το θέμα του χρόνου αναγνωρισης. Ψαξτο λιγο. Υπομονή. Θα αναγνωριστει αλλά θέλει πολύ χρόνο.
spacemonkey Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 To θεμα ειναι οτι θελω να το εχω μεχρι αρχες Νοεμβριου...spamαρα ανελεητα το τηλεφωνικο κεντρο αλλα δε το σηκωσε ποτε κανενας...αλλα δε νομιζω να εκπλησεται κανεις
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ενα αναθεματισμενο Bachelor απο το Πανεπιστημιο του Greenwich θελω να αναγνωρισω(ειναι μεσα στα αναγνωρισμενα)...μη μου λες τετοια..θελω να δωσω κατατακτηριες και τα δικαιολογητικα δινονται τον Νοεμβριο...ειναι τελειωμενη υποθεση πιστευεις? p.s Ποτε το εκανες? Τι εννοεις προπτυχιακο? Προπτυχιακό=βασικές σπουδές=Bachelor Το κρίσιμο με τις κουλαμάρες του ΔΟΑΤΑΠ είναι το κατα πόσο θα χρεωθείς μαθήματα (παγκόσμια Ελληνική πρωτοτυπία σε ζητήματα αναγνώρισης τίτλων σπουδών εξωτερικού).Αν χρεωθείς τότε λογικά η αναγνώριση σου θα εξαρτηθεί από το πότε θα περάσεις τα μαθήματα που σου έχουν χρεώσει.Λογικά μέχρι 6άρα μαθήματα χρεώνουν σε 3ετή BSc από UK με εξαίρεση μόνο για τα πτυχία top tier unies.E το Greenwich είναι ψιλό ΓΤΠΚ οπότε ετοιμάσου για χρέωση μαθημάτων που σημαίνει 1-2 χρόνια θα τα χρειαστείς μέχρι να τελειώσεις όλη την χαρτούρα (βάζεις μέσα κ τον χρόνο που κάνει το Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα να επικοινωνήσει τους βαθμούς σου στον ΔΟΑΤΑΠ) από την στιγμή που θα βγει η απόφαση της χρέωσης μαθημάτων. Τα MSc,PhD κοκ δεν έχουν χρέωση μαθημάτων για αυτό κ σε κανα τρίμηνο ξεμπερδεύεις To θεμα ειναι οτι θελω να το εχω μεχρι αρχες Νοεμβριου...spamαρα ανελεητα το τηλεφωνικο κεντρο αλλα δε το σηκωσε ποτε κανενας...αλλα δε νομιζω να εκπλησεται κανεις Αν χρεωθείς μαθήματα ξεχνάς τον Νοέμβριο.Πας για Νοέμβριο 2017 ή 2018 εφόσον περάσεις τα μαθήματα που έχεις χρεωθεί.
pontez2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 To θεμα ειναι οτι θελω να το εχω μεχρι αρχες Νοεμβριου...spamαρα ανελεητα το τηλεφωνικο κεντρο αλλα δε το σηκωσε ποτε κανενας...αλλα δε νομιζω να εκπλησεται κανεις A για Νοέμβριο θα το έχεις πιστεύω. Νομιζα οτι το ήθελες άμεσα, διότι αυτη τη στιγμη τρέχουν με συγκεκριμένα μεταπτυχιακά που έρχονται σε τόνους
spacemonkey Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 A για Νοέμβριο θα το έχεις πιστεύω. Νομιζα οτι το ήθελες άμεσα, διότι αυτη τη στιγμη τρέχουν με συγκεκριμένα μεταπτυχιακά που έρχονται σε τόνους Μακαρι ρε φιλε....εχω απελπιστει ομως και δε νομιζω να γινει Σπουδές σε παραρτήματα Πανεπιστημίων της αλλοδαπής δεν εμπίπτουν στις νομοθετημένες διατάξεις περί αναγνωρίσεως τίτλων σπουδών από το ΔΟΑΤΑΠ. Ο ιδρυτικός Νόμος 3328/2005 για την αναγνώριση πτυχίων από την αλλοδαπή απαιτεί να έχει διανυθεί σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της αλλοδαπής Σας ευχαριστω πολυ παιδια για ολες τις απαντησεις σας
Flaoutistas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 To θεμα ειναι οτι θελω να το εχω μεχρι αρχες Νοεμβριου...spamαρα ανελεητα το τηλεφωνικο κεντρο αλλα δε το σηκωσε ποτε κανενας...αλλα δε νομιζω να εκπλησεται κανεις Μια φιλη μου για να δωσει κατατακτηριες ιατρικης ειχε το ιδιο θεμα αλλα τους το ειπε, θυμαμαι και εγω οτι ταλαιπωρθηκε αλλα πηρε την αναγνωριση στην ωρα της και προλαβε. Πες τους και εσυ το θεμα σου.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Aν η σχολή που δίνεις κατατακτήριες αναφέρει την μαγική λέξη αντιστοιχία μαζί με την ισοτιμία για τίτλους ξένων Πανεπιστημίων τότε θα χρειαστεί να περάσεις υποχρεωτικά τα μαθήματα που ενδεχομένως να σε χρεώσει ο ΔΟΑΤΑΠ.Εκτός αν υπάρχει κάτι νεότερο κ δίνει αντιστοιχία ο ΔΟΑΤΑΠ εν αναμονή των αποτελεσμάτων των μαθημάτων που χρεώνουν.Χλωμό όμως
spacemonkey Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Aν η σχολή που δίνεις κατατακτήριες αναφέρει την μαγική λέξη αντιστοιχία μαζί με την ισοτιμία για τίτλους ξένων Πανεπιστημίων τότε θα χρειαστεί να περάσεις υποχρεωτικά τα μαθήματα που ενδεχομένως να σε χρεώσει ο ΔΟΑΤΑΠ.Εκτός αν υπάρχει κάτι νεότερο κ δίνει αντιστοιχία ο ΔΟΑΤΑΠ εν αναμονή των αποτελεσμάτων των μαθημάτων που χρεώνουν.Χλωμό όμως Εισαι σιγουρος οτι αυτο που λες ισχυει για καθε επιστημη??? Ειναι λογικο να ισχυει κατι τετοιο για καποιον που εχει τελειωσει π.χ Νομικη σε μια αλλη χωρα, με διαφορες σε νομους, συνταγματα κτλπ Εξισου λογικο σε Ιατρικη (απο Ρουμανιες, Βουλγαριες) οπου χρειαζονται και απαιτουνται εξτρα μαθηματα Σε πτυχιο Computing & Information Systems, τι θα μου ζητησουν? Επαρκεια σε μαθηματα βασεων δεδομενων και operating systems? --------------------------------------------------------------- E.G Αν επιλεξω αντιστοιχιση και συσχετιση με πτυχιο ΤΕΙ , ισχυουν ακριβως τα ιδια δεδομενα?
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αν έχει συναφές τμήμα στην Ελλάδα τότε μάλλον τον ήπιες.Θα σε χρεώσουν λόγω 3ετούς φοίτησης μιας κ στην Ελλάδα οι σχολές είναι συνήθως 4 έτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα