stringer bell Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Το δίλημμα προέκυψε από μια κουβέντα που έκανα με μια recruiter πρόσφατα, αφότου με απέρριψε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες Computer Networks για θέση Graduate Systems Engineer. Μου πρότεινε λοιπόν να κάνω αίτηση για μια θέση Account Manager της ίδιας εταιρείας στις πωλήσεις λέγοντας ότι με βάση τα soft skills μου και τη γενικότερη εικόνα μου, θα ήμουν ιδανικός για κάτι τέτοιο. Το background μου είναι καθαρά τεχνικό: HMMY/CCNA, αλλά δεν έχω σχετική εργασιακή εμπειρία. Η εμπειρία μου είναι σε πωλήσεις και product management, όχι γιατί αυτό ήθελα απαραίτητα αλλά γιατί αυτές οι δουλειές προέκυψαν μπροστά μου. Βρίσκομαι λοιπόν σε ένα δίλημμα στο το τι θέσεις να αρχίσω να επικεντρώνομαι καθώς έχω επενδύσει μεν σε technical background αλλά βλέπω ότι στα Sales είναι πιο εύκολο να βρω κάτι καλό. Όσοι έχετε κάποια σχετική εμπειρία λοιπόν: - Αν έχετε ασχοληθεί και με τα 2, τι προτιμάτε και γιατί; - Που υπάρχει καλύτερο περιβάλλον εργασίας - Απολαβές - Άγχος - οτιδήποτε σχετικό Σημ: Ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για εξωτερικό (Ευρώπη), αλλά και σχετικές απόψεις ατόμων που εργάζονται στην Ελλάδα είναι ευπρόσδεκτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα