Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο ανθρωπος προφανως ειναι άσχετος (για να μην πω κατι βαρύτερο) και ακατάλληλος για να υπάρχει σε κουζίνα, αν αυτό το πράγμα το σερβίρει για ΤΖΑΤΖΙΚΙ.

Το οτι το εχω δει και σε αλλα μαγαζια ομως τον τελευταιο καιρο μαλλον ειναι κοντρα στα περι ασχετοσυνης.

Εχουν πολλοι δυστυχως το κακο να κρινουν χωρις να εχουν δοκιμασει πρωτα.

Την καταλληλοτητα την κρινει η διαρκεια και αποτι φαινεται η παραμονη του συγκεκριμενου στο μαγαζι δειχνει πολλα...

Δημοσ.

Θα μιλήσεις σκουλήκι!

d015.gif

Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου όλους για τις τζατζικοπληροφορίες που μοιραστήκατε, ήτανε χρήσιμες!

Δημοσ.

Μια που το αλλο θεμα (περι παιξιματος) εκλεισε.

Ψαχνω για αγοραστο τζατζικι. Τα περισσότερα ειναι νοστιμα αλλα ολα δινουν μια εντυπωση συντηρητικων.

Πρεπει να εχω δοκιμασει Hellmans, 365, με επιφυλαξη γιατι παει καιρος.

Εχετε να προτεινετε καμια μαρκα που να φερνει πιο κοντα στο σπιτικο;

Πωπω ρε φιλε καιρο εχω να φαω τζατζικι με πατατα τηγανητη και κοκα κολα.

• Like 1
Δημοσ.

Μωρε το ξερω οτι δεν ειναι τιποτα. Εχω φτιαξει πολλες φορες. Αλλα για καποιο λογο, το σκορδο μυριζει πιο πολυ και επισης ενοχλει στο στομαχι. Επισης μετα απο 6-8 ωρες βγαζει "νερουλιλα".

Και δεν ειναι ετοιμο (θυμιζει επιχειρημα του στυλ "γιατι εχει αθηναϊκές πινακιδες").

Μείωσε το σκόρδο που βάζεις, στράγγισε καλά το αγγούρι αφού το τρίψεις σε ένα δοχείο (με τη χούφτα στύψε το πριν το βάλεις στο γιαούρτι), μην βάζεις πολύ λάδι/ξύδι, και στράγγισε το γιαούρτι (ακόμα και 0% Total που χρησιμοποιώ εγώ το θέλει).

Και αν χρησιμοποιείς το τελευταίο, μία μέρα πριν, βάλε το μισό σε ένα δοχείο, και το άλλο μισό στον κεσέ που έρχεται και βάλτο στο ψυγείο.

Την επόμενη μέρα χύσε το νερό που έχει (κάπου 20% της αρχικής μάζας), και είσαι έτοιμος :)

Επίσης το σκόρδο χρησιμοποίησε crusher για σκόρδα ή τρύφτο. Μην πας να το ψιλοκόψεις με μαχαίρι.

Δημοσ.

Ευχαριστώωω. Όντας σε διακοπές η αλήθεια ειναι δοκιμασα ενα τζατζικι τοπικο (Gusto ή καπως ετσι) απο σουπερ μαρκετ. Δεν ηταν και ασχημο.

Με βλεπω ομως με γουδι επιστρεφοντας, αυριο-μεθαύριο να φτιαχνω!

Δημοσ.

Καλά που με ρώτησες, μη κάνεις καμιά πονηριά και πάρεις κανα έτοιμο και πεις Να το βίντεο με το τζατζίκι που ζήτησε ο τριλομπάιτ unboxing κέτσι.. Tο νου σου εξπάπια!! Θέλω να δω οριτζινάλε τζατζικάρα made by πάπια!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...