DDevil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ειμαι αυτος που δεν σηκώνει μαγκιές απο κοριτσάκια που δεν έχουν ουτε τα κοτσια να πουν ξεκάθαρα ξέρεις εχω αγορι και δεν με ενδιαφέρει η προταση σου. τΟ ΕΙΝΑΙ δυσκολο τι ακριβως σημαινει? οτι ειναι τύπισσα που θελει να κανει την δυσκολη? ακριβως για αυτο την ρωτησα τι την δυσκολευει και δεν απαντησε. Μηπως απαγορευεται να ρωταμε κιολας ρε φιλε? εσυ τι εισαι ο αγαπητικος τους? Ναι ο αγαπητικός τους είμαι, το κατάλαβες. Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε. ρΕ ΜΕΓΑΛΕ εσυ με παραθετεις βλεπεις να ασχολουμαι μαζι σου? Για να μην το συνεχισουμε μη ξαναδω την λέξη "μαμα" οταν αναφερεσαι σε μενα γιατι θα το εκλαβω ως προσβλητική αναφορά ειθς βαρος της μητέρας μου και δεν σε συμφέρει. Οταν θα μιλας μαζι μου η μανα μου δεν εχει καμια θέση στη κουβεντα. Ασε τις πουστιες και τα "επιπεδα". Η μονη συμβουλη που εχω να δωσω στον TS, ειναι......ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ!!! (με οτι αυτο συνεπαγεται ). Δυστυχως, δεν μπορουμε να προσφερουμε λυσεις.... DDevil, κλασσικα απολαυστικος! Με το ζορι να σε πεισουν πως εχεις αδικο Δεν ειναι θέμα δικιου ή αδικου φιλε ο καθενας λειτουργει σε αυτα οπως νομιζει. Εσενα οταν σου λενε μαλακιες κάτσε να τις τρως. Μην απαντας εγω θελω να απανταω ομως. O defacer ειναι γνωστο οτι ειναι ο διαδικτυακος εχθρος μου φιλε απλα να προσέχει λιγο στις αναφορές του για μελη της οικογενειας που δεν κολλανε στην συζητηση ειμαι ευαισθητος σε κάτι τέτοια. 1
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 γιατι τι σε δυσκολευει της λέω? Γιατί δεν γουστάρω καθόλου την Σκατοφατσα σου και γιατί δεν θα πήγαινα μαζί σου ο τελευταίος άντρας στην γη να ήσουν Πως θα σου φαινόταν μια τέτοια απάντηση? Δυναμική, ντόμπρα και παλικαρίσια?? Πιστεύω δεν θα σου άρεσε καθόλου γι αυτό και υπάρχει η ευγενική συμπεριφορά γι αυτό δεν πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου μάγκα που την ζορισες να σου πει τον λόγο που σε απέφυγε, αυτή είναι μαγκάκι που κράτησε επίπεδο και δεν σε προσέβαλε! Φιλικά στα λέω ε.. 10
KilliK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Θα φτασει 30 σελιδες αναλυση για να προτεινεις εναν απλο καφε μετα αναρωτιομαστε γιατι έχουν μαγκέψει οι γυναικες. Εγω οταν ειχα προτεινει σε μια να παμε για βολτα μου λεει δυσκολο γιατι τι σε δυσκολευει της λέω? στη ψυχρα στα ισια και σε αυστηρο στυλάκι και καταπιε τη γλωσσα της δεν ειχε τι να απαντησει χαζογελουσε τουλαχιστον έφυγα οπως πηγα δυναμικά. Άντε γαμηθειτε στη τελική τσουράπες. Αμα δεν θελετε εσεις θα θέλει άλλη. Κρατηστε και την επιβεβαιωση μαζι με τα ρεστα ! Ειμαστε λάρτζ τύποι. ενταξει αυτο. εδω φιλικη κουβεντα πας να πιασεις και τρως ακυρο απο το πουθενα. θυμαμαι στο πανεπιστημιο, ετυχε να πιασω μια συζητηση με μια κοπελα εκει που καθομασταν. ουτε καν μου περασε απο το μυαλο να την φλερταρω. απλως ηθελα να γνωριστω με τον κοσμο εκει περα. και καποια στιγμη ρωταω αν ερχεται απο μακρια, ερωτηση που ειχα κανει και σε αλλα παιδια διοτι μερικοι ερχοντουσαν απο την αλλη ακρη της Αθηνας. ενας μαλιστα θυμαμαι ερχοταν απο την Σαλαμινα καθε μερα. η κοφτη απαντηση της: "ναι, με φερνει ο γκομενος μου". ακριβως ετσι. σκεφτηκα απο μεσα μου: "α, καταλαβα, ανηκεις σε αυτες που νομιζουν οτι ο ανδρικος πληθυσμος περιφερεται γυρω απο το μνι τους." και δεν ηταν καν καμια θεογκομενα , μια normal,everyday κοπελα. δεν ξανασχοληθηκα μαζι της, ενα τυπικο γεια οποτε την εβλεπα και αυτο ηταν. η ειρωνια ηταν οτι η πιο ομορφη κοπελα του τμηματος μας, η οποια ηταν και η πιο εξυπνη, ηταν πολυ φιλικη και προσιτη με ολους. καθολου ψωνισμενη. οποτε ειναι ολα θεμα παιδειας και νοοτροπιας. 4
katergaris79 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Γιατί δεν γουστάρω καθόλου την Σκατοφατσα σου και γιατί δεν θα πήγαινα μαζί σου ο τελευταίος άντρας στην γη να ήσουν Πως θα σου φαινόταν μια τέτοια απάντηση? Δυναμική, ντόμπρα και παλικαρίσια?? Πιστεύω δεν θα σου άρεσε καθόλου γι αυτό και υπάρχει η ευγενική συμπεριφορά γι αυτό δεν πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου μάγκα που την ζορισες να σου πει τον λόγο που σε απέφυγε, αυτή είναι μαγκάκι που κράτησε επίπεδο και δεν σε προσέβαλε! Φιλικά στα λέω ε.. Μου βγήκε ο χυμός απ' τη μύτη!!! 3
DDevil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Γιατί δεν γουστάρω καθόλου την Σκατοφατσα σου και γιατί δεν θα πήγαινα μαζί σου ο τελευταίος άντρας στην γη να ήσουν Πως θα σου φαινόταν μια τέτοια απάντηση? Δυναμική, ντόμπρα και παλικαρίσια?? Πιστεύω δεν θα σου άρεσε καθόλου γι αυτό και υπάρχει η ευγενική συμπεριφορά γι αυτό δεν πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου μάγκα που την ζορισες να σου πει τον λόγο που σε απέφυγε, αυτή είναι μαγκάκι που κράτησε επίπεδο και δεν σε προσέβαλε! Φιλικά στα λέω ε.. Μα δεν έπεσε η κουβεντα σε επιπεδο εγω μια απλη προταση της έκανα ουτε την έβρισα ουτε τιποτα. Αυτο που λες ξεφεύγει απο τους στοιχειώδεις κοινωνικους τροπους και πιστευω οτι θα ηταν πολυ ακραίο. θα επρεπε να ειναι τρελή για να απαντησει έτσι. Αν απαντουσε σορρυ δεν έχω χρονο δεν θα απαντουσα γιατι δεν εχεις χρονο αλλα τωρα το μου ειναι δυσκολο προφανως και σηκώνει ερωτησεις πχ τι σε δυσκολευει? εχεις κανα θεμα? δεν εχεις μεταφορικο μέσο? τι? μου φανηκε περιεργο βασικα. Και μου φανηκε ακομα πιο περιεργο οταν με βλέπει καπου την εχω πλάτη και μου φωναζει να με χαιρετησει. Τι να πω ενταξει δεν ασχοληθηκα ξανα. Τεσπα τωρα τη πλακα μας κανουμε οι μισες δεν κανουν καν για καμακι .... το εχουν αποδειξει αρκετες φορές. Κανουν τις γκομενες αλλα ειναι κοτες. οΣΟ ΓΙΑ τη σκατοφατσα σε 10 χρονάκια που κάποιες θα έχουνε σιτέψει και εμεις σαν 40αρηδες θα περνάει η μπογια μας να βγαινουμε ακομα και με 25αρες θα ξαναμιλήσουμε για την αλαζονεια που ειχαν αναπτυξει οσο ηταν νέες και το σνομπισμο. Τοτε που θα ψάχνονται θα τα ξαναπουμε. Ας απαντουσε ετσι εχω έτοιμες ατακες απο πριν εγω δεν ψαρωνω Ξερω οτι κάποιες ειναι σκύλες και μπορει να χτυπησουν διχως έλεος μην ανησυχεις! 1
katergaris79 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μα δεν έπεσε η κουβεντα σε επιπεδο εγω μια απλη προταση της έκανα ουτε την έβρισα ουτε τιποτα. Αυτο που λες ξεφεύγει απο τους στοιχειώδεις κοινωνικους τροπους και πιστευω οτι θα ηταν πολυ ακραίο. θα επρεπε να ειναι τρελή για να απαντησει έτσι. Συμφωνώ απόλυτα ότι θα ήταν αγενές. Αν όμως αυτή ήταν η αλήθεια της κι εσύ ζητάς ντόμπρα και ειλικρινή απάντηση δε θα έπρεπε να σε πειράξει. Ας ήταν αγενές.
DDevil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Συμφωνώ απόλυτα ότι θα ήταν αγενές. Αν όμως αυτή ήταν η αλήθεια της κι εσύ ζητάς ντόμπρα και ειλικρινή απάντηση δε θα έπρεπε να σε πειράξει. Ας ήταν αγενές. Αυτο βασικα δεν θα ηταν αγενές θα ηταν το άκρον άωτον της αντικοινωνικοτητας. Ρε κοπελια θα της ελεγα χαλαρωσε δεν σε ειπαμε και καμπουρα απο κανα κλουβι δραπέτευσες? οσοι ηταν γυρω και το ακουγαν θα έσκαγαν στα γέλια θα γινοταν ρεζιλι και θα έφευγα σε μενα θα κανε κακο νομιζεις? ή μηπως φαινομαι για τυπάκι που έχει ανασφαλειες με την εμφανιση του? με την εμφανιση ασχολειται ο μαρτάκης και ο ρουβας εγω ειπαμε εχω προτυπα τον Τσακωνα και τον Μουστακα :-D :cry: επειδη ειναι θλιβερο ομως δεν το λέω συνεχεια μονο σε επιλεκτικούς φιλους που ξερω οτι θα εκτιμησουν την ιδιαιτεροτητα μου!
KNSM Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Παντως φιλε DDevil σε οποιο θεμα για σχεσεις ανοιχτει εισαι παντα μεσα και συνηθως δημιουργεις εριδες με αποτελεσμα ο TS να μην παιρνει τις απαντησεις που ψαχνει η τον ικανοποιουν. Για μενα η ευγενεια ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα χαρακτηριστικα ενος ανθρωπου. Κραταω επιπεδο και στις χυλοπιτες. Ακομα και σκατοφατσα να με πει σιγα να μην πεσω στο επιπεδο της. Θυμηθηκα οτι οταν ημουν φοιτητης εμενα σε μια πολυκατοικια, στο διπλανο διαμερισμα εμενε ενα παιδι με την οικογενεια του. Αυτος ηταν 4-5 χρονια μεγαλυτερος απο μενα, ερχοταν καμια φορα και αραζαμε αν και δεν ταιριαζαμε καθολου σαν χαρακτηρες. Φοιτητης δεν ειχε παει και δουλευε απο μικρος. Του αρεσε και το ποτο οποτε σχεδον οποτε εβγαινε εξω τα Σαβ/κα γυρνουσε μεθυσμενος. Ενα τετοιο βραδυ λοιπον μου χτυπησε το κουδουνι και εκατσε λιγο γιατι ηταν πολυ χαλια, και μου ειπε οτι την επεσε σε καποια εξω και αυτην τον απερριψε και μετα της τραβηξε τρελο σιχτιρισμα και βρισιδι. Σε επαρχιακη πολη αυτα μαθαινονται και παιζει να το ειχε κανει πολλες φορες με αποτελεσμα να μην τον πολυπλησιαζουν οι κοπελιες...
