nivek Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 φιλε σε ρωταω εχει νοημα να καθεσε 10 και 20 ωρες και να παιζεις ποκεμον..΄΄;;;;;;;; βλεπεις 3000 ατομα να εινε με ενα κινητο στο χερι.. και οσο αυτο που λες για τις γνωριμιες σου λεω κατι φιλε.. ολοι και ολες μονοι και μονες με ενα κινητο στο χερι.. και απλα μονο αυτο.. εγω φιλε μου εχω και μια σχεση προτιμω να ειμε με την σχεση μου και να κανω πιο ομορφα πραγματα.. παρα να εινε θεσσαλονικη και αθηνα και να κυνηγαω ποκεμον.. αν εινε δυνατον και στο κατο κατο δεν εινε κατι το ιδιαιτερο.. εινε μια εικονικη πραγματικοτιτα.. για παιδια που εινε ανωριμα που εχουν προβληματα.. που εχουνε προβληματα γενικως στην ζωη τους.//.
defacer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 φιλε σε ρωταω εχει νοημα να καθεσε 10 και 20 ωρες και να παιζεις ποκεμον..΄΄;;;;;;;; Για μένα όχι, γι' αυτό και δεν το κάνω. Βέβαια δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "10 και 20 ώρες", σερί; Προφανώς το 20 ώρες σερί οτιδήποτε είναι λίγο too much αλλά δεν το κάνει φυσικά "κανένας" αυτό. Αλλά ξέρεις ποιό είναι το αστείο; Πως αν βρεθεί κάποιος και σου πει, ναι, για μένα έχει νόημα επειδή ΑΒΓ, τι θα κάνεις; Θα απαντήσεις ότι όχι, έχει άδικο, δεν έχει νόημα ΓΙΑ ΣΕΝΑ επειδή ΧΥΖ. Οπότε αφού την κουβέντα θα την κάνεις με τον εαυτό σου έτσι κι αλλιώς, γιατί ρωτάς άλλους;
mylo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Γεια σας βλεπω οτι το νεο τρενδ σαν μοδα εχει γινει το Pokemon Go αλλα το βλεπω εντελος ανωριμο να πηγαινω στη αθηνα και να κινιγαω Pokemon.. εινε τοσο ανωριμο και δεν εχει καπια ουσια.. ./. και ρωταω εγω σε τι οφελει το Pokemon Go σου δινει κατι;;; λεφτα΄;;; απλα βλεπεις κατι πορωμενα παιδακια απο το πρωι εως το βραδυ να κινιγανε ποκεμον.. αν εινε δυνατον πως καταντησαμε,., υπαρχουν πιο ομορφα πραγματα σε σχεση με το να κυνιγας Pokemon μοναστηρακι και συνταγμα.. τετοια ατομα εχουνε ψυχολογικα προβληματα.. η εινε ατομα που εινε μονα τους στην ζωη,, λεφτα η κατι αλο δεν κερδιζεις απο αυτο το παιχνιδι.. που για μενα το θεωρω καψιμο και χαζομαρα,.., 3000 ατομα με ενα κινητο στο χερι εινε οντως προβλημα.. Για να καταλάβω, τόσα χρόνια που έπαιζε ο κόσμος counter strike, football manager, pro, angry birds, farmer και χίλια δυο άλλα παιχνίδια ήταν ώριμο; Είχαν ψυχολογικά τότε; Βγαζανε λεφτά;το πρόβλημα σας ποιο είναι δεν έχω καταλάβει. Εκτός και εάν όλοι εσείς που τα λέτε αυτά είστε με ένα βιβλίο στο χέρι μέρα νύχτα.
Gtr34 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 φιλε σε ρωταω εχει νοημα να καθεσε 10 και 20 ωρες και να παιζεις ποκεμον..΄΄;;;;;;;; βλεπεις 3000 ατομα να εινε με ενα κινητο στο χερι.. και οσο αυτο που λες για τις γνωριμιες σου λεω κατι φιλε.. ολοι και ολες μονοι και μονες με ενα κινητο στο χερι.. και απλα μονο αυτο.. Αν σε ευχαριστεί αυτή η ενασχόληση, τότε ναι, έχει νόημα.
nivek Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 γιατι φιλε μου ολοι παιζουνε παιχνιδια;;; o κοσμος φιλε μου εχει και αλλα προβληματα στην ζωη.. δεν εινε μονο τα παιχνιδια.. οκ./.. γιατι εσενα σε ευχαριστει το να παιζεις ποκεμον στους δρομους;;; δηλαδη το να βλεπεις 3000 ζομβι και να κινυγανε αυτα τα φακε ποκεμον το θεωρεις λογικο ετσι;;// δυστυχως η τεχνολογια κατεστρεψε τα παντα.,.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 γιατι φιλε μου ολοι παιζουνε παιχνιδια;;; o κοσμος φιλε μου εχει και αλλα προβληματα στην ζωη.. δεν εινε μονο τα παιχνιδια.. οκ./.. Πάντως αν πας σε έναν ψυχολόγο, θα σου πει ότι το πρόβλημα και την ανωριμότητα το έχει αυτός που ασχολείται και γκρινιάζει με αυτά που κανουν οι άλλοι και όχι αυτός που κοιτάει τη δουλειά του... Δεν πάνε και πέφτουν από τις ταράτσες, pokemon go παίζουν. Αμάν μας έχετε σπάσει τα νεύρα...
Gtr34 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 γιατι φιλε μου ολοι παιζουνε παιχνιδια;;; o κοσμος φιλε μου εχει και αλλα προβληματα στην ζωη.. δεν εινε μονο τα παιχνιδια.. οκ./.. γιατι εσενα σε ευχαριστει το να παιζεις ποκεμον στους δρομους;;; Προβλήματα πάντα θα υπάρχουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Ποκεμον δεν παίζω, δεν μου αρέσουν γενικά.
Mau-Maus Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Πάντως για όσους δεν ξέρουν , το ποκεμον προκαλεί καρκίνο στους πνεύμονες 1
nivek Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 δηλαδη το βλεπεις εσυ λογικο ετσι;;; να βλεπεις 3000 ζομβι και να κινυγανε αυτα τα φακε ποκεμον το θεωρεις λογικο ετσι;;// και να εισε σε μια οθονη και να κυνιγας ποκεμον;;; δηλαδη φιλε αν ειχες οικογενεια πχ και ενα παιδι τι θα εκανες;;; θα κυνιγουσες ποκεμον παρα να εισε στο παιδι σου;;l px;; μην τρελαθουμε τωρα.. ελεος..
DDevil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Για μένα όχι, γι' αυτό και δεν το κάνω. Βέβαια δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "10 και 20 ώρες", σερί; Προφανώς το 20 ώρες σερί οτιδήποτε είναι λίγο too much αλλά δεν το κάνει φυσικά "κανένας" αυτό. Αλλά ξέρεις ποιό είναι το αστείο; Πως αν βρεθεί κάποιος και σου πει, ναι, για μένα έχει νόημα επειδή ΑΒΓ, τι θα κάνεις; Θα απαντήσεις ότι όχι, έχει άδικο, δεν έχει νόημα ΓΙΑ ΣΕΝΑ επειδή ΧΥΖ. Οπότε αφού την κουβέντα θα την κάνεις με τον εαυτό σου έτσι κι αλλιώς, γιατί ρωτάς άλλους; defacer επιχειρηματολογεις και για τα Ποκεμον τωρα? αναβαθμιστηκες
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Πάντως για όσους δεν ξέρουν , το ποκεμον προκαλεί καρκίνο στους πνεύμονες Δηλαδή είμαι χαμένη για χαμένη Mau????? Πες μου, θα αντέξω τη σκληρή αλήθεια
DDevil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 δηλαδη το βλεπεις εσυ λογικο ετσι;;; να βλεπεις 3000 ζομβι και να κινυγανε αυτα τα φακε ποκεμον το θεωρεις λογικο ετσι;;// και να εισε σε μια οθονη και να κυνιγας ποκεμον;;; δηλαδη φιλε αν ειχες οικογενεια πχ και ενα παιδι τι θα εκανες;;; θα κυνιγουσες ποκεμον παρα να εισε στο παιδι σου;;l px;; μην τρελαθουμε τωρα.. ελεος.. Εγω κυνηγησα χθές και έπιασα 2. Θες να σου κάνω δώρο το ένα?
Mau-Maus Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 δηλαδη το βλεπεις εσυ λογικο ετσι;;; να βλεπεις 3000 ζομβι και να κινυγανε αυτα τα φακε ποκεμον το θεωρεις λογικο ετσι;;// και να εισε σε μια οθονη και να κυνιγας ποκεμον;;; δηλαδη φιλε αν ειχες οικογενεια πχ και ενα παιδι τι θα εκανες;;; θα κυνιγουσες ποκεμον παρα να εισε στο παιδι σου;;l px;; μην τρελαθουμε τωρα.. ελεος.. Ρε φίλε μην ασχολείσαι με το τι κανουν οι αλλοι σου λεει , ποσο δύσκολο σου ειναι να το καταλάβεις ? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 δηλαδη το βλεπεις εσυ λογικο ετσι;;; να βλεπεις 3000 ζομβι και να κινυγανε αυτα τα φακε ποκεμον το θεωρεις λογικο ετσι;;// και να εισε σε μια οθονη και να κυνιγας ποκεμον;;; δηλαδη φιλε αν ειχες οικογενεια πχ και ενα παιδι τι θα εκανες;;; θα κυνιγουσες ποκεμον παρα να εισε στο παιδι σου;;l px;; μην τρελαθουμε τωρα.. ελεος.. Απόλυτα λογικό, όπως οποιαδήποτε ασχολία είναι απόλυτα λογική από το βελονάκι μέχρι τις καταδύσεις κοκ, ανεξάρτητα από το αν μας αρέσει σε εμάς ή όχι. Αν έχεις οικογένεια γιατι όχι; Δεν ήξερα ότι με το που κανεις οικογένεια παρατας και όλα τα χόμπι σου... Αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι που παίζουν go έχουν παιδιά (κυρίως λόγω ηλικίας), οπότε δεν βλέπω κάτι πολύ valid στο argument σου.
Gtr34 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 3000 άτομα ψάχνουν για ποκεμον αλλά τόσα τα σπάνε στα σκυλιαδικα , 50000 χιλιάδες γεμίζουν τα γήπεδα για να παρακολουθήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο...κλπ Η ζωή έχει άπειρα παραδείγματα. Γιατί ταλαιπωρείς την λογική σου μόνο με τα ποκεμον; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις