DDevil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Όχι για να εξουσιοδοτήσεις κάποιον δεν χρειάζεται να είναι κι αυτός μαζί σου στα ΚΕΠ. Aπλά το λέω για την κουβέντα Χρειάζεται να ειναι και οι 2 μαζι με τις ταυτοτητες τους που ξέρω εγω αν αυτος που μου δινει την ταυτοτητα ειναι αυτος που οντως απεικονιζεται και δεν ειναι κλεμμένη? αλλιως εγω δεν υπογράφω καμια εξουσιοδοτηση. Στα ΚΕΠ δεν ξέρω τι κάνουν μπορει να ειναι η χαρά του παιδιου και να έχουν αγνοια κινδυνου. Στην αστυνομια ποτε δεν θα σου πουν κάτι τέτοιο. Τωρα άμα κάποιος υπογραφει πράγματα χωρις να τα βλέπει μια μέρα θα την φάει και θα κλαιγεται.
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Χρειάζεται να ειναι και οι 2 μαζι με τις ταυτοτητες τους που ξέρω εγω αν αυτος που μου δινει την ταυτοτητα ειναι αυτος που οντως απεικονιζεται και δεν ειναι κλεμμένη? αλλιως εγω δεν υπογράφω καμια εξουσιοδοτηση. Στα ΚΕΠ δεν ξέρω τι κάνουν μπορει να ειναι η χαρά του παιδιου και να έχουν αγνοια κινδυνου. Στην αστυνομια ποτε δεν θα σου πουν κάτι τέτοιο. Τωρα άμα κάποιος υπογραφει πράγματα χωρις να τα βλέπει μια μέρα θα την φάει και θα κλαιγεται. Για ΚΕΠ που ξέρω πάντως δεν χρειάζεται. Ο υπάλληλος δεν κινδυνεύει κάπου, αυτός που γράφει το χαρτί είναι υπεύθυνος, όπως και στην Υ/Δ. 2
DDevil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Για ΚΕΠ που ξέρω πάντως δεν χρειάζεται. Ο υπάλληλος δεν κινδυνεύει κάπου, αυτός που γράφει το χαρτί είναι υπεύθυνος, όπως και στην Υ/Δ. Για τα στοιχεια δεν κινδυνεύεις. Αν δεν ειναι αληθή. Αλλα η εξουσιοδοτηση ειναι εικονική. Με οτι μπορει να συνεπάγεται αυτο. Εξουσιοδοτεις κάποιον που δεν ειναι μπροστά εσυ θα το έκανες? σαν υπάλληλος? και αν ναι γιατι? βαριεται να έρθει ο άλλος να γινει η δουλειά τι λογος υπάρχει?
Faeton Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Για τα στοιχεια δεν κινδυνεύεις. Αν δεν ειναι αληθή. Αλλα η εξουσιοδοτηση ειναι εικονική. Με οτι μπορει να συνεπάγεται(ό,τι μπορεί να συνεπάγει αυτό έχει γραφτεί πιο πίσω) αυτο. Εξουσιοδοτεις κάποιον που δεν ειναι μπροστά εσυ θα το έκανες? σαν υπάλληλος? και αν ναι γιατι? βαριεται να έρθει ο άλλος να γινει η δουλειά τι λογος υπάρχει? ρε φίλε τι σωρεία υποκειμενικών ιδεών ειναι αυτή; Σιγά μην ρωτήσουμε τον κάθε υπάλληλο ξεχωριστά πως αισθάνεται σε μια συναλλαγή... Ο υπάλληλος ακολουθεί ενα πρωτόκολλο και όχι τα συναισθήματα του ή την διάθεση του. Το πρωτόκολλο στην συγκεκριμένη περίπτωση λέει ότι αν θες να παραλάβεις πακέτο και δεν είσαι ο ίδιος ο παραλήπτης τους δείχνεις επικυρωμένη εξουσιοδότηση απο τον παραλήπτη και τέλος. Δεν είναι πρώτάκουστο στην δουλειά τους αυτό. Τώρα το αν θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερες επιλογές απο απλά αυτή προκειμένω να μην ταλαιπωρούνται άτομα όπως αποδεδειγμένα τώρα στην περίπτωση του TS αυτό ειναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
DDevil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Κοιταξε φιλε δεν μπορεις να υποχρεώσεις κανεναν να υπογράψει αν δεν θεωρει οτι η διαδικασια που ακολουθειται δεν ειναι η προβλεπομενη. Πχ αν άπτεται στην διακριτικη του ευχέρεια να μην υπογράφει εξουσιοδοτησεις στις οποιες δεν ειναι και τα 2 άτομα παρόντες μπορει άνετα να μην στο κάνει. Τυπικά μονο μπορει να χρειάζεται να ειναι και οι 2 και να μην πέσει κομπλα για αυτο το λογο αλλα το πως θα κάνει ο κάθε υπάλληλος τη δουλειά του μπορει να άπτεται στην διακριτική του ευχέρεια Καλο παντως ειναι οταν βαριέσαι και θές να σου κάνουν χάρη να εισαι ευγενικος γιατι με τον τσαμπουκά δεν το βλέπω.
Faeton Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Κοιταξε φιλε δεν μπορεις να υποχρεώσεις κανεναν να υπογράψει αν δεν θεωρει οτι η διαδικασια που ακολουθειται δεν ειναι η προβλεπομενη. Πχ αν άπτεται στην διακριτικη του ευχέρεια να μην υπογράφει εξουσιοδοτησεις στις οποιες δεν ειναι και τα 2 άτομα παρόντες μπορει άνετα να μην στο κάνει. Τυπικά μπορει να χρειάζεται να ειναι και οι 2 και να μην πέσει κομπλα για αυτο το λογο αλλα το πως θα κάνει ο κάθε υπάλληλος τη δουλειά του μπορει να άπτεται στην διακριτική του ευχέρεια 1) δεν υπογράφει ο υπάλληλος τιποτα απλά κοιτάει αν το όνομα στην αίτηση ειναι ίδιο με το όνομα του παραλήπτη... 2)δεν χρειάζεται να ειναι και οι 2 εκει αυτό πάλι μόνο σου το φαντάζεσαι καταρχήν δεν έχει νόημα η εξουσιοδότηση σαν έγγραφο αν πρέπει να ειναι και οι δύο εκει.. δηλαδή σκέψου λίγο έστω σαν εικόνα πριν γράψεις αυτά που γράφεις.. ειναι τώρα και οι 2 ο κώστας και ο μάκης μπροστά στο ταμείο και λένε στην ταμεία: είμαι ο κώστας και περιμένω πακέτο με τον τάδε κωδικό.. ορίστε με αυτό εδώ το έγγραφο που φέρει την επικυρωμένη υπογραφή μου εξουσιοδοτώ τον μάκη (που ειναι ακριβώς δίπλα του και σε αυτό το σημείο χαιρετάει την ταμεία) να το παραλάβει εκ μέρους μου... η ταμίας (μπερδεμένη και με γουρλωμένα μάτια απο την μαμακία που της αράδιασε ο κώστας) κάνει να δώσει το πακέτο στον κώστα.. κώστας: (τραβώντας νευρικά τα χέρια του μακρια απο το κουτί για να μην το ακουμπήσει) ΟΧΙ είπαμε στον μάκη δώστο!! έτσι δεν λέει η εξουσιοδότηση; άντε!! εγώ δεν μπορώ να το παραλάβω και βάζω αυτόν να το παραλάβει αντι για εμένα τα είπαμε αυτά!! μπας και δουλεύεις στο δημόσιο γιατι μόνο εκει έχουν κάτι τέτοιες σουρεάλ λογικές ...
DDevil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Το χαρτι της εξουσιοδοτησης ελέγχεται φιλε απο αυτους που θα δώσουν το δέμα εσυ μπορει να νομιζεις οτι το κάνουμε έτσι και οτι ειναι κομμάτι της γραφειοκρατιας. Αν υπάρξει λάθος ή αναντοιστιχια στο χαρτί μπορει να ριξουν εμπλοκή. Γιατι εγω να εκτεθώ τοτε επειδη ο φιλος σου βαριέται να έρθει με την ταυτοτητα του? Ο υπάλληλος των ΕΛΤΑ θα ελεγξει την ταυτοτητα και τα στοιχεια που γράφει η εξουσιοδοτηση δεν θα δωσει το δέμα ετσι εκτος και αν ειναι τρεις λαλούν και 2 χορεύουν. Εγω ελέγχω τον πρώτο (αυτον που εξουσιοδοτει) σαν υπάλληλος ΚΕΠ και βεβαιωνω το γνησιο της υπογραφής του. Ο υπάλληλος στα ΕΛΤΑ ελέγχει τον δευτερο που τον βεβαίωσε ο πρώτος. Αν δεν ειναι σωστά μαντεψε σε ποιον θα τα επιστρέψει μαζι με σενα. Δεμα πάντως με ψευτικα στοιχεια δεν θα πάρει (μηνυση δεν θα φας οκ γιατι στην Ελλαδα ειμαστε) αλλα νο δέμα. Στη τελικη σου ειπα παρε τηλεφωνο τα ΕΛΤΑ και συνεννοησου με αυτους μην μπλεξεις καν με αστυνομιες ΚΕΠ και εξουσιοδοτησεις. Εφοσον δεν γουσταρεις γραφειοκρατια.
Faeton Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Εγω ελέγχω τον πρώτο (αυτον που εξουσιοδοτει) σαν υπάλληλος ΚΕΠ και βεβαιωνω το γνησιο της υπογραφής του. Ο υπάλληλος στα ΕΛΤΑ ελέγχει τον δευτερο που τον βεβαίωσε ο πρώτος. Αν δεν ειναι σωστά μαντεψε σε ποιον θα τα επιστρέψει μαζι με σενα. Δεμα πάντως με ψευτικα στοιχεια δεν θα πάρει (μηνυση δεν θα φας οκ γιατι στην Ελλαδα ειμαστε) αλλα νο δέμα. Και ποιος σου ειπε ότι δεν θα είναι σωστά; δεν μιλάμε για πλαστοπροσωπία (να παραστήσει πως είναι άλλο πρόσωπο αυτός που πάει στα ΕΛΤΑ) όλο τα μπουρδουκλώνεις την μια θες και τους δύο παρόντες στην παραλαβή του δέματος την άλλη λες πως θα βάλουν άλλα στοιχεία.... ή έχεις παρεξηγήσει πολλά αποσα γράφτηκαν πριν η απλά θες τώρα επίτηδες να μπερδεύεις !
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Κοιταξε φιλε δεν μπορεις να υποχρεώσεις κανεναν να υπογράψει αν δεν θεωρει οτι η διαδικασια που ακολουθειται δεν ειναι η προβλεπομενη. Πχ αν άπτεται στην διακριτικη του ευχέρεια να μην υπογράφει εξουσιοδοτησεις στις οποιες δεν ειναι και τα 2 άτομα παρόντες μπορει άνετα να μην στο κάνει. Τυπικά μονο μπορει να χρειάζεται να ειναι και οι 2 και να μην πέσει κομπλα για αυτο το λογο αλλα το πως θα κάνει ο κάθε υπάλληλος τη δουλειά του μπορει να άπτεται στην διακριτική του ευχέρεια Καλο παντως ειναι οταν βαριέσαι και θές να σου κάνουν χάρη να εισαι ευγενικος γιατι με τον τσαμπουκά δεν το βλέπω. Δεν το κάνει χαριστικά ο υπάλληλος, είναι κανονικά νόμιμο. Δεν χρειάζεται να είναι εκεί και τα δύο άτομα για μια εξουσιοδότηση. Ούτε πρόκειται να έχει κάποιο πρόβλημα ο υπάλληλος. Είναι και πρακτικό το θέμα, σκέψου ότι μπορείς να κάνεις εξουσιοδότηση σε κάποιον που είναι σε άλλη πόλη. Δεν χρειάζεται να έρθει μαζί σου! 2
DDevil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Και ποιος σου ειπε ότι δεν θα είναι σωστά; δεν μιλάμε για πλαστοπροσωπία (να παραστήσει πως είναι άλλο πρόσωπο αυτός που πάει στα ΕΛΤΑ) Κανεις. Για αυτο θελω να ελεγξω και τις 2 ταυτοτητες. Για να μην κανουμε την ιδια δουλειά 2 φορές. Στη τελική πάρε την εξουσιοδοτηση και φυγε ... βαρέθηκα να το συζηταμε τοσο. Η σωστη και τυπική δουλειά παντως ειναι η πρώτη. Να ξέρεις. Βεβαιώνεται η υπογραφή κάποιου αλλα ο σωστος υπάλληλος θα κοιτάξει ολα τα στοιχεια. Θα κοιτάξει επισης τι λεει το κειμενο της εξουσιοδοτησης. Για ποιο πραγμα βεβαιωνεται η υπογραφη αυτου που εξουσιοδοτει? κτλπ κτλπ. μπας και δουλεύεις στο δημόσιο γιατι μόνο εκει έχουν κάτι τέτοιες σουρεάλ λογικές ... Τωρα σε χαλάει η λογική δηλαδη να γινεται σωστα η δουλεια και οχι αρπα κολιστικα .... προχθες έγραφες οτι δεν παράγεται έργο και οτι ειμαι τεμπέλης Ειδες τι κακο ειναι να βιάζεται να χαρακτηρισει κάποιος? μετα μπορει να τα γυρισει. Εγω οπως βλεπεις ομως δεν γυρνάω τιποτα. Δεν το κάνει χαριστικά ο υπάλληλος, είναι κανονικά νόμιμο. Δεν χρειάζεται να είναι εκεί και τα δύο άτομα για μια εξουσιοδότηση. Ούτε πρόκειται να έχει κάποιο πρόβλημα ο υπάλληλος. Είναι και πρακτικό το θέμα, σκέψου ότι μπορείς να κάνεις εξουσιοδότηση σε κάποιον που είναι σε άλλη πόλη. Δεν χρειάζεται να έρθει μαζί σου! Ισως ημουν λιγο υπερβολικος αλλα φωτοτυπια της ταυτοτητας χρειάζεται σιγουρα να στειλει μπορει να χρειαστει και το ΑΦΜ δεν ξέρω.
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Κανεις. Για αυτο θελω να ελεγξω και τις 2 ταυτοτητες. Για να μην κανουμε την ιδια δουλειά 2 φορές. Στη τελική πάρε την εξουσιοδοτηση και φυγε ... βαρέθηκα να το συζηταμε τοσο. Η σωστη και τυπική δουλειά παντως ειναι η πρώτη. Να ξέρεις. Βεβαιώνεται η υπογραφή κάποιου αλλα ο σωστος υπάλληλος θα κοιτάξει ολα τα στοιχεια. Θα κοιτάξει επισης τι λεει το κειμενο της εξουσιοδοτησης. Για ποιο πραγμα βεβαιωνεται η υπογραφη αυτου που εξουσιοδοτει? κτλπ κτλπ. Τωρα σε χαλάει η λογική δηλαδη να γινεται σωστα η δουλεια και οχι αρπα κολιστικα .... προχθες έγραφες οτι δεν παράγεται έργο και οτι ειμαι τεμπέλης Ειδες τι κακο ειναι να βιάζεται να χαρακτηρισει κάποιος? μετα μπορει να τα γυρισει. Εγω οπως βλεπεις ομως δεν γυρνάω τιποτα. Ισως ημουν λιγο υπερβολικος αλλα φωτοτυπια της ταυτοτητας χρειάζεται σιγουρα να στειλει μπορει να χρειαστει και το ΑΦΜ δεν ξέρω. Δεν χρειάζεται ούτε φωτοτυπία! Γράφεις απλά τον αριθμό ταυτότητας. Αν δεν τον ξέρεις και δεν τον γράψεις πάλι έχω την εντύπωση ότι σου επικυρώνουν κανονικά την εξουσιοδότηση!
Faeton Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δεν χρειάζεται ούτε φωτοτυπία! Γράφεις απλά τον αριθμό ταυτότητας. Αν δεν τον ξέρεις και δεν τον γράψεις πάλι έχω την εντύπωση ότι σου επικυρώνουν κανονικά την εξουσιοδότηση! Απλά κόβω το χέρι μου ειναι δημόσιος υπάλληλος στο δημόσιο γενικά το "πρέπει" εξαρτάται απο την υποκειμενική άποψη και την συναισθηματική κατάσταση εκείνης της ημέρας του εκάστοτε υπαλλήλου καμιά φορά ειδικά αν βαριέται χρειάζεται να έχεις και υπογραφή απο τον παπά της ενορίας αλλιώς να πας στον 3ο στο 212 να βρεις άκρη.
DDevil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Απλά κόβω το χέρι μου ειναι δημόσιος υπάλληλος στο δημόσιο γενικά το "πρέπει" εξαρτάται απο την υποκειμενική άποψη και την συναισθηματική κατάσταση εκείνης της ημέρας του εκάστοτε υπαλλήλου καμιά φορά ειδικά αν βαριέται χρειάζεται να έχεις και υπογραφή απο τον παπά της ενορίας αλλιώς να πας στον 3ο στο 212 να βρεις άκρη. Στη προκειμενη περιπτωση εσυ ξηγιέσαι σαν δημοσιος υπάλληλος στο θρέντ. Ψάχνεις ενα καρο τροπους να εξαπατήσεις το συστημα και θέλεις η δουλειά να γινει άρπα κολα χωρις να ελεγχθει κανενα στοιχειο Και δεν βαριέται ο υπάλληλος εσυ βαριέσαι να κάνεις τη δουλεια οπως πρέπει. Μη μου γράφεις μαλακιες εγω βλεπεις σου απανταω σοβαρά Δεν χρειάζεται ούτε φωτοτυπία! Γράφεις απλά τον αριθμό ταυτότητας. Αν δεν τον ξέρεις και δεν τον γράψεις πάλι έχω την εντύπωση ότι σου επικυρώνουν κανονικά την εξουσιοδότηση! Βρε αυτοι στην επικυρωνουν το θεμα ειναι ο άλλος θα δεχθει τέτοιο χαρτι? να μην γράφει πάνω αριθμο ταυτότητας? εγω δεν θα δεχομουν αμα ημουν αστυνομικος και ερχοταν πχ αυτος να κανει μια μεταβιβαση. Θα του ελεγα ξαναπηγαινε πισω και φτιάξε την εξουσιοδοτηση σωστά ή γράψε τωρα τον ΑΤ και θα κρατησουμε και φωτοτυπια , στο δικο μου φάκελο θα μπει το έγγραφο οχι στο δικο σου. Τα ΚΕΠ σου ειπα καμια φορά ειναι η χαρά του παιδιου ..... ουτε βλέπουν μερικοι στο δημοσιο τι υπογράφουν. Και να σου πω και την αληθεια το ΚΕΠ δεν το νοιαζει αυτο μετα εσυ θα το κρατησεις στο αρχειο σου αρα εσυ θα ελεγχθεις αν το χαρτι που πηρες δεν ειναι εγκυρο το ΚΕΠ χέστηκε. και οχι μονο το ΚΕΠ γενικά και οι εταιρειες. Καταλαβαινεις οτι δεν θα σου πει ο Faeton τι χαρτιά θα δεχθεις σαν υπάλληλος και πως θα ελεγξεις την εγκυροτητα τους. Εσυ απλα λές τι θες και οι Faeton τα κανουν χωρις πολλες αντιρρησεις τωρα εντάξει εδω στο φορουμ ας γράφει οτι θέλει.
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Στη προκειμενη περιπτωση εσυ ξηγιέσαι σαν δημοσιος υπάλληλος στο θρέντ. Ψάχνεις ενα καρο τροπους να εξαπατήσεις το συστημα και θέλεις η δουλειά να γινει άρπα κολα χωρις να ελεγχθει κανενα στοιχειο Και δεν βαριέται ο υπάλληλος εσυ βαριέσαι να κάνεις τη δουλεια οπως πρέπει. Βρε αυτοι στην επικυρωνουν το θεμα ειναι ο άλλος θα δεχθει τέτοιο χαρτι? να μην γράφει πάνω αριθμο ταυτότητας? εγω δεν θα δεχομουν αμα ημουν αστυνομικος και ερχοταν πχ αυτος να κανει μια μεταβιβαση. Θα του ελεγα ξαναπηγαινε πισω και φτιάξε την εξουσιοδοτηση σωστά στο δικο μου φάκελο θα μπει το έγγραφο οχι στο δικο σου. Τα ΚΕΠ σου ειπα καμια φορά ειναι η χαρά του παιδιου ..... ουτε βλέπουν μερικοι στο δημοσιο τι υπογράφουν. Και να σου πω και την αληθεια το ΚΕΠ δεν το νοιαζει αυτο μετα εσυ θα το κρατησεις στο αρχειο σου αρα εσυ θα ελεγχθεις αν το χαρτι που πηρες δεν ειναι εγκυρο το ΚΕΠ χέστηκε. και οχι μονο το ΚΕΠ γενικά και οι εταιρειες. Καταλαβαινεις οτι δεν θα σου πει ο Faeton τι χαρτιά θα δεχθεις σαν υπάλληλος και πως θα ελεγξεις την εγκυροτητα τους. Εσυ απλα λές τι θες και οι Faeton τα κανουν χωρις πολλες αντιρρησεις τωρα εντάξει εδω στο φορουμ ας γράφει οτι θέλει. O αριθμός ταυτότητας, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση και λοιπά στοιχεία σε τέτοια χαρτιά μπορούν να συμπληρωθούν εκ των υστέρων! Δηλαδή και κενά να είναι τα ΚΕΠ σου επικυρώνουν κανονικά το χαρτί. (Δεν είμαι 100% σίγουρος για τον αριθμό ταυτότητας αλλά για τα άλλα είμαι σίγουρος). 1
DDevil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 O αριθμός ταυτότητας, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση και λοιπά στοιχεία σε τέτοια χαρτιά μπορούν να συμπληρωθούν εκ των υστέρων! Δηλαδή και κενά να είναι τα ΚΕΠ σου επικυρώνουν κανονικά το χαρτί. (Δεν είμαι 100% σίγουρος για τον αριθμό ταυτότητας αλλά για τα άλλα είμαι σίγουρος). Καλα για τα αλλα εντάξει εννοειται δεν θα κομπλάρουμε για αυτο. Αλλα σε οσες εξουσιοδοτησεις έχω κανει εγω εγραφα πχ εξουσιοδωτω τον τάδε με ΑΤ τάδε. Τωρα εντάξει να το γράψεις εκ των υστέρων ειναι απλα μια παραχωρηση. Κοιτα καλο ειναι να τα φτιαχνουμε εξαρχης και σωστά. Τωρα εντάξει ο Faeton μου γράφε σεντονια σε ιδιωτικές επιχειρησης περι υπευθυνοτητας και μη τεμπελιάς και τωρα βαριέται να κάνει σωστά το πιο απλο πράγμα στο κοσμο. Μια εξουσιοδοτηση. Με έλεγχο ουτε ενα λεπτο στα στοιχεια. Ηθελα να ξερα στις εταιρειες τους που λενε οτι παράγουν εργο τέτοιες ανακριβειες και αρπακολιές θα τις δεχοντουσαν ή θα την ελεγαν στον εργαζομενο με υφάκι 1000 καρδιναλιων επαγγελματιων? :cry: και μαλιστα με το κλασσικο "Στο επομενο λάθος έφυγες...." μιλαμε για υπάλληλο ο οποιος κλάθεται στο γραφειο του δηλαδη και βαριέται να ελεγξει τα στοιχεια και λεει δε βαριεσαι μωρε μια εξουσιοδοτηση περιττο να σου πω τι αφορμη για χέσιμο θα του ειχαν βρει. Τέτοιοι ειναι αλλα μολις πάνε αλλου αυτο που κάνουν το κράζουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα