Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, πήρα τον phanteks PH-F200SP για το κουτί της υπογραφής μου θα το τοποθετησω επανω και θέλω απλά να μου πειτε από πια μεριά από τις δύο να τον τοποθετησω με το λογότυπο της phanteks να κοιτάει πάνω ή κάτω? Διάβασα κάπου πως το κουτί μου με τον μπροστινό 200αρι τραβάει τον αέρα από μπροστά και τον διώχνει ο ανεμιστήρας ο πίσω έξω, δεν τους έχω πειράξει καθόλου τους δύο ανεμιστήρες που έχει το κουτί μου ούτε τον μπροστά ουτε τον πίσω ήταν στοκ τοποθετημένοι απ την εταιρεία απλά δε ξέρω πως να τοποθετησω αυτόν που πήρα για να έχω καλύτερο airflow, παρακάτω επισυνάπτω το box και τον ανεμιστήρα που αγορασα.

post-391493-0-50900700-1469461708_thumb.jpg

post-391493-0-09024000-1469462575_thumb.jpg

post-391493-0-71924200-1469462605_thumb.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα, το λογότυπο να κοιτάει πάνω. Όταν τοποθετηθεί δηλαδή εσύ απο μέσα θα βλέπεις την τρίτη φωτογραφία.

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν είδα καμιά τρελή διάφορα στις θερμοκρασίες, αν και το δωμάτιο μου βέβαια βράζει από ζέστη, μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε αν είναι σωστά τοποθετημένοι οι ανεμιστήρες του case της υπογραφής μου ώστε να έχω ομαλo airflow?

Τα screenshot με σειρά: πανω, πισω, μπροστα, cpu, box

post-391493-0-31064000-1469471732_thumb.jpg

post-391493-0-92779300-1469471733_thumb.jpg

post-391493-0-14318500-1469471735_thumb.jpg

post-391493-0-78566500-1469471736_thumb.jpg

post-391493-0-84534500-1469471766_thumb.jpg

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν είδα καμιά τρελή διάφορα στις θερμοκρασίες, αν και το δωμάτιο μου βέβαια βράζει από ζέστη, μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε αν είναι σωστά τοποθετημένοι οι ανεμιστήρες του case της υπογραφής μου ώστε να έχω ομαλo airflow. Τα screenshot με σειρά:

Αυτός στην τρίτη φωτογραφία αν είναι στο μπροστινό μέρος του κουτιού θέλει τούμπα για να βάζει κρύο αέρα μέσα και να κρυώνει τους σκληρούς.

Edit: Τώρα το είδα ότι το case των σκληρών είναι πιο πάνω, όπως και να έχει πάντως ο μπροστινός πρέπει να βάζει.

Υ.Γ Για να ξέρεις πάντως το 99% από τα fan που κυκλωφορουνε από την μεριά του μοτέρ ( ή από το λογότυπο όπως λες) φυσάνε και η μπροστινή μεριά ρουφάει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Edit: Τώρα το είδα ότι το case των σκληρών είναι πιο πάνω, όπως και να έχει πάντως ο μπροστινός πρέπει να βάζει.

Πανω μαλον ειδες το cage για optical, τα cage των σκληρων τα εχω βγαλει ολα και ηταν λιγο πιο κατω λογω οτι δε μου χωραγε η gpu, εχω μονο τον ssd μεσα.

Πάντως διάβασα ότι ο μπροστινος ήταν απ τη μανα του τοποθετημένος έτσι ώστε να ρουφάει, δηλαδή όπως είναι τώρα οι ανεμιστήρες είναι εντάξει? Μπορώ να το αφήσω έτσι?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Πανω μαλον ειδες το cage για optical, τα cage των σκληρων τα εχω βγαλει ολα και ηταν λιγο πιο κατω λογω οτι δε μου χωραγε η gpu, εχω μονο τον ssd μεσα.

Πάντως διάβασα ότι ο μπροστινος ήταν απ τη μανα του τοποθετημένος έτσι ώστε να ρουφάει, δηλαδή όπως είναι τώρα οι ανεμιστήρες είναι εντάξει? Μπορώ να το αφήσω έτσι?

Ο μπροστά έτσι όπως είναι μου φαίνεται πως βγάζει αέρα από το κουτί προς τα έξω,ενώ το σωστό είναι να βάζει.Δηλαδή έτσι όπως το έχεις τώρα όλοι οι ανεμιστήρες του κουτιού βγάζουνε αέρα από το κουτί προς τα έξω αλλά δεν βάζει κανένας φρέσκο αέρα.Έν ολίγης εγώ θα άλλαζα τον μπροστινό.

Υ.Γ : Φίλε μου χίλια συγνώμη ήμουν απο κινητό και δέν την είχα καταλάβει σωστά την φώτο,σωστά είναι τοποθετημένος ο μπροστά ,νόμιζα πως η φωτογραφιά ήτανε τραβηγμένη απο διαφορετική γωνία,εντάξει είναι οι ανεμιστήρες όπως τους έχεις.

Δημοσ.

Κι ομως ο μπροστα φαινετε να βαζει μεσα, εκτος οτι οταν βαλω το χερι μου ισα που τον καταλαβαινω σε καποια φαση φυσιξα και τον καπνο διπλα ακριβως και αμεσως τον ρουφηξε μεσα σαν σκουπα! ενω ο πανω που εκανα το ιδιο για να συγκρινω τον εδιωξε αμεσως

• Like 1
Δημοσ.

Ο μπροστά έτσι όπως είναι μου φαίνεται πως βγάζει αέρα από το κουτί προς τα έξω,ενώ το σωστό είναι να βάζει.Δηλαδή έτσι όπως το έχεις τώρα όλοι οι ανεμιστήρες του κουτιού βγάζουνε αέρα από το κουτί προς τα έξω αλλά δεν βάζει κανένας φρέσκο αέρα.Έν ολίγης εγώ θα άλλαζα τον μπροστινό.

Υ.Γ : Φίλε μου χίλια συγνώμη ήμουν απο κινητό και δέν την είχα καταλάβει σωστά την φώτο,σωστά είναι τοποθετημένος ο μπροστά ,νόμιζα πως η φωτογραφιά ήτανε τραβηγμένη απο διαφορετική γωνία,εντάξει είναι οι ανεμιστήρες όπως τους έχεις.

Δε πειραζει! Οπως και να 'χει ευχαριστω για τη βοηθεια φιλε μου!

Δημοσ.

Τα φουρφουρια καλά είναι τοποθετημένα αλλά άμα όπως λες το δωμάτιο σου βράζει μην περιμένες πολλά μικρή διαφορά θα δεις καθώς ο ανεμηστήρας τραβάει τον αέρα που  υπάρχει στο δωμάτιο.Άμα το δωμάτιο βαράει 25+ βαθμούς ο υπολογιστής από μόνος εκπέμπει μια αλφα θερμότητα οπότε λίγα τα πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...