Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτο που βλεπω καθε Σαββατο-Κυριακη απο Χαλκιδικη προς Θεσσαλονικη ειναι ΠΟΛΛΟΥΣ εξυπνους που στο καθιερωμενο πια μποτιλιαρισμα της επιστροφης θεωρουν ολους τους υπολοιπους ηλιθιους και πηγαινουν απο την λωριδα εκτακτης αναγκης. Ειναι τετοια μικρα πραγματα στη καθημερινοτητα που δειχνουν ποσο σκατα μυαλα εχουμε. 

Ευτυχως τους εχουν παρει χαμπαρι αρκετοι αλλοι οδηγοι και επιτηδες κλεινουν την λωριδα αναγκαζοντας τους να μεινουν στην κανονικη ουρα. 

Αν πιο κατω γινει ενα ατυχημα, παρει μια φωτια, οτιδηποτε τελος παντων και ο καθενας χρησιμοποιει την λ.ε.α, απο που σκατα θα περασει το ασθενοφορο/πυροσβεστικο/αστυνομικο; ΗΛΙΘΙΟΙ

• Like 6
Δημοσ.

Oι πιο ενοχλητικοι μακραν για μενα ειναι οταν περιμενω σε καποια ουρα πχ. τραπεζα,που καποιοι κολλανε απο πισω σου κυριολεκτικα.Λες και θα αλλαξει κατι αν κατσουν 30 εκατοστα πιο πισω.

Τόξοι παντού;

Ναι αν ειναι ουρα σε μπουρδελο :P

Να μας μιλήσει ο DDevil γι' αυτή την ουρά που τη γνωρίζει καλά :ρ

• Like 1
Δημοσ.

Όσο και να σου φανεί απίστευτο υπάρχει.Σε κάποιο από τα τελευταία επεισόδια του World Party είχαν πάει ο Τανιμανίδης με τον άλλον σε μια ασιατική χώρα (μάλον Ιαπωνία ήταν αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος) , και σε ένα γωνιακό μαγαζάκι που πουλούσε φαγητό take-away είχε μια ουρά αρκετά μέτρα.Και πήγε ο τρόμπας ο Σάκης να δοκιμάσει το κλασικό τέστ.Τους έγραψε όλους στα @@ του και πήγε και έκατσε δίπλα στον πρώτο της σειράς.Μόλις εξυπηρετήθηκε ο πρώτος , μπήκε μέσα και εξυπηρετήθηκε και αυτός χωρίς ούτε ένας να διαμαρτυρηθεί από όλους τους υπόλοιπους που τον είδαν τι έκανε και περίμεναν υπομονετικά.

Είναι θέμα παιδείας.Τελος.

Το να σου κλεβουν την σειρα και να μην μιλας ειναι δειγμα πολιτισμου και ευγενειας;

Δημοσ.

Oι πιο ενοχλητικοι μακραν για μενα ειναι οταν περιμενω σε καποια ουρα πχ. τραπεζα,που καποιοι κολλανε απο πισω σου κυριολεκτικα.Λες και θα αλλαξει κατι αν κατσουν 30 εκατοστα πιο πισω.

Παιρνουν την κατασταση στα χερια τους , η μαλλον στα μπουτια τους , δινουν βροντερο παρον και πιεζουν καταστασεις ?  :-D

Ετσι ,αν καποιος κρατησει αποσταση  απο τον μπροστινο ολη η σειρα ''κορναρει''  ειτε λεκτικα , ειτε με την γλωσσα του σωματος μην τυχον και ..καθυστερησουν .Για κουδουνι στο λαιμο !

Δημοσ.

Το να σου κλεβουν την σειρα και να μην μιλας ειναι δειγμα πολιτισμου και ευγενειας;

Αυτό κατάλαβες εσύ με αυτά που έγραψα;

Δημοσ.

Εγώ όταν δω και κάποιος κάνει εξυπνάδα κ κλέβει σειρά και τέτοια σαφώς και του βάζω χέρι,μονο σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες αφήνω την θέση μου σε κανέναν άλλο.

Εμείς τι είμαστε δηλαδή που περιμένουμε κανονικά την σειρά μας;

Δημοσ.

Υπάρχει χώρα στον κόσμο που οι συμμετέχοντες στην ουρά, στέκονται χαμογελαστοί και περιμένουν με ευγένεια να εξυπηρετηθουν χωρίς γκρίνια; Αν το έχετε δει κάπου θα ηθελα τις εμπειρίες σας

Αγγλία
  • Like 1
Δημοσ.

Αν όχι και τόσο χαμογελαστή ή ουρά στην Αγγλια αλλά χωρίς γκρίνια και χωρίς να λένε μαλακιες ναι!

Αν θέλεις μία ουρά π δεν βγάζει κιχ και δεν μιλάει ακόμα και να το παίξεις ελληναρας και να κλέψεις τις θέσεις και να πας από τελευταίος πρώτος πας Ιαπωνια,η στεκεσε σε ουρές με ιαπωνες.

Δεν θα σ πει κανείς τίποτα.ο πιο υπομονετικος λαός που έχω δει.

Δημοσ.

Υπάρχει χώρα στον κόσμο που οι συμμετέχοντες στην ουρά, στέκονται χαμογελαστοί και περιμένουν με ευγένεια να εξυπηρετηθουν χωρίς γκρίνια; Αν το έχετε δει κάπου θα ηθελα τις εμπειρίες σας

Yeap, 30 minutes @bank's queue στο London, φυσικα χωρις priority ticket.... Δεν ακουγοταν τιποτα..... 

επισης, 10-15  minutes, σε Atm παλι στο Ldn, saturday night, με 20-25 ατομα μπροστα μου, παλι τιποτα.... (απλα συζητουσαμε μεταξυ μας) 

Τελος, την προηγουμενη παρασκευη, σε US bank 45 minutes αναμονη, μονο 1 ατομο πηγε να αρχισει να μιλαει εντονοτερα και με irritating attitude  και τον εβγαλε εξω ο security με συνοπτικες διαδικασιες.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μισώ τα άτομα που είναι στο μετρό και πάνε και κάνουν ουρά μπροστά από τη πόρτα, εμποδίζοντας τους επιβάτες να κατέβουν.

Όσες φορές το βλέπω να γίνεται τους λέω ότι είναι γαιδούρια :D

Δημοσ.

Αν όχι και τόσο χαμογελαστή ή ουρά στην Αγγλια αλλά χωρίς γκρίνια και χωρίς να λένε μαλακιες ναι!

Αν θέλεις μία ουρά π δεν βγάζει κιχ και δεν μιλάει ακόμα και να το παίξεις ελληναρας και να κλέψεις τις θέσεις και να πας από τελευταίος πρώτος πας Ιαπωνια,η στεκεσε σε ουρές με ιαπωνες.

Δεν θα σ πει κανείς τίποτα.ο πιο υπομονετικος λαός που έχω δει.

Δεν θέλω να κλέψω τη θέση κανενός στην ουρά. Θα ήθελα απλά να ζω ανάμεσα σε ανθρώπους με ακριβώς αντίθετο τρόπο σκεψης από το ποστ σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...