e-tic Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Και του προτείνεις να κάνει πλαστογραφία και παρανομία ώστε να πάρει ένα δέμα και να το κρατήσει 1 μήνα στο σπίτι του μέχρι να επιστρέψει ο φίλος του και να του το δώσει; Γιατί να μην περιμένει το δέμα 1 μήνα στο κατάστημα των ΕΛΤΑ και να το παραλάβει κατευθείαν ο δικαιούχος όταν επιστρέψει, χωρίς μαϊμουδιές; Ωραία τα βιντεάκια και τα πειράματα ψυχολογιάς και συμπεριφοράς με ζώα και γενικά με όντα χαμηλού νοητικού επιπέδου, αλλά το να προτείνεις και να εκθειάζεις μια τέτοια συμπεριφορά σε άλλους ανθρώπους είτε σε κάνει πολύ έξυπνο (πιθανώς με τάσεις κυριαρχίας και επιβολής μέσω πονηριάς) είτε σε κάνει το ίδιο βλάκα με αυτούς που σε πιστεύουν. Αυτά τα πειράματα και οι θεωρίες σκοπό έχουν να εξηγήσουν την πρώιμη συμπεριφορά του ανθρώπου και μόνο. Ένας νοήμον άνθρωπος δεν μένει σε αυτά τα στερεότυπα, ούτε τα καλλιεργεί, ούτε τα αναπαράγει, ούτε τα προτείνει σε άλλους. Irony: 3
Faeton Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Και του προτείνεις να κάνει πλαστογραφία και παρανομία ώστε να πάρει ένα δέμα και να το κρατήσει 1 μήνα στο σπίτι του μέχρι να επιστρέψει ο φίλος του και να του το δώσει; Γιατί να μην περιμένει το δέμα 1 μήνα στο κατάστημα των ΕΛΤΑ και να το παραλάβει κατευθείαν ο δικαιούχος όταν επιστρέψει, χωρίς μαϊμουδιές; Ωραία τα βιντεάκια και τα πειράματα ψυχολογιάς και συμπεριφοράς με ζώα και γενικά με όντα χαμηλού νοητικού επιπέδου, αλλά το να προτείνεις και να εκθειάζεις μια τέτοια συμπεριφορά σε άλλους ανθρώπους είτε σε κάνει πολύ έξυπνο (πιθανώς με τάσεις κυριαρχίας και επιβολής μέσω πονηριάς) είτε σε κάνει το ίδιο βλάκα με αυτούς που σε πιστεύουν. Αυτά τα πειράματα και οι θεωρίες σκοπό έχουν να εξηγήσουν την πρώιμη συμπεριφορά του ανθρώπου και μόνο. Ένας νοήμον άνθρωπος δεν μένει σε αυτά τα στερεότυπα, ούτε τα καλλιεργεί, ούτε τα αναπαράγει, ούτε τα προτείνει σε άλλους. Irony: Τα πειράματα και οι θεωρίες καταρχήν δεν έχουν σχέση με την πρόταση μου απλά πήγαιναν προς ενα συγκεκριμένο άτομο που μου είπε κατι (άσε που εκτός αυτού φανερόν εστί ότι δεν κατάλαβες και τον σκοπό δημιουργίας αυτών των πειραμάτων) Με άλλα λόγια δεν του πρότεινα (του TS) ό,τι του πρότεινα με αφορμή τα πειράματα που ανέφερα. Αλλά μπορεί και να έχεις δίκαιο ... κρύβεται κανείς απο εσένα τον τσάκαλο που τα καταλαβαίνεις όλα; πως μπορεί ενας βλάκας σαν εμένα να σου κρυφτεί; αφού όλα τα πιάνεις με τεν πρώτε.
