Haldol Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Απορία, εφόσον τα -900€ είναι δεσμευμενα στην κάρτα, δεν πιστεύω να βάζουν τόκους, έτσι; Όχι, μόνο τα "τρέχοντα" τοκίζονται, κι αυτό αν δε τα πληρώσεις στην ώρα τους.
nikos3650 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Η τράπεζα λέει ότι επειδή ο Κωτσόβολος δεν είναι συνεργαζόμενη επιχείριση δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
Ghost_Rider Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Η τράπεζα λέει ότι επειδή ο Κωτσόβολος δεν είναι συνεργαζόμενη επιχείριση δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. εμ βεβαια στο Ελλαντα εισαι δε περιμενα κατι διαφορετικο να πεις ο καθενας πετα το μπαλακι στον αλλον...
xifiassamsung Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Πηγαινε στο Συνηγορο του Καταναλωτη. Με ποια ιδιοτητα αποσπουν ολοκληρο το ποσο απο ενα φυσικο προσωπο που δουλευει κ δεν βασιζει την κεφαλαιοποιηση του σε πιστωσεις δανεια κλπ σε αντιθεση με ενα νομικο προσωπο,που κ κατ επεκταση εχει αμεση αναγκη τα χρηματα,αλλα του το επιστρεφουν σε 36 δοσεις?Κ αν ειχες βαλει παραπανω?θα σου εδιναν 10ε το μηνα? 1
nikos3650 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Επικοινώνησα με τον Κωτσόβολο και μου είπαν ότι δεν μπορούνε να κάνουν τίποτα και να επικοινωνήσω με την τράπεζα.Επικοινώνησα με την τράπεζα και μου είπαν ότι δεν μπορούνε να κάνουν τίποτα και να επικοινωνήσω με τον Κωτσόβολο. Έκανα αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου και μου την απέρριψαν με την δικαιολογία τι την θέλεις την αύξηση ζητά από τον Κωτσόβολο όλα τα χρήματα πίσω. Ζήτησα όλα τα χρήματα πίσω από τον Κωτσόβολο και μου είπαν ότι δεν μπορούνε να κάνουν τίποτα και να επικοινωνήσω με την τράπεζα. Τελικά ποίος φταίει ο Κωτσόβολος η Eurobank;
zianna Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Επικοινώνησα με τον Κωτσόβολο και μου είπαν ότι δεν μπορούνε να κάνουν τίποτα και να επικοινωνήσω με την τράπεζα. Επικοινώνησα με την τράπεζα και μου είπαν ότι δεν μπορούνε να κάνουν τίποτα και να επικοινωνήσω με τον Κωτσόβολο. Έκανα αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου και μου την απέρριψαν με την δικαιολογία τι την θέλεις την αύξηση ζητά από τον Κωτσόβολο όλα τα χρήματα πίσω. Ζήτησα όλα τα χρήματα πίσω από τον Κωτσόβολο και μου είπαν ότι δεν μπορούνε να κάνουν τίποτα και να επικοινωνήσω με την τράπεζα. Τελικά ποίος φταίει ο Κωτσόβολος η Eurobank; Όταν αγοράζεις με δόσεις στον Κωτσόβολο βασικά είναι τύπου δάνειο, δηλαδή ο Κωτσόβολος τα παίρνει τα λεφτά απευθείας από την τράπεζα κι εσύ χρωστάς στην τράπεζα, όχι στον Κωτσόβολο. Γι'αυτό κανονικά στην τιμή μετρητοίς ο Κωτσόβολος θα έπρεπε να κάνει καλύτερη τιμή γιατί βάζει στην τσέπη του το κέρδος που θα έβγαζε η τράπεζα αν έκανες την ίδια αγορά με δόσεις. Στην προκειμένη τι έχει γίνει. Ο κωτσόβολος πληρώθηκε και πρέπει να επιστρέψει τα λεφτά στην τράπεζα. Αν δεν επιστρέψει χρήμα στην τράπεζα αυτός, η τράπεζα δεν μπορεί να σου επιστρέψει κάτι, έτσι δεν είναι; Κατά την γνώμη μου φταίει ο Κωτσόβολος. Εγώ θα πήγαινα στον συνήγορο του καταναλωτή και θα έστελνα και μερικά emails σε πρωινάδικα..
nikos3650 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ο Κωτσόβολος λέει ότι άμα αγοράσεις κάτι με δόσεις θα σου επιστρέψει τα χρήματα σε δόσεις. Άμα πάω στο συνήγορο του καταναλωτή και τον καταγγείλω τι πιθανότητες έχω να πάρω όλα τα χρήματα πίσω;
zianna Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ο Κωτσόβολος λέει ότι άμα αγοράσεις κάτι με δόσεις θα σου επιστρέψει τα χρήματα σε δόσεις. Άμα πάω στο συνήγορο του καταναλωτή και τον καταγγείλω τι πιθανότητες έχω να πάρω όλα τα χρήματα πίσω; Τον κωτσόβολο να τον πεις να σου το δώσει γραπτώς αυτό αν τολμάει. Επίσης να σου δείξουν πού το αναφέρουν αυτό. Χρήματα πίσω εσύ δεν παίρνεις, το πιστωτικό όριο δεν είναι χρήματα δικά σου. Γιατί δεν ακυρώνεις την κάρτα να βγάλεις άλλη;
Θεkλα Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Γιατι του χρωστανε ακομα 35 δοσεις. Για αυτο δεν την ακυρωνει!
zianna Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Γιατι του χρωστανε ακομα 35 δοσεις. Για αυτο δεν την ακυρωνει! Μα δεν τα χρωστάνε σ'αυτόν, στην τράπεζα τα χρωστάνε.
nikos3650 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Η πιστωτική κάρτα που έχω είναι από την Eurobank. Έχει πιστωτικό όριο για αγορές 1.500 ευρώ και πιστωτικό όριο για αγορές με δόσεις 1.500 ευρώ. Έκανα μια αγορά 900 ευρώ περίπου σε 36 άτοκες δόσεις από τον Κωτσόβολο. 1.500-900=600 ευρώ διαθέσιμο για αγορές με δόσεις. Την ακύρωσα και τώρα μου λέει ο Κωτσόβολος θα σου τα επιστρέψουμε τα 900 ευρώ σε 36 δόσεις. Τους λέω θέλω να αγοράσω κάτι άλλο που κάνει 1.000 με δόσεις πως θα το αγοράσω και μου λένε με μετρητά. Επικοινώνησα με την Media Markt και του ρώτησα άμα αγόραζα κάτι με δόσεις και ακύρωνα την παραγγελία τα χρήματα θα μου τα επιστρέφατε όλα μαζί ή σε δόσεις και μου είπαν σε δόσεις.
zianna Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Η πιστωτική κάρτα που έχω είναι από την Eurobank. Έχει πιστωτικό όριο για αγορές 1.500 ευρώ και πιστωτικό όριο για αγορές με δόσεις 1.500 ευρώ. Έκανα μια αγορά 900 ευρώ περίπου σε 36 άτοκες δόσεις από τον Κωτσόβολο. 1.500-900=600 ευρώ διαθέσιμο για αγορές με δόσεις. Την ακύρωσα και τώρα μου λέει ο Κωτσόβολος θα σου τα επιστρέψουμε τα 900 ευρώ σε 36 δόσεις. Τους λέω θέλω να αγοράσω κάτι άλλο που κάνει 1.000 με δόσεις πως θα το αγοράσω και μου λένε με μετρητά. Την αγορά ακύρωσες. Εγώ σε ρώτησα γιατί δεν πας να ακυρώσεις την κάρτα και να ζητήσεις να σου βγάλουν άλλη. Πχ, αν είναι visa ζήτα ακύρωσή της και βγάλε master.
nikos3650 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Άμα ακυρώσω την πιστωτική κάρτα και δεν μου βγάλουν άλλη, μετά δεν θα έχω καθόλου πιστωτική κάρτα.
zianna Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Άμα ακυρώσω την πιστωτική κάρτα και δεν μου βγάλουν άλλη, μετά δεν θα έχω καθόλου πιστωτική κάρτα. Γιατί να μην σου βγάλουν αν τηρείς τις προϋποθέσεις; Και όταν θα πας θα εξηγήσεις ότι θέλεις να ακυρώσεις την κάρτα για να βγάλεις άλλη. Δεν θα την ακυρώσεις και θα πας μετά άλλη φορά. Εξήγησε τι γίνεται και ότι ο Κωτσόβολος δεν κάνει επιστροφή με τίποτα.
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Αγόρασα από το Κωτσόβολο μια ηλεκτρική συσκευή αξίας 900 ευρώ με πιστωτική κάρτα σε 36 άτοκες δόσεις την οποία ακύρωσα. Τα χρήματα θα μου τα επιστρέψουν σε 36 δόσεις. Πώς αγόρασες την συσκευή; Την παρέλαβες και μετά την επέστρεψες; Ή ακύρωσες την αγορά πριν την παραλάβεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα