Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά είναι κάτι τύποι ειδικά σε clubs κλπ που δεν το πιάνουν το υπονοούμενο, με την καμία όμως. 'Να σε κεράσω ένα ποτό;' 'Όχι ευχαριστώ', 'Να βγουμε καμιά στιγμή να τα πούμε' 'Εεεεεε', 'Θα μου δώσεις το τηλέφωνό σου;' 'Ε όχι μωρέ άστο'. Από εδώ και πέρα τι πρέπει να λέω 'Φύγε από δω ρε μπάζο που θες και να σπρώξεις με τέτοια φάτσα', και καθάρισα!

Αν δεν υπολογισω τον τοπο clubs (δεν εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση οσους διασκεδαζουν ετσι), τοτε το ατομο που θα ελεγε η εστω σκεφτοταν να πει τετοια ατακα σαν οχι θα ηταν για μενα το χειροτερο μπαζο.

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

@ Pankar95, πολύ το λιβανίζεις με σενάρια και υποθέσεις..

Κάνε οτι νιώθεις ΕΣΥ άνετα με τον εαυτό σου...και ας "φας τα μούτρα σου". Ζήσε το όπως το γουστάρεις και σου βγαίνει.

Με  οδηγίες και υποθέσεις από τον κάθε άσχετο απο μας..δε βγαίνει άκρη.

Στο παραπάνω..θεώρησε και το δικό μου μήνυμα μέσα.

Καλή επιτυχία... :-)

και εννοείται πως ΔΕΝ στέλνεις το χαριτωμένο!! μήνυμα που έγραψες... :-D....Ότι είπε ο storm 

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που λέει ο storm, χωρίς πολλά φρου φρου. Αυτά κάντα αργότερα όταν θα έχετε ήδη επικοινωνία και θα μπορεί να καταλάβει αυτά που γράφεις πιο κοντά στο πώς τα εννοείς. Remember δε μπορεί να διαβάσει το μυαλό σου, μόνο στεγνές λέξεις.

Θα το έκανα λίγο πιο direct από "μπορούμε να πάμε αν θέλεις" αλλά αυτά είναι προτιμήσεις.

• Like 2
Δημοσ.

ΟΚ θα ακούσω σε αυτό τους μεγαλύτερους και θα στείλω την πιο λιτή εκδοχή :-)  

Και κάτι άλλο. Επειδή δεν βλέπω να συνδέεται σύντομα και σε μισή ώρα θα βγω μάλλον δεν μπορώ να στείλω και να απαντήσει σε live χρόνο.

Οπότε ίσως να βάλω στο τέλος και "Αν θελεις δώσε το τηλέφωνό σου να το κανονίσουμε"

Γνώμες;

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

ΟΚ θα ακούσω σε αυτό τους μεγαλύτερους και θα στείλω την πιο λιτή εκδοχή :-)

Και κάτι άλλο. Επειδή δεν βλέπω να συνδέεται σύντομα και σε μισή ώρα θα βγω μάλλον δεν μπορώ να στείλω και να απαντήσει σε live χρόνο.

Οπότε ίσως να βάλω στο τέλος και "Αν θελεις δώσε το τηλέφωνό σου να το κανονίσουμε"

Γνώμες;

Μια χαρά.

Πραγματικά αυτό με το fb δεν το καταλαβαίνω, εγώ το νούμερο μου δίνω πάντα :S

Δημοσ.

Όπως έγραψα ακυρώθηκε η αυριανή βόλτα και τώρα αυτό μου μένει για να πάρω και το κινητό και να προχωρήσω απο εκεί. Εξ'άλλου δεν νομίζω και να ξινίσει λόγω αυτού στην τελική την ήξερα και με ήξερε και απο κοντά το ίδιο θα γινόταν.

Δημοσ.

Φιξντ

Οχι πως το ειχες και ασχημο δηλαδη, αλλα δεν υπαρχει και λογος για πολλες φιοριτουρες. Αν σου πει ναι, τοτε χωσε το it's a date και τελειωσε. Το οτι θα κερασεις αστο, δεν εχει νοημα να αρχισετε συζητηση απο το φουμπου για το ποιιος θα κερασει. Οταν ερθει ο λογαριασμος κερνας και τελειωσε :)

Γνωμη μου ε.

Και τώρα θα ξαναρχίσει η άλλη κουβέντα που είχαμε πριν λίγο καιρό, αν είναι σωστό να πληρώνει ο άντρας ή μισά μισά κλπ :P :D

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Και τώρα θα ξαναρχίσει η άλλη κουβέντα που είχαμε πριν λίγο καιρό, αν είναι σωστό να πληρώνει ο άντρας ή μισά μισά κλπ :P :D

Oh crap I opened the vortex again :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Μη το λιβανιζεις πολυ,μη ντρεπεσε ρε,φευγει η πουτανα η ζωη ,ακου που σου λεω....εμπαινε γιουτσο,δεν εχεις να χασεις κατι ! Αν δε κατσει η φαση κερδισμενος εισαι απο την εμπειρια και συνεχιζεις για αλλες πολιτειες.....ξυπνατε βρε κουτορνιθια ! Αφηστε τα Pokemon και βγειτε εξω παιδια μου που γεμισαμε Πακιστανους που γαμπριζουν κι ολας !

Δημοσ.

Φιξντ

Οχι πως το ειχες και ασχημο δηλαδη, αλλα δεν υπαρχει και λογος για πολλες φιοριτουρες. Αν σου πει ναι, τοτε χωσε το it's a date και τελειωσε. Το οτι θα κερασεις αστο, δεν εχει νοημα να αρχισετε συζητηση απο το φουμπου για το ποιιος θα κερασει. Οταν ερθει ο λογαριασμος κερνας και τελειωσε :)

Γνωμη μου ε.

Ε ναι κερνάς μια και τέλος σιγα ποσα θα κεράσεις 5 ευρώ?

Oh crap I opened the vortex again :lol:

Τα κλειδάκια τα χεις μαζι σου?

Μη το λιβανιζεις πολυ,μη ντρεπεσε ρε,φευγει η πουτανα η ζωη ,ακου που σου λεω....εμπαινε γιουτσο,δεν εχεις να χασεις κατι ! Αν δε κατσει η φαση κερδισμενος εισαι απο την εμπειρια και συνεχιζεις για αλλες πολιτειες.....ξυπνατε βρε κουτορνιθια ! Αφηστε τα Pokemon και βγειτε εξω παιδια μου που γεμισαμε Πακιστανους που γαμπριζουν κι ολας !

Αυτη η μαλακια με τα ποκεμον τι ειναι ακριβως ρε φιλε?

• Like 1
Δημοσ.

Παιχνιδι ειναι φιλε μου,νεα μοδα...ψαχνουν ποκεμον με το κινητο χονδρικα...τεσπα,γουστα ειναι αυτα...χασιμο χρονου κατ'εμε.

• Like 1
Δημοσ.

Remember δε μπορεί να διαβάσει το μυαλό σου, μόνο στεγνές λέξεις.

Στεγνές λέξεις από υγρά αγόρια!

3upYfvp.gif

• Like 3
Δημοσ.

Νόμιζα μετά την απογευματινή βόλτα των 3χλμ στο κέντρο οτι το λύσατε το αισθηματικό.

Παπαρίες, μου το εξηγούσε ένας φίλος εχτές, λένε έφτιαξαν για smartphones μια εφαρμογή που παίρνει τον χάρτη της περιοχής που εσύ επιλέγεις και συχνάζεις και σου βάζει κάποια pokemon εκεί και μετά πρέπει εσύ να τρέξεις με τα πόδια να βρεις τις συντεταγμένες στις οποίες ψηφιακά η εφαρμογή σου έχει τοποθετήσει το pokemon και να το πάρεις, και καλά υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ χάρτη περιοχής και παιχνιδιού. Εγώ νόμιζα πάλι οτι έβγαλαν κανένα καινούργιο παιχνίδι για κονσόλες. Αλλά δεν με ενδιαφέρουν αυτά πλέον, τελευταία φορά που έβλεπα κάτι φίλους να καίγονται με τέτοια ήταν το 2000-01.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...