e-tic Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Τα πειράματα και οι θεωρίες καταρχήν δεν έχουν σχέση με την πρόταση μου απλά πήγαιναν προς ενα συγκεκριμένο άτομο που μου είπε κατι (άσε που εκτός αυτού φανερόν εστί ότι δεν κατάλαβες και τον σκοπό δημιουργίας αυτών των πειραμάτων) Με άλλα λόγια δεν του πρότεινα (του TS) ό,τι του πρότεινα με αφορμή τα πειράματα που ανέφερα. Αλλά μπορεί και να έχεις δίκαιο ... κρύβεται κανείς απο εσένα τον τσάκαλο που τα καταλαβαίνεις όλα; πως μπορεί ενας βλάκας σαν εμένα να σου κρυφτεί; αφού όλα τα πιάνεις με τεν πρώτε. Δεν θα το συνεχίσω γιατί είναι σαφές οτι θέλεις να παίξεις το παιχνιδάκι σου και αυτό είναι εκτός του θέματος του παρόντος νήματος. Η ουσία, αν θέλεις να το καταλάβεις, είναι οτι πρότεινες στον TS μια παραβατική συμπεριφορά ως κάτι κοινά αποδεκτό. Αν συνεχίζεις να το βρίσκεις λογικό τότε πάω πάσο...
Faeton Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δεν θα το συνεχίσω γιατί είναι σαφές οτι θέλεις να παίξεις το παιχνιδάκι σου και αυτό είναι εκτός του θέματος του παρόντος νήματος.Είπε ο άνθρωπος που με αποκάλεσε βλάκα (εμένα και όσους συμφώνησαν μαζί μου) διαστρευλώνοντας τον λόγο κάποιων πόστ μου και σηκώνει βιντεάκια με ΑΜΑΝ και τσατσαρες... Η ουσία, αν θέλεις να το καταλάβεις, είναι οτι πρότεινες στον TS μια παραβατική συμπεριφορά ως κάτι κοινά αποδεκτό. Αν συνεχίζεις να το βρίσκεις λογικό τότε πάω πάσο... Παραβατική γιατι; κλέβει κανέναν; τον εαυτό του; τον φίλο του; τα ελτα; το κράτος; εσένα; Κάνει υλική ή άλλη ζημιά; στον εαυτό του; στον φίλο του; στο κράτος; στα ελτά; Εγώ μόνο καλό βλέπω να δημιουργεί αυτή η παραβατική όπως την ονομάζεις συμπεριφορά δεν ζημιώνει κανέναν και τιποτα και απεναντίας βοηθάει κάποιο άτομο. Αυτό πιστεύω είναι η απάντηση σε αυτό το σκέλος του μηνύματός σου (που ήδη αναφέρθηκε και παρέβλεψες) Άλλο η ηθική άλλο η τυπολατρία....
Mau-Maus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Και ποιος συμφώνησε μαζί σου στο ότι είναι σωστό να βάζεις διπλές σφραγίδες και άλλες τέτοιες χαζομάρες για να 'βοηθήσεις' τον φίλο σου? Αν πας στο δικαστήριο και σε ρωτήσει ο δικαστής γιατί έκανες πλαστογραφία, αυτά που λες εδώ να του πεις και αυτουνού, ότι δηλαδή ζημιωσα κανέναν? το κράτος, τα ΕΛΤΑ? Απεναντίας βοήθησα έναν άνθρωπο!! Και να είσαι σίγουρος πως μπορεί να αθώοθεις λόγω βλακείας, δεν είναι καθόλου απίθανο! Μου άρεσε πάντως που σου λέει ένα παλικάρι 'τι είναι αυτά που λες ρε φιλαράκι, τι σφραγίδες και πράσινα άλογα μας λες, και αντί να δικαιολογήσεις την ανοησία με τις σφραγίδες του απαντάς για πειράματα και για πιθήκους, τον λες και βλάκα δηλαδή που δεν κατάλαβε το σκεπτικό σου, τα πειράματα σε μάραναν ρε παίχτη.. 1
Faeton Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Και ποιος συμφώνησε μαζί σου στο ότι είναι σωστό να βάζεις διπλές σφραγίδες και άλλες τέτοιες χαζομάρες για να 'βοηθήσεις' τον φίλο σου? Αν πας στο δικαστήριο και σε ρωτήσει ο δικαστής γιατί έκανες πλαστογραφία, αυτά που λες εδώ να του πεις και αυτουνού, ότι δηλαδή ζημιωσα κανέναν? το κράτος, τα ΕΛΤΑ? Απεναντίας βοήθησα έναν άνθρωπο!! Και να είσαι σίγουρος πως μπορεί να αθώοθεις λόγω βλακείας, δεν είναι καθόλου απίθανο! Μου άρεσε πάντως που σου λέει ένα παλικάρι 'τι είναι αυτά που λες ρε φιλαράκι, τι σφραγίδες και πράσινα άλογα μας λες, και αντί να δικαιολογήσεις την ανοησία με τις σφραγίδες του απαντάς για πειράματα και για πιθήκους, τον λες και βλάκα δηλαδή που δεν κατάλαβε το σκεπτικό σου, τα πειράματα σε μάραναν ρε παίχτη.. όλα όσα λες υπάρχουν στα άλλα tabs κάτσε και διάβασε. (διαβάζω σημαίνει παίρνω ενα ενα τα γράμματα και δημιουργώ συλλαβές απο τα αριστερά προς τα δεξιά από πάνω μέχρι κάτω ... διαβάζω δεν σημαίνει κοιτάω 2,3 λέξεις από το κείμενο και βγάζω σούμα συμπληρώνοντας τα κενά ενδιάμεσα με την φαντασία μου όπως με βολεύει)
livefreeordie Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Kαταφερατε να μαλωσετε μεχρι κι εδω; χαχα. Έχει χρειαστεί να κάνω κάτι παρόμοιο, χρειάζεσαι όμως το ειδοποιητήριο (υπογεγραμμένο), μια φωτοτυπία ταυτότητας (συν την δική σου) και μια καλή ιστορία. δεν εχω ουτε το ειδοποιητηριο του,ουτε την ταυτοτητα του φιλου μου,εκει ειναι και το μεγαλο θεμα γιαυτο και πηρα να το κρατησουν καιρο,δεν υπαρχει λυση αλλη μου ειπαν. τον πωλητη λυπαμαι γιατι θα περιμενει καιρο.
Faeton Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 κάνε αυτό που σου είπα και θα τελειώσεις σήμερα κιόλας με την δουλειά σου.
Mau-Maus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Kαταφερατε να μαλωσετε μεχρι κι εδω; χαχα. δεν εχω ουτε το ειδοποιητηριο του,ουτε την ταυτοτητα του φιλου μου,εκει ειναι και το μεγαλο θεμα γιαυτο και πηρα να το κρατησουν καιρο,δεν υπαρχει λυση αλλη μου ειπαν. τον πωλητη λυπαμαι γιατι θα περιμενει καιρο. Σιγά μην τσακωθούμε ή μην ασχοληθούμε παραπάνω, ένα μήνυμα και πολύ ήταν! Λοιπόν εσύ άρχιζε και μάζευε ταυτότητες σφραγίδες. φωτοτυπίες κτλ και ξεκίνα την δουλειά να πας να πάρεις το δέμα και άστα αυτά, τι φίλος είσαι? Έτσι κάνουν οι φίλοι?? Ούτε μια πλαστογραφία?? 1
livefreeordie Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Σιγά μην τσακωθούμε ή μην ασχοληθούμε παραπάνω, ένα μήνυμα και πολύ ήταν! Λοιπόν εσύ άρχιζε και μάζευε ταυτότητες σφραγίδες. φωτοτυπίες κτλ και ξεκίνα την δουλειά να πας να πάρεις το δέμα και άστα αυτά, τι φίλος είσαι? Έτσι κάνουν οι φίλοι?? Ούτε μια πλαστογραφία?? χαχαχαχ σιγα μη φταναμε ποτε ως εκει,ειπαμε,δε περιμενει και ραβδους χρυσου.
Faeton Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Είναι δουλειά 30 λεπτών πραγματικά (συμπεριλαμβανομένου και του χρόνου για να πας στα κεπ και να γυρίσεις αλλιώς ειναι 5 λεπτά) τώρα πως σου φαίνεται το 5λεπτο πως "θα φτάσεις ως εκει" ή η ταλαιπωρία άξια μόνο για "ράβδους χρυσού" ειναι δικό σου θέμα.. επιλογές ειναι αυτά ο καθένας τις κάνει και πορεύεται όπως νομίζει κάτσε περίμενε 1 μήνα αφού είναι τόσο ασήμαντο. μαρέσει και το όνομα στο avatar (live FREE or DIE) ταιριάζει με τις επιλογές που παίρνεις (όχι φυσικά ότι συγκρίνεται το ρίσκο του να χάσεις την ζωή σου με το ανύπαρκτο ρίσκο του να βγάλεις μια φωτοτυπία... αλλά φαντάσου όταν ειναι να κιοτεύεις σε κάτι τέτοιο της πλάκας τι θα κάνεις αν πρόκειται για θέμα ζωής και θανάτου... σκύψιμο το κεφάλι και ναι αφέντη δηλώσεις κενές χωρίς να μας αντιπροσωπεύουν απλά τις βάζουμε γιατι ακούγονται καλές στο αφτί δηλαδή όπως αυτά που βγάζουν στο facebook )
livefreeordie Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Είναι δουλειά 30 λεπτών πραγματικά (συμπεριλαμβανομένου και του χρόνου για να πας στα κεπ και να γυρίσεις αλλιώς ειναι 5 λεπτά) τώρα πως σου φαίνεται το 5λεπτο πως "θα φτάσεις ως εκει" ή η ταλαιπωρία άξια μόνο για "ράβδους χρυσού" ειναι δικό σου θέμα.. επιλογές ειναι αυτά ο καθένας τις κάνει και πορεύεται όπως νομίζει κάτσε περίμενε 1 μήνα αφού είναι τόσο ασήμαντο. μαρέσει και το όνομα στο avatar (live FREE or DIE) ταιριάζει με τις επιλογές που παίρνεις (όχι φυσικά ότι συγκρίνεται το ρίσκο του να χάσεις την ζωή σου με το ανύπαρκτο ρίσκο του να βγάλεις μια φωτοτυπία... αλλά φαντάσου όταν ειναι να κιοτεύεις σε κάτι τέτοιο της πλάκας τι θα κάνεις αν πρόκειται για θέμα ζωής και θανάτου... σκύψιμο το κεφάλι και ναι αφέντη δηλώσεις κενές χωρίς να μας αντιπροσωπεύουν απλά τις βάζουμε γιατι ακούγονται καλές στο αφτί δηλαδή όπως αυτά που βγάζουν στο facebook ) Εγω παλι το ρισκο του να κανεις κατι παρανομο για ενα ασημαντο πραγμα,μονο σαν ενδειξη ηλιθιοτητας το εκλαμβανω. Κι ηλιθια δεν ειμαι. Κι οσο για το name στο avatar,μαλλον δε το πιανεις και πολυ ε; Δε πειραζει ομως. Δε μου κανει κι εντυπωση ,αν κρινω απο τις συμβουλες που δινεις.
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Είναι δουλειά 30 λεπτών πραγματικά (συμπεριλαμβανομένου και του χρόνου για να πας στα κεπ και να γυρίσεις αλλιώς ειναι 5 λεπτά) τώρα πως σου φαίνεται το 5λεπτο πως "θα φτάσεις ως εκει" ή η ταλαιπωρία άξια μόνο για "ράβδους χρυσού" ειναι δικό σου θέμα.. επιλογές ειναι αυτά ο καθένας τις κάνει και πορεύεται όπως νομίζει κάτσε περίμενε 1 μήνα αφού είναι τόσο ασήμαντο. μαρέσει και το όνομα στο avatar (live FREE or DIE) ταιριάζει με τις επιλογές που παίρνεις (όχι φυσικά ότι συγκρίνεται το ρίσκο του να χάσεις την ζωή σου με το ανύπαρκτο ρίσκο του να βγάλεις μια φωτοτυπία... αλλά φαντάσου όταν ειναι να κιοτεύεις σε κάτι τέτοιο της πλάκας τι θα κάνεις αν πρόκειται για θέμα ζωής και θανάτου... σκύψιμο το κεφάλι και ναι αφέντη δηλώσεις κενές χωρίς να μας αντιπροσωπεύουν απλά τις βάζουμε γιατι ακούγονται καλές στο αφτί δηλαδή όπως αυτά που βγάζουν στο facebook ) Σου κάνει εντύπωση που δεν ακολουθεί τις συμβουλές σου;! (Και δεν φαίνεται να συμφωνεί και κανείς άλλος εδώ που τα λέμε). Εμένα μου κάνει θετική εντύπωση πάντως, θα έβρισκα ανησυχητικό το αντίθετο, χωρίς παρεξήγηση!
Faeton Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μου κάνει εντύπωση το όνομα του σε συνδυασμό με την στάση του δεν ξέρω πως εσύ κατάλαβες κάτι άλλο το έγραψα ξεκάθαρα (ότι προτιμά να ταλαιπωρηθεί 1 μήνα και κάτι για πωλητή διάβασα που δεν το εξηγεί περαιτέρω άρα παίζει να ταλαιπωρηθούν και άλλοι για αυτό το πακέτο ) Ελευθερία ειναι αυτό ακριβώς να μην συμβιβάζεσαι να αλλάξεις την ζωή σου παρα την θέληση σου επειδή κάποιος άλλος θέλει να στο επιβάλει... και όταν υπάρχει το πακέτο στην γειτονιά σου που λέμε αλλά δεν μπορείς να το πάρεις γιατι έχουν ενα χαζό Policy και συμβιβάζεσαι να περιμένεις 1 μήνα ουσιαστικά λες οκ καταπιέστε την ελευθερία μου στα @@ μου δεν θα κάνω κάτι για αυτό. Άρα τι live free or die... τι die.. εδω μια φωτοτυπια δεν θέλει να βγάλει για την ελευθερία του σιγά μην δώσει και την ζωή του Τώρα ελπίζω να έγινε κατανοητό αυτό. Και παραφράζοντας ελάχιστα (προσθέτοντας το "little") τα λόγια του Βενγιαμιν Φραγκλίνου "Those who are willing to give a little freedom for a little convenience deserve neither" Τώρα απο εκει και πέρα για πες μου zio γιατι θα ανησυχούσες; 1
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μου κάνει εντύπωση το όνομα του σε συνδυασμό με την στάση του δεν ξέρω πως εσύ κατάλαβες κάτι άλλο το έγραψα ξεκάθαρα (ότι προτιμά να ταλαιπωρηθεί 1 μήνα και κάτι για πωλητή διάβασα που δεν το εξηγεί περαιτέρω άρα παίζει να ταλαιπωρηθούν και άλλοι για αυτό το πακέτο ) Ελευθερία ειναι αυτό ακριβώς να μην συμβιβάζεσαι να αλλάξεις την ζωή σου παρα την θέληση σου επειδή κάποιος άλλος θέλει να στο επιβάλει... και όταν υπάρχει το πακέτο στην γειτονιά σου που λέμε αλλά δεν μπορείς να το πάρεις γιατι έχουν ενα χαζό Policy και συμβιβάζεσαι να περιμένεις 1 μήνα ουσιαστικά λες οκ καταπιέστε την ελευθερία μου στα @@ μου δεν θα κάνω κάτι για αυτό. Άρα τι live free or die... τι die.. εδω μια φωτοτυπια δεν θέλει να βγάλει για την ελευθερία του σιγά μην δώσει και την ζωή του Τώρα ελπίζω να έγινε κατανοητό αυτό. Τώρα απο εκει και πέρα για πες μου zio γιατι θα ανησυχούσες; Το πήγες λίγο μακριά με το nick είναι η αλήθεια! Θα ανησυχούσα αν οι περισσότεροι έβρισκαν λογικό να κάνουν αυτό που τους βολεύει, ανεξάρτητα αν είναι νόμιμο ή παράνομο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα