thanos2002 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ήθελα να ρωτήσω εάν ,όταν η παραγγελία μου φτάσει σε εμένα, μου ζητηθεί πιστωτική κάρτα και ταυτότητα για να αποδείξω ότι είμαι εγώ ο ιδιοκτήτης της κάρτας στην οποία έχει γίνει η χρέωση. Ξέρετε η αγορά έχει γίνει με άτοκες δόσεις από Πλαίσιο, αλλά ο ιδιοκτήτης της πιστωτικής έχει φύγει σε επαγγελματικό ταξίδι με αποτέλεσμα να πρέπει να παραλάβω εγώ την παραγγελία.
chipakos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Κατά την παραγγελία πρέπει να έχει δοθεί η διεύθυνση παράδοσης και το όνομα του παραλήπτη. Τόσο απλά δεν ξέρω γιατί παιδεύεστε χωρίς λόγο.Καμία σχέση με χρεώσεις και πιστωτικές κάρτες. 1
Haldol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Το courier θα παραδώσει σε όποιο όνομα γράφει το κουτί. Δε ζητάνε (και ούτε έχουν το δικαίωμα) να ελέγξουν την κάρτα. Το courier απλά μεταφέρει - τίποτε άλλο. Τώρα αν το κουτί είναι να παραδοθεί σε όνομα Α, κι εσύ είσαι ο Β, μπορεί να στο δώσουν, μπορεί και όχι. Πολλές φορές δεν μου έχουν ζητήσει ταυτότητα απ' το courier, θα μπορούσε να έχει παραλάβει κάποιος τελείως άσχετος. 2
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Κανονικά σε τρίτους δεν παραδίδονται τα πράγματα, αλλα αν το παίξεις ψύχραιμος μπορεί να σε περάσει για τον αγοραστή και να στο δώσει (μεγάλη μλκια για μένα που δεν ζητάνε ταυτότητα τα courier) 1
thanos2002 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και θα ήθελα εδώ να προσθέσω πως το όνομα του παραλήπτη είναι το δικό μου, αλλά έχω επηρεαστεί από διαφορά forums που πολλοί ισχυρίζονται πως για να παραλάβεις κάτι από πλαίσιο αν έχεις κάνει αγορά με πιστωτική πρέπει όταν έρθει το πακέτο να δείξεις ταυτότητα και την κάρτα... Παρεπιπτόντως ζητάω συγνώμη αν σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου
telikiasmenos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αν ποτέ ζητήσουν είναι μόνο στη περίπτωση που είναι η ίδια η εταιρεία. Δηλαδή η παράδοση να γίνει απο οδηγό του Πλαισίου. Σε αυτήν την περίπτωση τους δίνουν την εντολή να κάνουν ένα τυπικό έλεγχο. Πρακτικά ποτέ δεν έχει συμβεί! Ακόμα κι εσύ να μην είσαι στο όνομα του παραλήπτη, δώσε ταυτότητα και θα σημειώσει ότι το παρέλαβες εσυ. Συνήθως είναι τόσο χύμα που απλά στο αφήνουν και φεύγουν 1
veteranos123 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Πριν κάνα χρόνο μιυ είχε έρθει μια παραγγελία από πλαίσιο αλλά όχι με κούριερ αλλά με δικό τους φορτηγό (προφανώς θα είχαν και άλλες παραδωσεις) και νου ζήτησαν την ταυτότητα και ίσως και την prepaid card που πλήρωσα 1
thanos2002 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Όντως στην περιοχή που βρίσκομαι δεν έρχονται οι οδηγοί του Πλαισίου αλλά τα ΕΛΤΑ courier οπότε λογικά δεν νομίζω να ελέγξουν κάτι πέρα από το όνομα του παραλήπτη και μια υπογραφούλα
Haldol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Συνήθως είναι τόσο χύμα που απλά στο αφήνουν και φεύγουν Εμένα το 2010 μου είχαν παρατήσει εκτυπωτή 250€ στην είσοδο (έμενα ισόγειο) κι έφυγαν. Ούτε υπογραφή, ούτε τηλέφωνο, τίποτα. Γύρισα σπίτι και βρήκα την κούτα με το μηχάνημα έξω απ' την πόρτα μου.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εμένα το 2010 μου είχαν παρατήσει εκτυπωτή 250€ στην είσοδο (έμενα ισόγειο) κι έφυγαν. Ούτε υπογραφή, ούτε τηλέφωνο, τίποτα. Γύρισα σπίτι και βρήκα την κούτα με το μηχάνημα έξω απ' την πόρτα μου. Για αυτό δεν φταίνε τα ΕΛΤΑ αλλά το μαγαζί και ο τρόπος αποστολής του δέρματος
Haldol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Όχι δεν ήταν τα ΕΛΤΑ. Φορτηγάκι απ' το Πλαίσιο θα παρέδιδε, δικό τους.
orck Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Σε ενα κανονικο κοσμο θα επρεπε να ζητανε παντα ταυτοτητα αυτου που φαινεται στην παραγγελια. Πρακτικα εαν το κανουν αυτο και το τηρησουν απολυτα τοτε οι επιτυχεις παραδωσεις θα πεσουν κατα πολυ και θα αυξηθουν οι υπερτασεις στους μεταφορεις απο το πρηξιμο που θα τους κανουν καθε μερα τα παρταλια που θελουν να παραλαβουν δεμα χωρις ταυτοτητα. Εκανα μια εποχη μια δουλεια που ηθελε υπογραφη πελατη και ταυτοτητα πελατη και πραγματικα μου καναν την ζωη δυσκολη, οι περισσοτεροι θεωρουσαν προσβολη να τους ζητησει καποιος την ταυτοτητα τους ενω οσοι ειχαν ταυτοτητα αυτο συνεβει απο καθαρη συμπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα