Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να επιλέξω ένα κινητό για τον αδερφό μου που μπήκε στρατό. Πέρα από την ομιλία, θα το χρησιμοποιεί μέσω του 3g/4g what’s up της cosmote για κανένα βίντεο, youtube, μουσική, πλοήγηση internet και ίσως κάποιο παιχνίδι.

Ζητούμενα είναι σίγουρα η καλή μπαταρία, αφού δεν θα έχει ευχέρεια να το φορτίζει όποτε θέλει,

να πιάνει καλό 3g/4g δίκτυο,

αξιοπρεπή οθόνη

να έχει ραδιόφωνο

κόστος 100€ (+/-)

Καλή μπαταρία είδα ότι έχει το Lumia 640 LTE αλλά δεν ξέρω τίποτα από windows phones. Θα είναι κατάλληλο γι’ αυτά που το θέλω ή αλλιώς υπάρχει κάποια καλή αντιπρόταση;

Δεν ξέρω μήπως η αγορά ενός power bank μπορεί να βοηθήσει το θέμα αυτονομίας. Ο ρυθμός με τον οποίο φορτίζουν είναι ο ίδιος για αντίστοιχων mAh συσκευές; Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο καλό;

Και εδώ το ζητούμενο είναι η τιμή να είναι σχετικά χαμηλή (δεν ξέρω πόσο κοστίζουν γι’ αυτό δεν μπορώ να δώσω νούμερο)

να φορτίζει όσο γίνεται γρηγορότερα

και να έχει μικρό μέγεθος.

Δημοσ.

Για power bank δυστυχώς ισχύει όσο πιο μεγάλο τόσο πιο πολύ μπαταρία έχει δλδ πιο πολλές φορτίσεις βγάζει κ το αντίθετο!

Και ότι νούμερο βλέπεις να υπολογίζεις στην κλτρη το 70% των milliamperes θα "περάσουν" στην συσκευή δλδ ένα με 10000mah στην ουσία είναι 7000 και φορτίζει ένα κινητό με 2000 3.5 φορές ΑΜΑ είναι κλειστόοσο φορτίζει και δν ξοδεύει μπαταρία στην διάρκεια!

Τώρα λέμε στο περίπου έτσι ξ αλήθεια είναι ότι είναι ακόμα λιγότερο!

Οπότε αποφάσισε και διάλεξε κάποιο!

Όσο για κινητό θα σου έλεγα πάρε κλτρα moto g3 επειδή είναι αδιάβροχο κιόλας και δν θα έχεις και το μυαλό σου μην γίνει κάτι θα είσαι πιο ξεγνιαστος και θα έχει λόγο android παραπάνω παιχνίδακια να σκοτώνεις τγν ώρα σου

Δημοσ.

Θα ελεγα οχι winphone για φανταρο.

Ολο και καποια χαζοεφαρμογη/χαζοπαιχνιδι θα θελεις να χεις.

Και ενα moto e να παρεις στα 75 θα σαι οκ.

Οσο για το powerbank, παρε ενα καλουτσικο να βρισκετε αλλα πιο σημαντικο να παρεις μαζι σου ενα πολυμπριζο(σοβαρολογω) και μαλιστα αυτα που βγαζουν μονο 2 πριζες για μπορεις να το βαζοβγαζεις ευκολα(εαν παρεις με 3+ θα χωνουν κ αλλοι τις συσκευες τους και θα παιζει μανουρα οταν το βγαζεις για να το φυλαξεις)

Υ.γ Τωρα θυμηθηκα πως το moto e δεν εχει φλας(που χρησιμευει σαν φακουδακι, ειδικα στον στρατο ειναι απαραιτητο).

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τα δυο κινητά που μου προτείνατε φαίνονται πολύ ωραία. Να πω την αλήθεια και εγώ είμαι λιγάκι επιφυλακτικός με τα wp, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει και δεν ξέρει τι να περιμένω.

Λοιπόν έχουμε και λέμε

Motorola Moto G (3rd Gen) (8GB)  ~125€

Motorola Moto E (2nd Gen) 4G (8GB)  ~80€

Η διαφορά τιμής σίγουρα δεν είναι ευκαταφρόνητη, στον αντίποδα το moto g προσφέρει

καλλίτερη ανάλυση,

+0,5 in διαγώνιο,

φλας

με κάπως χειρότερη απόδοση μπαταρίας (σύμφωνα με το gsmarena.com)

Απ’ ότι βλέπω και τα δύο έχουν την ίδια cpu/gpu (snapdragon 410/adreno 306) και παίρνουν αναβάθμιση σε marshmallow.

Η απορία μου είναι αυτή η διαφορά στην ανάλυση/ίντσες θα δημιουργεί πρόβλημα στην άνετη θέαση video; Π.χ. θα μπορούσε να παρακολουθήσει ένα βίντεο με υποτίτλους; Θα ήταν πολύτιμη η γνώμη κάποιου κατόχου moto e.

Όσον αφορά το power bank. Εμπειρία όπως είπα δεν έχω, το μόνο που έκανα ήταν να πάω στο σκρουτζ και να δω τα δημοφιλή. Το TP-LINK Power Bank 10400mAh (PB10400) για περίπου 25€ αξίζει; Υπάρχουν άλλες αξιόπιστες και ίσως λίγο πιο compact προτάσεις;

Δημοσ.

Κανενα προβλημα σε θεαση video/υποτιτλων.

Για την χρηση που θα του κανεις πιο πολυ θα με επηρεαζε το flash κ ισως κ η αδιαβροχοποιηση.

Αλλα ενταξει θα παρεις ενα μικρο εξτρα φακουδακι να κανεις την δουλεια σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...