Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και συγνώμη αν δε θα έπρεπε να είναι εδώ αυτό το θέμα απλά δε ξέρω που αλλού κολλάει να το βάλω. Έχω φτιάξει ένα pc από το πλαίσιο το οποίο θέλω να το αγοράσω με δόσεις. Το θέμα όμως είναι ότι πιστωτική κάρτα δε διαθέτω και στο site του πλαίσιο διάβασα ότι υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης πιστωτικής κάρτας από τα καταστήματα του πλαίσιο. Έχει αγοράσει κάποιος κάτι από το Πλαίσιο με αυτό το τρόπο; Η πιστωτική που εκδίδουν είναι μόνο για να αποπληρώσεις το χρέος σου στο Πλαίσιο ή είναι μια κανονική πιστωτική κάρτα που μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις οπουδήποτε; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αγορά με δόσεις: Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα με δόσεις (έως 60) μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, οι δόσεις είναι έντοκες, με ετήσιο επιτόκιο 9,9%. Υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης πιστωτικής κάρτας από τα καταστήματά μας

Τώρα όσον αφορά το πώς και τι... μόνο οι ίδιοι θα μπορούν να σε ενημερώσουν σχετικά!

Δημοσ.

Συγγνώμη και πάλι για τη λάθος τοποθέτηση του θέματος. Στο πλαίσιο απ οτι εχω καταλάβει ειναι πολυ πισω απο αποψη διευκόλυνσης στην αποπληρωμή των αγορασμενων προϊόντων. Σε άλλα καταστήματα όπως π.χ. κοτσοβολος όχι μόνο οι δόσεις είναι παντού άτοκες (στο πλαισιο εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων ειναι εντοκες) μπορείς να πληρώσεις και με τη χρεωστική σου κάρτα αν δεν έχεις πιστωτική. Τι να πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...