Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

defacer επιχειρηματολογεις και για τα Ποκεμον τωρα? αναβαθμιστηκες :cry:

Επιχειρηματολογώ για πολλά πράγματα, ζηλεύεις;

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι γιατι παιζουν αυτη την χαζομαρα ,αλλα οτι ειναι στον δρομο αποροφημενοι με το κινητο στο χερι και πρεπει να προσεχεις μην πεταχτει κανα μπασταρδι στην μεση του δρομου επειδη κυνηγαει ποκεμον. ελεος! εκει τρωει καρπαζια και του σπας και το κινητο!

Επισκέπτης
Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι γιατι παιζουν αυτη την χαζομαρα ,αλλα οτι ειναι στον δρομο αποροφημενοι με το κινητο στο χερι και πρεπει να προσεχεις μην πεταχτει κανα μπασταρδι στην μεση του δρομου επειδη κυνηγαει ποκεμον. ελεος! εκει τρωει καρπαζια και του σπας και το κινητο!

Εεε εκεί όντως φταίνε, μέχρι και η εφαρμογή λέει stay alert, beware of your surroundings.

Δημοσ.

Εγω παντως χθες ειχα ανοιχτη την εφαρμογή, καθως πηγαινα δεξιά κτυπάει οτι εχει ενα ποκεμον. Σταμάτησα και το έπιασα. Δεν ηταν δυσκολο. Κάποιος ακομα εβγαλε αλάρμ εκει διπλα αλλα τελικα πηγε περιπτερο για τσιγάρα διοτι εγω ειδα το ποκεμον πρωτος και αν πηγαινε να το πιάσει θα τσακωνομασταν. B)

Δημοσ.

Eγω συμφωνω με Maus. Επισης ειναι γνωστο της πάσης οτι τα Ποκεμον ειναι δάκτυλος του πονηρού. 

Ασε δε που ειναι και καθημερινο το φαινομενο να πετάγονται χειριστές ποκεμον μπροστά μας ή να μπαινουν στα σπιτια μας. 

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας  βλεπω οτι το νεο τρενδ σαν  μοδα  εχει  γινει το Pokemon Go  αλλα το βλεπω  εντελος ανωριμο εμένα η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να μάθεις την βασική ορθογραφία.

να  πηγαινω στη αθηνα  και να  κινιγαω Pokemon..  εινε  τοσο ανωριμο και δεν εχει  καπια ουσια.. ./.

και ρωταω εγω  σε τι οφελει το Pokemon Go  σου δινει κατι;;;  λεφτα΄;;;  απλα  βλεπεις κατι πορωμενα παιδακια απο το πρωι εως το βραδυ να  κινιγανε  ποκεμον.. αν εινε δυνατον πως καταντησαμε,.,

υπαρχουν πιο ομορφα πραγματα σε σχεση   με το να  κυνιγας  Pokemon  μοναστηρακι και συνταγμα..

τετοια ατομα εχουνε ψυχολογικα προβληματα..  η εινε ατομα που εινε μονα τους στην ζωη,,

λεφτα η κατι αλο δεν κερδιζεις απο αυτο το παιχνιδι..  που  για μενα το θεωρω  καψιμο και χαζομαρα,..,

3000  ατομα με ενα  κινητο στο χερι  εινε οντως προβλημα..

Δημοσ.

Ναι αλλά βγαίνεις έξω,μιλάς με άλλους ανθρώπους για τα πόκεμον και στην τελική δεν κάθεσαι μέσα να παίζεις λολ.

Αυτή είναι η μέση άποψη ενός ποκεμον γκόου πλαιερ.

Δημοσ.

δηλαδη το βλεπεις εσυ  λογικο ετσι;;;

να  βλεπεις  3000  ζομβι και να  κινυγανε  αυτα τα  φακε  ποκεμον το θεωρεις  λογικο ετσι;;//

και να εισε  σε μια οθονη και να  κυνιγας ποκεμον;;;

δηλαδη   φιλε αν  ειχες  οικογενεια πχ και ενα παιδι  τι θα εκανες;;;

θα κυνιγουσες  ποκεμον παρα να εισε στο παιδι σου;;l px;;

μην  τρελαθουμε τωρα..

ελεος..

Oι δικες σου ασχολιες ποιες ειναι;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Oι δικες σου ασχολιες ποιες ειναι;

Να γράφει στο ινσο πόσο ανώριμοι είναι αυτοί που παίζουν go :D

Δημοσ.

Γεια σας  βλεπω οτι το νεο τρενδ σαν  μοδα  εχει  γινει το Pokemon Go  αλλα το βλεπω  εντελος ανωριμο εμένα η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να μάθεις την βασική ορθογραφία.

να  πηγαινω στη αθηνα  και να  κινιγαω Pokemon..  εινε  τοσο ανωριμο και δεν εχει  καπια ουσια.. ./.

και ρωταω εγω  σε τι οφελει το Pokemon Go  σου δινει κατι;;;  λεφτα΄;;;  απλα  βλεπεις κατι πορωμενα παιδακια απο το πρωι εως το βραδυ να  κινιγανε  ποκεμον.. αν εινε δυνατον πως καταντησαμε,.,

υπαρχουν πιο ομορφα πραγματα σε σχεση   με το να  κυνιγας  Pokemon  μοναστηρακι και συνταγμα..

τετοια ατομα εχουνε ψυχολογικα προβληματα..  η εινε ατομα που εινε μονα τους στην ζωη,,

λεφτα η κατι αλο δεν κερδιζεις απο αυτο το παιχνιδι..  που  για μενα το θεωρω  καψιμο και χαζομαρα,..,

3000  ατομα με ενα  κινητο στο χερι  εινε οντως προβλημα..

η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να μάθεις βασική ορθογραφία.
  • Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε guyz δεν καταλαβαινω το hate για ενα παιχνιδι. Ειναι ακριβως αυτο, ενα φακην παιχνιδι, ο αλλος ετσι ψυχαγωγει τον εαυτο του και δε γουσταρει και να κανει και κατι πιο επικοδομητικο στο κατω κατω γιατι θελει να "αδειαζει" και να μη σκεφτεται τιποτα (legit reason μπδγ, τον εχω ακουσει οντως και μου φαινεται και λογικο), τι να κανουμε τωρα.

Αν εχει οικογενεια μπορει να συνεχισει να παιζει, μπορει και οχι, μπορει να σταματησει τελειως τα παιχνιδια ή να αρχισει το mortal kombat, τι ειδους υποθετικη ερωτηση ειναι αυτη?

Τωρα το να παιζει 20 ωρες κανεις ειναι adiction γιατι προφανως χανεις αλλα πραγματα ετσι, οπως και το να πεταχτει καποιος στο δρομο ειναι εξισου ηλιθιο με το να περασει καποιος το δρομο διαβαζοντας ενα βιβλιο γιατι εχει απορροφηθει ή στελνοντας sms. Natural selection στο κατω κατω.

Και αν ειδες τοση ωρα δεν εγραψα κανενα επιχειρημα σχετικα με το αν ειναι καλο παιχνιδι ή οχι το Pokemon Go ε.

• Like 1
Δημοσ.

παρόλο που ήμουν λάτρης των pokemon, το pokemon go δεν το έχω παίξει ακόμα. Αυτό που προσωπικά με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι για τους περισσότερους παίκτες είναι απλά μια μόδα που πρέπει να ακολουθήσουν. Μόλις περάσει ,όπως και όλες οι προηγούμενες, και μείνουν μόνο όσοι τους αρέσει σαν παιχνίδι μπορεί να ασχοληθώ και εγώ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι αν μας αρέσει ή όχι.

Το θέμα είναι ότι κάποιοι επειδή ακριβώς δεν τους αρέσει κρίνουν την ασχολία αυτή ως ανώριμη κοκ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...