nikos3650 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αγόρασα από το Κωτσόβολο μια ηλεκτρική συσκευή αξίας 900 ευρώ με πιστωτική κάρτα σε 36 άτοκες δόσεις την οποία ακύρωσα. Τα χρήματα θα μου τα επιστρέψουν σε 36 δόσεις.
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Θα έχεις να παίρνεις όμως, πες πως είναι ενοίκιο! 5
nikos3650 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Πιστωτικό όριο κάρτας για αγορές 1500 ευρώ. Αγορά από Κωτσόβολο 900 ευρώ. 1500-900=600 ευρώ διαθέσιμο για αγορές. Δηλαδή ξανά 900 ευρώ διαθέσιμα για αγορές μετά από 3 χρόνια.
nikos3650 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προχωρήσαμε σε ολική ακύρωση της παραγγελίας σας μετά από αίτημα σας, καθώς επίσης και στην πίστωση του αντιστοίχου ποσού στην πιστωτική σας κάρτα.Η πίστωση θα πραγματοποιείται σε δόσεις ανάλογες των δόσεων της αγοράς και θα εμφανίζεται στους επόμενους, ισάριθμους με τις δόσεις, μηνιαίους λογαριασμούς.Ευχαριστούμε που επιλέξατε την ιστοσελίδα μας για την πραγματοποίηση των αγορών σας. Με εκτίμησηInternet Sales Κωτσόβολος
CODEX_ALIMENTARIUS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προχωρήσαμε σε ολική ακύρωση της παραγγελίας σας μετά από αίτημα σας, καθώς επίσης και στην πίστωση του αντιστοίχου ποσού στην πιστωτική σας κάρτα. Η πίστωση θα πραγματοποιείται σε δόσεις ανάλογες των δόσεων της αγοράς και θα εμφανίζεται στους επόμενους, ισάριθμους με τις δόσεις, μηνιαίους λογαριασμούς. Ευχαριστούμε που επιλέξατε την ιστοσελίδα μας για την πραγματοποίηση των αγορών σας. Με εκτίμηση Internet Sales Κωτσόβολος Κάποιο κολπάκι της ελληνικής τράπεζας θα είναι τύπου "δεν γίνεται να ακυρώσουμε την διαδικασία οπότε κάθε μήνα αντι να πληρώνουμε τον κωτσόβολο θα καταθέτουμε τα λεφτά στον λογαριασμό της κάρτας" με την διαφορά ότι ο κοτσόβολος παίρνει εφάπαξ τα χρήματα και όχι σε δόσεις και άρα δεν υπάρχει "διαδικασία" που να δεσμεύει το ποσό και να στέλνει λεφτά με δόσεις... κουραφέξαλα δηλαδή για να μεγαλώνει η αξία των cdos τους ή όπως τα λένε σήμερα... πήγαινε αύριο νωρίς νωρίς στην τράπεζα σου και σούρτα στον προϊστάμενο (η υπάλληλος απλά θα σου πει ότι γίνεται για να σε ξεφορτωθεί γιαυτό μάσησε τα σε αυτή πες απλά ότι έχεις ενα πρόβλημα με την πιστωτική σου χρέωσαν κάτι που δεν υπάρχει και πως θες να δεις προϊστάμενο ) και θα στο βάλουν όλο το ποσό πίσω.
gregdel Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δεν κατάλαβα το εξής: Έχεις πληρώσει κάποια δόση; Το πιο πιθανό είναι ότι για 36 μήνες θα βλέπεις ταυτόχρονα χρέωση και πίστωση της δόσης στο λογαριασμό σου.
Haldol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Το πιο πιθανό είναι ότι για 36 μήνες θα βλέπεις ταυτόχρονα χρέωση και πίστωση της δόσης στο λογαριασμό σου. Αυτό δε θα 'χε κάτι κακό, αλλά το πρόβλημα είναι ότι "καταγράφεται" όλο το ποσό. Δηλαδή, ναι μεν χρεώνεται μόνο η δόση του μήνα κάθε φορά (και ξαναπιστώνεται), αλλά από το υπόλοιπό σου αφαιρείται το σύνολο. Έτσι δηλαδή αν η κάρτα έχει αρχικό υπόλοιπο 1000€ και έκανες αγορά 900€ σε 36 δόσεις, πράγματι ο πρώτος λογαριασμός θα έρθει 25€. Αλλά το υπόλοιπο της κάρτας σου (αφού πληρώσεις το λογαριασμό) θα είναι 1000€ - (900€ - 25€) = 125€. Θα 'χεις δηλαδή δεσμευμένο όλο αυτό το ποσό, χωρίς να μπορείς να κάνεις άλλες αγορές.
gregdel Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Στην περίπτωση αυτή και λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος, εφόσον έχεις ανάγκη το πιστωτικό όριο, ζητάς από την τράπεζα αύξησή του. Παρόλο που γενικά είναι δύσκολοι στις αυξήσεις πιστ.ορίων, πιστεύω λόγω της συγκεκριμένης κατάστασης θα το κάνουν.
nikos3650 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Πήγα στην τράπεζα και μου είπαν ότι η μόνη λύση είναι να αυξήσω το πιστωτικό όριο. Μου ζήτησαν ένα σωρό χαρτιά, σιγά μην μου το εκκρίνουν. Θα ακυρώσω την κάρτα, σιγά μην πληρώνω συνδρομή για 600 ευρώ πιστωτικό όριο.
CODEX_ALIMENTARIUS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Πήγα στην τράπεζα και μου είπαν ότι η μόνη λύση είναι να αυξήσω το πιστωτικό όριο. Μου ζήτησαν ένα σωρό χαρτιά, σιγά μην μου το εκκρίνουν. Θα ακυρώσω την κάρτα, σιγά μην πληρώνω συνδρομή για 600 ευρώ πιστωτικό όριο. Αποκλείεται να ειναι η μόνη λύση μίλα με προϊστάμενο και πες του αυτό ακριβώς πως την ακυρώνεις και άντε γεια αν δεν διορθώσουν το θέμα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Απορία, εφόσον τα -900€ είναι δεσμευμενα στην κάρτα, δεν πιστεύω να βάζουν τόκους, έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα