billpao Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Λοιπόν μιας και πάω την Παρασκευή στην Ίο με το highspeed της seaways (το οποίο κουνάει από ότι έχω ακούσει), ψάχνω τρόπους για να αντιμετωπίσω την ναυτία που συνήθως με πιάνει. Προτείνετε ό,τι ξέρετε.
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δεν υπάρχει λύση για την ναυτία, μόνο μερικά μέτρα και αν πιάσουν, καθόλου νερό πριν το ταξίδι, φρυγανιά και κανένα χαπάκι 3
Runner25 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 μπορεις επισης να μασας τσιχλα κανει δουλιτσα τη ψιλη 1
jpaokx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Εγώ όποτε ασχολούμαι με το κινητό, έχω ναυτία. Όποτε, μην ασχολείσαι με αυτό.
xpapias Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Υπάρχουν κατι τσιχλες. Travelgum νομιζω. Και πρέπει να εκαναν δουλεια. Αλλα πανε πολλααα χρονια απο τοτε που ειχα παρει. 2
billpao Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Εγώ όποτε ασχολούμαι με το κινητό, έχω ναυτία. Όποτε, μην ασχολείσαι με αυτό. Μπα με το κινητό δεν ασχολούμαι καθόλου. Το θέμα είναι οτι αν ζαλιστώ λιγό μετά σκέφτομαι συνέχεια πως θα με πιασει ναυτία και τελικά με πιάνει.
Pa0ki Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Στη γυναίκα πάντως τα εμετοστοπ δεν έκαναν τίποτα
Mikeasdf Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Υπάρχουν κατι τσιχλες. Travelgum νομιζω. Και πρέπει να εκαναν δουλεια. Αλλα πανε πολλααα χρονια απο τοτε που ειχα παρει. Αυτα τα ειχα δοκιμασει και γω πριν καμια 15 χρονια που πηγα καλαματα απο Θεσ/νικη με το αμαξι και εκαναν δουλεια. Η γιαγια ενος φιλου λεει τσιροτο στον αφαλο 1
billpao Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Στο φαρμακείο υπάρχει το λεγόμενο εμετόstop Ακούστα το έχω αλλά μερικοί φίλοι υποστηρίζουν πως φέρνει υπνηλία. Επίσης ξέρει κανεις αν τα βραχολάκια για την ναυτία είναι αποτελεσματικά;
Haldol Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Θα πας στο φαρμακείο της γειτονιάς σου και θα ζητήσεις ένα Drimen (1,89€). Κουμπώνεις το πρώτο πριν μπεις στο πλοίο, κουμπώνεις άλλο ένα κάθε 4 ώρες όσο ταξιδεύεις. Εναλλακτικά, το ζητάς κι απ' τη reception του πλοίο. Δίνουν. Ακούστα το έχω αλλά μερικοί φίλοι υποστηρίζουν πως φέρνει υπνηλία. Επίσης ξέρει κανεις αν τα βραχολάκια για την ναυτία είναι αποτελεσματικά; Έτσι δουλεύουν: καταστέλουν το ΚΝΣ. Η υπνηλία είναι (αναγκαστική) παρενέργεια. Βραχιολάκια, τι φάση; Δείξε κανένα τέτοιο να καταλάβουμε. 1
billpao Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Βραχιολάκια, τι φάση; Δείξε κανένα τέτοιο να καταλάβουμε. https://www.skroutz.gr/s/8288878/Sea-Band-Adults-All-Types-of-Nausea-%CE%93%CE%BA%CF%81%CE%B9.html
Haldol Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ωραίο μάλλινο πλεκτό, αλλά μέχρι εκεί: δε περιέχει κάποια δραστική ουσία (που να απορροφάται απ' το δέρμα) άρα δε κάνει τίποτα. Μη το πάρεις. Μόνο σαν placebo θα (αν) λειτουργήσει. 1
totem_lost Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Εγώ πιστεύω οτι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αν έχεις ναυτία είναι να βγείς στο κατάστρωμα, να πάρεις βαθιές αναπνοές και να κοιτάζεις τον ορίζοντα. Δουλεύει και στα 6-7 μποφόρ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα