Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ε χμ, OP, πριν πας σε συνηγόρους καταναλωτή και τα λοιπά, να ξέρεις ότι είναι στην καλή πίστη του καταστήματος το αν θα σου επιστρέψει τα χρήματα ή το αν θα σου δώσει πιστωτικό*. Οπότε λάβε το κι αυτό υπόψιν.

(*στην περίπτωση που επέστρεψες κάποιο προϊόν που αγόρασες, όχι στην περίπτωση που ακύρωσες την αγορά πριν παραλάβεις)

Δημοσ.

δε μπορεί ρε φούστη μου να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

δε μπορεί να είμαστε τόσο για τον ....γάιδαρο καβάλα

• Like 1
Δημοσ.

Για ποιον λόγο το κάνει αυτό ο Κωτσόβολος? Δεν έχω καταλάβει τι τον εμποδίζει να μην τα βάλει όλα τα λεφτά μονομιάς.

Παίζει κάποιος γραφειοκρατικός λόγος ή απλά για εκδίκηση επειδή ακύρωσε την παραγγελία? Μάλλον το δεύτερο ε;

Δημοσ.

Οι δόσεις έχουν μια παγίδα. Άμα αγοράσεις κάτι με δόσεις και το ακυρώσεις τα χρήματα στα επιστρέφουν σε δόσεις οπότε χάνεις το πιστωτικό όριο.

Δημοσ.

Οι δόσεις έχουν μια παγίδα. Άμα αγοράσεις κάτι με δόσεις και το ακυρώσεις τα χρήματα στα επιστρέφουν σε δόσεις οπότε χάνεις το πιστωτικό όριο.

Έγινε το ίδιο με εμένα σε μεγάλη ανταγωνιστικη yolo αλυσίδα. Μου παν ακριβώς τα ίδια, είπα έχει κι άλλο έξυπνο το κατάστημα; Πήγαμε στον υπεύθυνο,απο κει στο λογιστήριο νομίζω και φυσικά ακυρώθηκε. Όλα έγιναν όμως την ίδια μέρα (ήταν άλλο χρώμα απ αυτό που αγόρασα και το είδα στην αποθήκη πριν παραλάβω)
Δημοσ.

Ο Κωτσόβολος συνεργάζεται με την Τράπεζα Πειραιώς. Μήπως τα χρήματα τα έχει πάρει η Τράπεζα Πειραιώς και θα μου τα επιστρέφει σε δόσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...