Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε TS, δε θελω να σου κοψω τα φτερα ή κατι, αλλα μου θυμιζεις ενα γνωστο μου ο οποιος μολις του μιλησει γκομενα ερχεται και λεει "Α! Με γουσταρει η ταδε γιατι μου μιλησε και με ειπε να βγουμε καποια στιγμη..." οποτε καθε φορα που ξεκιναει ετσι η συζητηση αλλαζω θεμα γιατι ξερω την καταληξη (ποτε δεν προκειται να γινει κατι γιατι "φοβαται" να μιλησει και δεν εχει αυτοπεποιθηση και απλα οι κοπελες ειναι ευγενικες μαζι του) :-D

Δε χανεις βεβαια τιποτα με το να της πεις να βγειτε οι 2 σας, αλλα αν οντως σε γουσταρε για την παρτη της δε θα ελεγε να βγειτε εσεις ΚΑΙ αλλοι δυο που κανατε παρεα στο παρελθον, θα ελεγε απλα να βγειτε οι 2 σας.

Στο λεω γιατι μου εχουν τυχει και οι 2 φασεις, απο δυο κοπελες της παλιας μου παρεας (με τους οποιους τωρα σπασαμε λογω μετακομισεων, πανεπιστημιων, αλλες παρεες κλπ). Open spoiler for examples

Η μια με γουσταρε απο παλια (αλλα επειδη εμενα δε μ'αρεσει δεν της εδινα και πολλη σημασια) και παιζει να με γουσταρει ακομα και τωρα και οποτε τυχει να τη δω παντα μου προτεινει να βγουμε οι 2 μας και μια-δυο φορες που αντιπροτεινα να φωναξω κιαλλους απο την παλια μας παρεα πηρε μια απογοητευμενη γκριματσα του στυλ "αν πρεπει, οκ.." και την αλλη φορα με ειπε δεν πολυμιλανε κλπ (το οποιο δεν ειναι αληθεια).

Η αλλη κοπελα, με την οποια μιλαμε που και που στο viber, οταν ερχεται απο εκει που σπουδαζει θα κανονισουμε στανταρ να βγουμε αλλα οχι οι δυο μας, σχεδον παντα θα κανονισουμε και με αλλους κοινους μας φιλους.

Long story short, αν ηθελε να βγειτε οι δυο σας ναι μεν μπορει να μη στο ελεγε στα ισια επειδη δεν ηθελε να καρφωθει, αλλα θα εκανε τα παντα ωστε να βγειτε οταν οι αλλοι δυο δε θα μπορουν. Μηπως γουσταρει κανεναν απο τους αλλους δυο?? :P

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το 2001 καιγομασταν με σοβαρα πράγματα φιλε :D

Φιλε TS, δε θελω να σου κοψω τα φτερα ή κατι, αλλα μου θυμιζεις ενα γνωστο μου ο οποιος μολις του μιλησει γκομενα ερχεται και λεει "Α! Με γουσταρει η ταδε γιατι μου μιλησε και με ειπε να βγουμε καποια στιγμη..." οποτε καθε φορα που ξεκιναει ετσι η συζητηση αλλαζω θεμα γιατι ξερω την καταληξη (ποτε δεν προκειται να γινει κατι γιατι "φοβαται" να μιλησει και δεν εχει αυτοπεποιθηση και απλα οι κοπελες ειναι ευγενικες μαζι του) :-D

Δε χανεις βεβαια τιποτα με το να της πεις να βγειτε οι 2 σας, αλλα αν οντως σε γουσταρε για την παρτη της δε θα ελεγε να βγειτε εσεις ΚΑΙ αλλοι δυο που κανατε παρεα στο παρελθον, θα ελεγε απλα να βγειτε οι 2 σας.

Στο λεω γιατι μου εχουν τυχει και οι 2 φασεις, απο δυο κοπελες της παλιας μου παρεας (με τους οποιους τωρα σπασαμε λογω μετακομισεων, πανεπιστημιων, αλλες παρεες κλπ). Open spoiler for examples

Η μια με γουσταρε απο παλια (αλλα επειδη εμενα δε μ'αρεσει δεν της εδινα και πολλη σημασια) και παιζει να με γουσταρει ακομα και τωρα και οποτε τυχει να τη δω παντα μου προτεινει να βγουμε οι 2 μας και μια-δυο φορες που αντιπροτεινα να φωναξω κιαλλους απο την παλια μας παρεα πηρε μια απογοητευμενη γκριματσα του στυλ "αν πρεπει, οκ.." και την αλλη φορα με ειπε δεν πολυμιλανε κλπ (το οποιο δεν ειναι αληθεια).

Η αλλη κοπελα, με την οποια μιλαμε που και που στο viber, οταν ερχεται απο εκει που σπουδαζει θα κανονισουμε στανταρ να βγουμε αλλα οχι οι δυο μας, σχεδον παντα θα κανονισουμε και με αλλους κοινους μας φιλους.

Long story short, αν ηθελε να βγειτε οι δυο σας ναι μεν μπορει να μη στο ελεγε στα ισια επειδη δεν ηθελε να καρφωθει, αλλα θα εκανε τα παντα ωστε να βγειτε οταν οι αλλοι δυο δε θα μπορουν. Μηπως γουσταρει κανεναν απο τους αλλους δυο?? :P

Φιλε σορρυ που θα στο πω αλλα σε αυτο φταις και εσυ. Γιατι πηγαινεις αφου θες να βγειτε μονοι σας? αυτη θελει και της έχεις κανει τα κεφια 1-2 φορές εσενα να μην στα κανει καμια δηλαδη? την επομενη φορα μην πας καν και αμα θελει να βγειτε θα βγειτε οι 2 σας να σε δει. Καμια φορα πρεπει να γινεις και "κακος" αν θες να πετυχεις κατι , σπασε αυγα για να κανεις ομελέτα.

Και να πω και κατι αλλο ειπε πριν ο defacer πηγαινε εσυ και οι 2 αλλοι στην τελικη και αυτη. Αμα το παμε ετσι και η γκομενα δεν ψηνεται για ποιο λογο να βγουν οι 3 τους? για να εχει αυτη την ικανοποιηση οτι εχει 3 αγοράκια και ειναι η μοναδική στη παρέα? οχι ρε φιλε να φερει και καμια φιλη της ή φιλες της δεν το καταλαβα μονο ετσι θα κερδισει καποιος γιατι μπορει να γινει αλλη γνωριμια.

Δεν θες εσυ κουκλα μου? δεν τρεχει και τιποτα φερε καμια φιλη σου μπορει να θελει αυτη. Παιδια πολυ λάσκα τις έχετε και το λεω καλοπροαίρετα "ζοριστε" τες και λιγο να υπάρξει κινητικοτητα αλλιως θα ψαχνομαστε απο τα τσατ και τα ιντερνετ να κανουμε καμια γνωριμια.

Αυτο το βλεπω και απο μενα μονο εγω πιεζα τη φιλη μου να φερει καμια φιλη της ολοι οι αλλοι θελανε απλα να γνωρισουν αλλα δεν εκαναν τιποτα για αυτο , ντρεποντουσαν. Μιση ντροπη δικη μας μιση ντροπη δική τους. Μονο οτι κανετε καντε το με επιπεδο μην παρεξηγηθει ο defacer! :cry: :cry:

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε σορρυ που θα στο πω αλλα σε αυτο φταις και εσυ. Γιατι πηγαινεις αφου θες να βγειτε μονοι σας? αυτη θελει και της έχεις κανει τα κεφια 1-2 φορές εσενα να μην στα κανει καμια δηλαδη? την επομενη φορα μην πας καν και αμα θελει να βγειτε θα βγειτε οι 2 σας να σε δει. Καμια φορα πρεπει να γινεις και "κακος" αν θες να πετυχεις κατι , σπασε αυγα για να κανεις ομελέτα.

Οχι οχι, μπερδευτηκες μαλλον. Εγω δεν εχω καμια φαγουρα να βγω ραντεβου μονοι μας με καμια απο τις δυο, απλα εφερα παραδειγμα δυο κοπελες απο την παλια μας παρεα, πως αντιδραει η μια (που μαλλον γουσταρει) και πως η άλλη που απλα βγαινουμε για να πουμε νεα κλπ :)

• Like 1
Δημοσ.

Και να πω και κατι αλλο ειπε πριν ο defacer πηγαινε εσυ και οι 2 αλλοι στην τελικη και αυτη. Αμα το παμε ετσι και η γκομενα δεν ψηνεται για ποιο λογο να βγουν οι 3 τους? για να εχει αυτη την ικανοποιηση οτι εχει 3 αγοράκια και ειναι η μοναδική στη παρέα? οχι ρε φιλε να φερει και καμια φιλη της ή φιλες της δεν το καταλαβα μονο ετσι θα κερδισει καποιος γιατι μπορει να γινει αλλη γνωριμια.

Δεν θες εσυ κουκλα μου? δεν τρεχει και τιποτα φερε καμια φιλη σου μπορει να θελει αυτη. Παιδια πολυ λάσκα τις έχετε και το λεω καλοπροαίρετα "ζοριστε" τες και λιγο να υπάρξει κινητικοτητα αλλιως θα ψαχνομαστε απο τα τσατ και τα ιντερνετ να κανουμε καμια γνωριμια.

Λοιπόν αυτό που λέω έχει εφαρμογή όταν ισχύουν κάποια πράγματα που μπορεί να μην ισχύουν για όλους:

• Σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη κοπέλα, όχι να σπρώξεις ο,τι κάτσει
  • Υπάρχουν γυναίκες που η γοητεία σου δεν είναι τόσο ακαταμάχητη που να τις ρίχνει στο πρώτο μισάωρο
  • Είσαι διατεθειμένος να ασχοληθείς παραπάνω από ένα μισάωρο

Αν κάτι από αυτά δεν ισχύει τότε ναι να μη βγει με όλους, αλλά πάλι ας μη βάζουμε τη δική μας πραγματικότητα στα παπούτσια του TS έτσι;

• Like 1
Δημοσ.

Η συγκεκριμενη κοπελα αμα δεν ενδιαφερεται ειναι δώρο άδωρο. Παντως το ξερω οτι κάποιοι ντρεπονται να το ζητησουν αλλα κερδισμενος βγαινεις οταν η τυπισσα φερει και παρεούλα μια και αυτη δεν ψηνεται :cry:  ή καλυτερα δυναμει κερδισμένος. Τεσπα εγω φιλε μπορει και να το ακυρωνα αμα εβλεπα οτι θα ειμαστε οι 3 μας και οτι δεν ψηνεται ισα ισα ευκαιρια να την ξεχάσω να μην την βλέπω και να ξεπεράσω την φάση.

Και τι να παω να κανω κιολας? πιστευω θα βαριομουν.

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη κοπελα αμα δεν ενδιαφερεται ειναι δώρο άδωρο. Παντως το ξερω οτι κάποιοι ντρεπονται να το ζητησουν αλλα κερδισμενος βγαινεις οταν η τυπισσα φερει και παρεούλα μια και αυτη δεν ψηνεται :cry:  ή καλυτερα δυναμει κερδισμένος. Τεσπα εγω φιλε μπορει και να το ακυρωνα αμα εβλεπα οτι θα ειμαστε οι 3 μας και οτι δεν ψηνεται ισα ισα ευκαιρια να την ξεχάσω να μην την βλέπω και να ξεπεράσω την φάση.

Και τι να παω να κανω κιολας? πιστευω θα βαριομουν.

Μου εχει τυχει να κανονισω να βγω για μπυρα με κοπελα οι 2 μας (ετσι νομιζα ο αμοιρος) και να σκανε μυτη αλλοι 3 μετα απο το πουθενα και να λενε "επιτελους το βρηκαμε το μαγαζι, καλα, πού μας βαζεις και ερχομαστε;;".

Η αλλη σαν να μη συμβαινει τιποτα ξερω γω :-D

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μου εχει τυχει να κανονισω να βγω για μπυρα με κοπελα οι 2 μας (ετσι νομιζα ο αμοιρος) και να σκανε μυτη αλλοι 3 μετα απο το πουθενα και να λενε "επιτελους το βρηκαμε το μαγαζι, καλα, πού μας βαζεις και ερχομαστε;;".

Εντάξει αυτό δεν το βρίσκω σωστό.

Θα ενημερωνα πρώτα και αν έπαιρνα το οκ, θα εφερνα και κάποιον άλλον.

Δημοσ.

Αυτα ειναι. Καλα εκανε η φιλη σου! Μπραβο της! Τετοιες φιλες ειναι χρυσορυχειο φιλε εχω και εγω μια τέτοια. 4 και ησουν 1. Αλλους 2 τους επαιρνες χαλαρά! Εγω θα επαιρνα ενα φιλο που με εχει πρηξει οτι δεν βρισκει και ειναι απο τα καλυτερα παιδια ρε πουστη μου. Και αλλον εναν που επισης εκτιμώ.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει αυτό δεν το βρίσκω σωστό.

Θα ενημερωνα πρώτα και αν έπαιρνα το οκ, θα εφερνα και κάποιον άλλον.

I know right?

Ακομα και με φιλο να κανονισω να βγω, αν φερει εναν ακυρο χωρις να μου το πει νωριτερα νευριαζω.

• Like 2
Δημοσ.

I know right?

Ακομα και με φιλο να κανονισω να βγω, αν φερει εναν ακυρο χωρις να μου το πει νωριτερα νευριαζω.

Γιατι ρε φιλε? σιγα για παρέα αμα δεν ταιριαξετε δεν ξαναερχεται πολυ πολυ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

I know right?

Ναι, τελείως λάθος κίνηση.

Δεν νιώθουν όλοι βολικά με άγνωστους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σιγα τι θα σε κανει ο άγνωστος θα σε φάει? τι κολληματα ειναι αυτα ρε.

Δεν είναι κολλήματα. Καποιοι δεν νιώθουν άνετα και όταν κάνεις με κάποιον παρέα δεν είναι σωστό να τον κάνεις να νιώσει άβολα.

Βασικοί κοινωνικοι κανόνες.

Δημοσ.

Βασικοι κοινωνικοι κανονες που σε κρατανε πισω.

Με εμενα οποιος κάνει παρέα ειναι προετοιμασμένος ανα πάσα στιγμή για επικινδυνες αποστολές. Πχ μπορει να μας τη βιδώσει και να κάνουμε καμακι (με επιπεδο πάντα) :-D  σε καμια πιτσιρικα.

Ολοι αγνωστοι ηταν μέχρι να γινουν γνωστοι. Καθε μερα γνωριζεις αγνωστους.

Και μη πει κανεις πως δεν ειναι επικινδυνο.... αμα κρατάει και τσάντα η άλλη. Πρεπει να εισαι καμακοκαταδρομέας :-D

Δημοσ.

Δεν εχω κολληματα με αγνωστους, ισα ισα, μου φαινεται περιεργο που καποιοι φιλοι μου ξινιζουν τα μουτρα τους οταν τους λεω οτι θα φερω εναν φιλο μου να βγουμε τον οποιο δε γνωριζουν.Απλα οταν κανονιζω να βγω εξαρχης με ενα φιλο/φιλη, απο τη στιγμη που δεν ειπε τιποτα για αλλους, υποθετω οτι θα ειμαστε οι δυο μας.Ποιος ο λογος να φερει κιαλλον/αλλη χωρις να στο πει?

Ειναι σα να λεει "επειδη θα βαρεθω μαζι σου, φερνω κιαλλο ατομο". Και εκτος του awkwardness που υπαρχει στην "παρεα" εκεινη τη στιγμη, δε μπορεις να μιλησεις και για πολλα θεματα με αυτον που δε γνωριζεσαι γιατι δε ξερεις τι του αρεσει, τι τον πειραζει κλπ αλλα ουτε και με τον δικο σου φιλο να μιλησεις για δικα σας θεματα γιατι ο αγνωστος θα νιωσει left out.

Ασε που βαριεμαι να συστηνομαι και να λεω απο την αρχη για το τι κανω στη ζωη μου κλπ :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...