katergaris79 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αυτο βασικα δεν θα ηταν αγενές θα ηταν το άκρον άωτον της αντικοινωνικοτητας. Ρε κοπελια θα της ελεγα χαλαρωσε δεν σε ειπαμε και καμπουρα απο κανα κλουβι δραπέτευσες? οσοι ηταν γυρω και το ακουγαν θα έσκαγαν στα γέλια θα γινοταν ρεζιλι και θα έφευγα σε μενα θα κανε κακο νομιζεις? ή μηπως φαινομαι για τυπάκι που έχει ανασφαλειες με την εμφανιση του? με την εμφανιση ασχολειται ο μαρτάκης και ο ρουβας εγω ειπαμε εχω προτυπα τον Τσακωνα και τον Μουστακα :-D :cry: επειδη ειναι θλιβερο ομως δεν το λέω συνεχεια μονο σε επιλεκτικούς φιλους που ξερω οτι θα εκτιμησουν την ιδιαιτεροτητα μου! OK, συμφωνώ απόλυτα ότι θα ήταν το άκρον άωτον της αντικοινωνικότητας. Αν όμως αυτή ήταν η αλήθεια της κι εσύ ζητάς ντόμπρα και ειλικρινή απάντηση δε θα έπρεπε να σε πειράξει. Ας ήταν ήταν το άκρον άωτον της αντικοινωνικότητας.
DDevil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Παντως φιλε DDevil σε οποιο θεμα για σχεσεις ανοιχτει εισαι παντα μεσα και συνηθως δημιουργεις εριδες με αποτελεσμα ο TS να μην παιρνει τις απαντησεις που ψαχνει η τον ικανοποιουν. Για μενα η ευγενεια ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα χαρακτηριστικα ενος ανθρωπου. Κραταω επιπεδο και στις χυλοπιτες. Ακομα και σκατοφατσα να με πει σιγα να μην πεσω στο επιπεδο της. Θυμηθηκα οτι οταν ημουν φοιτητης εμενα σε μια πολυκατοικια, στο διπλανο διαμερισμα εμενε ενα παιδι με την οικογενεια του. Αυτος ηταν 4-5 χρονια μεγαλυτερος απο μενα, ερχοταν καμια φορα και αραζαμε αν και δεν ταιριαζαμε καθολου σαν χαρακτηρες. Φοιτητης δεν ειχε παει και δουλευε απο μικρος. Του αρεσε και το ποτο οποτε σχεδον οποτε εβγαινε εξω τα Σαβ/κα γυρνουσε μεθυσμενος. Ενα τετοιο βραδυ λοιπον μου χτυπησε το κουδουνι και εκατσε λιγο γιατι ηταν πολυ χαλια, και μου ειπε οτι την επεσε σε καποια εξω και αυτην τον απερριψε και μετα της τραβηξε τρελο σιχτιρισμα και βρισιδι. Σε επαρχιακη πολη αυτα μαθαινονται και παιζει να το ειχε κανει πολλες φορες με αποτελεσμα να μην τον πολυπλησιαζουν οι κοπελιες... Φιλε μπορει να τον ξεχέσει καμια να μην ξέρει στο περιπου τι θα μπορουσε να πει? οχι μονο απο μενα και απο άλλα μέλη φιλε εγω παντα ετσι ημουν αντιδραστικος δεν ημουν το ησυχο παιδάκι που έκανε οτι του έλεγες.αΥΤΟγια τις φεμινιστριες ειναι οτι χειροτερο και για τις "αφεντρες" γινεσαι απευθειας ο εχθρος τους οποτε οτι και να πουν περι μη επιπεδων και δαπέδων καταλαβαινεις οτι ειναι απλα συκοφαντιες που δεν ανταποκρινονται βεβαιως στην αληθεια!!!!! :-D Εμενα δεν με ενοχλει να έχω και μερικές συγκρουσεις στη ζωη μου αλλωστε το να λεω σε ολους ναι και να υποκρινομαι τον καλο το θεωρω βαρετο και ανουσιο. OK, συμφωνώ απόλυτα ότι θα ήταν το άκρον άωτον της αντικοινωνικότητας. Αν όμως αυτή ήταν η αλήθεια της κι εσύ ζητάς ντόμπρα και ειλικρινή απάντηση δε θα έπρεπε να σε πειράξει. Ας ήταν ήταν το άκρον άωτον της αντικοινωνικότητας. Δεν θα με πειραζε φιλε θα εβαζα τα γέλια ας ελεγε οτι γουσταρε στη τελικη ο καθενας ειναι υπευθυνος για αυτα που λεει. ΕΓΩ Ειπα για ντομπροσυνη ναι οποτε ας το έλεγε. Εγω παντως ψαρωμένος απο το καμακι επειδη αυτη μου ειπε "δυσκολο..." και με την ουρα στα σκέλια δεν εφυγα ζητησα να μάθω οποτε το έχουμε κουπονι και αυτο για πιθανη μελλοντική χρηση. πΟΤΕ ΔΕΝ ξέρεις. ΥΓ Μονο μην εβλεπα να πιασει οικογενειες στο στομα της εκει θα νευριαζα.
4saken Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 δεν ξανασχοληθηκα μαζι της, ενα τυπικο γεια οποτε την εβλεπα και αυτο ηταν. Σταματησες γιατι σου πε οτι εχει γκομενο.Τουλαχιστον ετσι πιστευε αυτη.Οποτε η τακτικη της επιασε. 1
totem_lost Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Καλά είναι κάτι τύποι ειδικά σε clubs κλπ που δεν το πιάνουν το υπονοούμενο, με την καμία όμως. 'Να σε κεράσω ένα ποτό;' 'Όχι ευχαριστώ', 'Να βγουμε καμιά στιγμή να τα πούμε' 'Εεεεεε', 'Θα μου δώσεις το τηλέφωνό σου;' 'Ε όχι μωρέ άστο'. Από εδώ και πέρα τι πρέπει να λέω 'Φύγε από δω ρε μπάζο που θες και να σπρώξεις με τέτοια φάτσα', και καθάρισα! 3
astrosunnefo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Σταματησες γιατι σου πε οτι εχει γκομενο.Τουλαχιστον ετσι πιστευε αυτη.Οποτε η τακτικη της επιασε. Εν τω μεταξύ, αν δεν έκανε καμιά αναφορά, κάποιος άλλος θα μπορούσε να πει πως το κρύβει, για να έρχονται τ' αγοράκια και να αυτοεπιβεβαιώνεται. Come on, guyz. Κατ' εμέ, είναι πολύ τίμιο και ντόμπρο η άλλη κι ο άλλος να κάνει διακριτική αναφορά στο ότι υπάρχει κάποιος στη ζωή του. Γλιτώνει κι ο άλλος χρόνο, στην περίπτωση που ήταν άλλος ο σκοπός τής προσέγγισής του. 1
DDevil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Καλά είναι κάτι τύποι ειδικά σε clubs κλπ που δεν το πιάνουν το υπονοούμενο, με την καμία όμως. 'Να σε κεράσω ένα ποτό;' 'Όχι ευχαριστώ', 'Να βγουμε καμιά στιγμή να τα πούμε' 'Εεεεεε', 'Θα μου δώσεις το τηλέφωνό σου;' 'Ε όχι μωρέ άστο'. Από εδώ και πέρα τι πρέπει να λέω 'Φύγε από δω ρε μπάζο που θες και να σπρώξεις με τέτοια φάτσα', και καθάρισα! χαχαχαχα :cry: Εν τω μεταξύ, αν δεν έκανε καμιά αναφορά, κάποιος άλλος θα μπορούσε να πει πως το κρύβει, για να έρχονται τ' αγοράκια και να αυτοεπιβεβαιώνεται. Come on, guyz. Κατ' εμέ, είναι πολύ τίμιο και ντόμπρο η άλλη κι ο άλλος να κάνει διακριτική αναφορά στο ότι υπάρχει κάποιος στη ζωή του. Γλιτώνει κι ο άλλος χρόνο, στην περίπτωση που ήταν άλλος ο σκοπός τής προσέγγισής του. Εγω πάντα την κοπανάω στην πρωτη αρνητική απαντηση. Παιρνω το μηνυμα και γεια σας.
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Καλά είναι κάτι τύποι ειδικά σε clubs κλπ που δεν το πιάνουν το υπονοούμενο, με την καμία όμως. 'Να σε κεράσω ένα ποτό;' 'Όχι ευχαριστώ', 'Να βγουμε καμιά στιγμή να τα πούμε' 'Εεεεεε', 'Θα μου δώσεις το τηλέφωνό σου;' 'Ε όχι μωρέ άστο'. Από εδώ και πέρα τι πρέπει να λέω 'Φύγε από δω ρε μπάζο που θες και να σπρώξεις με τέτοια φάτσα', και καθάρισα! Μπορεί εσύ απλά να δίνεις την εντύπωση ότι το "όχι" σου είναι "ναι" μέχρι να νευριάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις