Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ξέρετε που μπορώ να βρω ένα ειδικό κλειδί για να ξεβιδωσω το γλομπο από εντιχοιζομενη κουζίνα γιατί έχει καεί η λάμπα

Υπάρχει πουθενά στο ίντερνετ?

Δημοσ.

https://www.amazon.co.uk/Bosch-Oven-Light-Cover-Removal/dp/B009P5ZCCC

καλού κακού ψάξε βρες και το μοντέλο όμως (δεν είχε κάποιο βιβλιαράκι;) μπορεί να το γράφει κάπου στον φούρνο για να είσαι 100% σίγουρος πως ειναι συμβατό αλλά οκ συνήθως αυτά ταιριάζουν σε πολλούς φούρνους 

Δημοσ.

Λες να είμαι ο hulk και να μη το ξέρω;

Y.Γ 10 eυρώ για μια λάμπα συν μεταφορικά,πας καλά παλληκάρι μου, τι του λές του ανθρώπου;

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε φιλαράκι σε κάποιον που πουλάει ανταλλακτικά από λευκές συσκευές και σίγουρα θα χει και λάμπα και κλειδάκι (μπορεί να μην το χρειαστείς καν αν τον ρωτήσεις να σου πει πώς ξεβιδώνει) σε τιμή πολύ χαμηλότερη του ίντερνετ...άιντε να ρωτάμε ...να μαθαίνουμε...αλλά και να ενισχύουμε την γειτονιά !!! ;)

• Like 1
Δημοσ.

ρε φίλε απλά τα πράγματα αν θες απο το internet σου προσφέρθηκε απάντηση αν θες ελλάδα πάς σε μαγαζάκι όπως είπε και ο cosmos και ρωτάς εκει ότι θες θα ξέρει να σου απαντήσει το αφεντικό ή ο υπάλληλος. 

Δημοσ.

θα το έχουν ακριβω στα μαγαζιά

σε κάνα ελληνικό σιτε δεν το έχει?

Ναι γιατί στο ίντερνετ τα χαρίζουν.Πήγαινε να ρωτήσεις ρε παλίκαρε....με "θα"  ..δεν έγινε ποτέ δουλειά...

Για τόσο μικρές τιμές δεν συμφέρει αγορά από νετ...γιατί τα μεταφορικά του θα είναι σχεδόν ίσα με την αξία....+ το περίμενε.Πας σε μαγαζάκι και είσαι τσακ μπαμ έτοιμος....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...