Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αρχισω ενα μουσικο οργανο, συγκεκριμενα κιθαρα. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ακουω διαφορα οτι θελει μακρια νυχια και οτι πληγιαζουν τα δαχτυλα, ισχυουν; Και για να βγαλει καποιος τραγουδακια (ποπ κυριως) ποσο καιρο θελει; 
ΥΓ παιζω βιολοντσελο

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα κιθάρας. Εχουμε μαζευτεί 4-5 νοματαίοι για να πάρουμε σε ένα ανήψι μας 8 ετών. Δε ξέρω καθόλου αν η ηλεκτρική ειναι η καλύτερη λύση ή πρέπει να ξεκινήσει ως αρχάριος από τη κλασική αλλά ξέρω το παιδάκι έχει έμφυτο ταλέντο, αφού όποτε έχει πιάσει κιθάρα δε γρατζουνάει αλλά βγαίνει μελωδία.

Κόστος, καλύτερο κατάστημα για αγορά και γενικά απόψεις.

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αρχισω ενα μουσικο οργανο, συγκεκριμενα κιθαρα. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ακουω διαφορα οτι θελει μακρια νυχια και οτι πληγιαζουν τα δαχτυλα, ισχυουν; Και για να βγαλει καποιος τραγουδακια (ποπ κυριως) ποσο καιρο θελει; 

ΥΓ παιζω βιολοντσελο

Ποπ κ ροκ παίζεις με πένα,δε χρειάζεται νύχια.

Τα δάχτυλα δεν πληγιάζουν.Στην αρχή θα σε πονάνε λίγο αλλά δεν είναι τίποτα.Συνηθίζεται και το δέρμα σκληραίνει. 

Με σοβαρή ενασχόληση σε 6 μήνες θα παίζεις ότι θέλεις απο ποπ..Είναι εύκολο είδος.

Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα κιθάρας. Εχουμε μαζευτεί 4-5 νοματαίοι για να πάρουμε σε ένα ανήψι μας 8 ετών. Δε ξέρω καθόλου αν η ηλεκτρική ειναι η καλύτερη λύση ή πρέπει να ξεκινήσει ως αρχάριος από τη κλασική αλλά ξέρω το παιδάκι έχει έμφυτο ταλέντο, αφού όποτε έχει πιάσει κιθάρα δε γρατζουνάει αλλά βγαίνει μελωδία.

Κόστος, καλύτερο κατάστημα για αγορά και γενικά απόψεις.

Δεν είναι ανάγκη να ξεκινήσει απο κλασσική.Βασικά εξαρτάται απο το τι μουσική θέλει να παίζει.

Θα έλεγα ηλεκτρική ή ακουστική.

Αλλά με ηλεκτρική θέλει και ενισχυτή και ανεβαίνει το κόστος..

Οι ηλεκτρικές ξεκινούν απο 100.

Αν δώσεις 200 μπορείς να πάς εδώ που είναι αξιοπρεπές όργανο

http://www.nakas.gr/default.aspx?id=19&cId=1133&pId=39818

Συν 50-100 ευρώ για ενισχυτή.

Στις ακουστικές νομίζω παίζουν στα 200-300 ένα καλό entry level όργανο

• Like 1
Δημοσ.

Ποπ κ ροκ παίζεις με πένα,δε χρειάζεται νύχια.

Τα δάχτυλα δεν πληγιάζουν.Στην αρχή θα σε πονάνε λίγο αλλά δεν είναι τίποτα.Συνηθίζεται και το δέρμα σκληραίνει. 

Με σοβαρή ενασχόληση σε 6 μήνες θα παίζεις ότι θέλεις απο ποπ..Είναι εύκολο είδος.

Δεν είναι ανάγκη να ξεκινήσει απο κλασσική.Βασικά εξαρτάται απο το τι μουσική θέλει να παίζει.

Θα έλεγα ηλεκτρική ή ακουστική.

Αλλά με ηλεκτρική θέλει και ενισχυτή και ανεβαίνει το κόστος..

Οι ηλεκτρικές ξεκινούν απο 100.

Αν δώσεις 200 μπορείς να πάς εδώ που είναι αξιοπρεπές όργανο

http://www.nakas.gr/default.aspx?id=19&cId=1133&pId=39818

Συν 50-100 ευρώ για ενισχυτή.

Στις ακουστικές νομίζω παίζουν στα 200-300 ένα καλό entry level όργανο

και εκτος απο τα 200 ευρω της κιθαρας χρειαζεται να αγορασω και ενισχυτη; ηχο δε βγαζει απο μονο του;

Δημοσ.

Βγάζει πολύ σιγανό ήχο.Δεν αξίζει να πάρεις ηλεκτρική χωρίς ενισχυτή.

και ο ενισχυτης ποσο παει; Μπορει να χρησιμοποιηθει και για ηλεκτρικο τσελο;

Δημοσ.

Προτεινω ηλεκτροακουστικη αφου μπορεις να παιξεις τοσο με ενισχυτη οσο και χωρις.

Εγω τη δικη μου την πηρα λιγοτερο απο 100€ και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.

Δημοσ.

Προτεινω ηλεκτροακουστικη αφου μπορεις να παιξεις τοσο με ενισχυτη οσο και χωρις.

Εγω τη δικη μου την πηρα λιγοτερο απο 100€ και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.

Η ηλεκτροακουστικη πως ειναι δηλαδη; Παιζεις σαν ακουστικη και αμα γουσταρεις το συνδεεις και παιζει σαν ηλεκτρικη; Αλλα οταν παιζεις σαν ηλετρικη δεν ακουγεται και ο ηχος της ακουστικης; Για τα δαχτυλα τι ειναι πιο μαλακο;

Δημοσ.

Η ηλεκτροακουστικη ειναι σαν την κλασική κιθάρα αλλα με μεταλλικές χορδές, λίγο πιο μικρό σκάφος και λαιμό και κυρίως με τη δυνατότητα να τη συνδέσεις σε ενισχυτή κι έτσι να ακούγεσαι δυνατά (απαραίτητο αν παίζεις μπροστά σε κόσμο όπως κάνω εγω καμία φορά).

Για μένα ειναι η καλύτερη επιλογή για αρχάριο.

Δημοσ.

Η ηλεκτροακουστικη πως ειναι δηλαδη; Παιζεις σαν ακουστικη και αμα γουσταρεις το συνδεεις και παιζει σαν ηλεκτρικη; Αλλα οταν παιζεις σαν ηλετρικη δεν ακουγεται και ο ηχος της ακουστικης; Για τα δαχτυλα τι ειναι πιο μαλακο;

Η ηλεκτροακουστική είναι ακριβώς μια ακουστική που απλά έχει ένα μικρόφωνο μέσα..

Ο ήχος που βγάζει δεν είναι ήχος ηλεκτρικής..Απλά μπορείς να παίξεις πιο δυνατά ή να ηχογραφήσεις.

Όσο για την ηλεκτρική χωρίς ενισχυτή δε μπορείς να παίξεις κανονικά..Μόνο πολύ σιγά για εξάσκηση..

Αλλά μπορείς προς το παρόν να παίζεις με κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή ή στο κινητό.Τα αποτελέσματα είναι αρκετά καλά.Και αγοράζεις ενισχυτή αργότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...