Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σεξ δεν σε κουράζει; Σωματική άσκηση είναι κι αυτό.

η ασκηση δεν είναι ο αυτοσκοπος στην προκειμενη.

το να κανεις επαναλήψεις με βαρακια είναι αυτοσκοπος.

και, αν είμαι απολυτα ειλικρινης, με κουραζει, θα ηθελα να υπαρχει τροπος να μην είναι κουραστικο.

σε χαλαρα one nighters ευκολα το μονο που κανω είναι να υπαρχω σαν νεκρος και να περιμενω να τελειωσει

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η ασκηση δεν είναι ο αυτοσκοπος στην προκειμενη.

το να κανεις επαναλήψεις με βαρακια είναι αυτοσκοπος.

και, αν είμαι απολυτα ειλικρινης, με κουραζει, θα ηθελα να υπαρχει τροπος να μην είναι κουραστικο.

σε χαλαρα one nighters ευκολα το μονο που κανω είναι να υπαρχω σαν νεκρος και να περιμενω να τελειωσει

Υπάρχουν πάντως πολλοί τρόποι να γυμναστείς περνώντας ευχάριστα.

Δεν είναι μόνο να κλειστείς σε κάποιο γυμναστήριο σηκώνωντας σιδερα.

πχ παίζοντας ποδόσφαιρο,ορειβασία κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Να δουμε πως θα εισαι στα 45.

Δεν απευθυνθηκα σε καποιο συγκεκριμενο  γκρουπ. Εξηγησα σε οσους δεν το γνωριζαν οτι τα δυο φυλα λειτουργουν διαφορετικα στο σεχ.

Kαταρχην φιλε να σου πω οτι εγω δεν εχω αναγκη απο γυμναστηριο, τρεχω το χειμωνα >400' την εβδομαδα(το καλοκαιρι  το μισο) γιατι η αεροβια γυμναστικη ειναι η καλυτερη. Στο γυμναστηριο θα πας να παρεις τις ουσιες που θα σου δωσουν και να φτιαξεις σωμα για εντυπωσιασμο, προσεξε ομως, αν ενας μποντιμπιλντερ περασει διπλα απο μια γυναικα το πιθανοτερο ειναι οτι αυτη δε θα του δωσει σημασια. Αν περασει διπλα απο ενα gay ομως θα του τρεχουν τα σαλια :lol:

Καταλαβες τι λεω ελπιζω, ο αντρας αν δει μια γυναικα ημιγυμνη φτιαχνεται, η γυναικα οχι, ελαχιστα την φτιαχνει ενας φουσκωτος...

Τη κοιλια θα τη ριξεις βασικα για την υγεια σου, οχι για τους αλλους. Γυμναστικη σωστη, διατροφη σωστη, απαλλαγη απ το αγχος, και τοτε θα μπορεις να πεις οτι εγινες σαν εμενα :)

Εχω να αρρωστησω απ το καιρο του Νωε.

Πρόσεξε απλά γιατί μόνο το τρέξιμο σου καίει τον εγκέφαλο στο τέλος. Χρειάζεται και άνω κορμό να γυμνάσεις.

Δημοσ.

Θα είμαι σαν 20, αφού είμαι vapir , στα 20 άλλαξα στα 20 σταμάτησα να γερνάω.

Eννοεις βαμπιρ?

Ρε μαν ποιος νοιάζεται πως θα είναι σε σχεδόν 2 δεκαετίες απο σήμερα? με αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο είσαι σίγουρος πως θα ζεις σε 20 χρόνια? 

Σωστο κι αυτο, αρα γιατι να ανησυχουμε για την υγεια και την εξωτερικη εμφανιση μας? Μπορει να μην υπαρχουμε σε λιγα χρονια. Αρχιζουμε λοιπον ολοι να χτιζουμε κοιλιες και να τρωμε οτι βρουμε μπροστα μας.

επειδή βλέπω πως μπορεί (ή και όχι) να περνάς μια κρίση ηλικίας έχε στο μυαλό σου πως πάντα εκει έξω θα υπάρχουν νεότεροι μας και καλύτεροι μας ,δεν είναι ανάγκη να αποδείξεις πως περνάει η μπογιά σου ή οτι δεν είσαι γέρος ή ακόμα πως είσαι ποιο νέος και απο τον νέο (λολ, ισχύει για μερικούς αλλα οκ ) , αυτά λίγη σημασία έχουν αν δεν νιώθεις έτσι 

η ηλικία που είσαι απευθύνεται σε συγκεκριμένο group γυναικών και είπα οτι έχουμε διαφορετικά μυαλά αφού είμαστε απο διαφορετικές γενιές , αυτό που έμαθε η γενιά σου σαν δεδομένο σήμερα δεν ισχύει πλειοψηφικά για την γενιά μου και τις νεότερες ακόμα 

Φιλε μου δε παμε να αποδειξουμε κατι, γενικες συμβουλες υγειας δινουμε. Και δε περναω καμμια... κριση ηλικιας. Θα ελεγα ομως οτι εσυ σκεφτεσαι σα γερος.

Τα δεδομενα για τη διαφορετικη σεξουαλικη λειτουργια των δυο φυλων δεν αλλαζουν. Δε γινεται πχ. καποια εποχη οι γυναικες να αλλαξουν συμπεριφορα και να αρχισουν να παρακολουθουν τσοντες οπως οι αντρες.

Πρόσεξε απλά γιατί μόνο το τρέξιμο σου καίει τον εγκέφαλο στο τέλος. Χρειάζεται και άνω κορμό να γυμνάσεις.

Τον εγκεφαλο πιθανοτατα θα τον καψεις με την αρση βαρων. Με το τρεξιμο γυμναζεις ολο το σωμα, φυσικα και τον κορμο. Εσυ νομιζες μονο τα ποδια?

Δημοσ.

Δεν είναι ανάγκη να πας στην άρση βαρών. Σίγουρα γυμνάζεις και μυς του άνω κορμού με το τρέξιμο αλλά δεν νιώθω το ίδιο τους μυς ενεργοποιημένους μετά από κολύμπι πχ.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστο κι αυτο, αρα γιατι να ανησυχουμε για την υγεια και την εξωτερικη εμφανιση μας? Μπορει να μην υπαρχουμε σε λιγα χρονια. Αρχιζουμε λοιπον ολοι να χτιζουμε κοιλιες και να τρωμε οτι βρουμε μπροστα μας.

όσοι είμαστε νέοι τρώμε ότι βρίσκουμε μπροστά μας (που λέει ο λόγος), γυμναζόμαστε και φτιάχνουμε μυς και σώματα χωρίς κοιλιές  , όσοι είναι μεγαλύτερης ηλικίας φυσικά θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο γιατι απο τα 40 και πάνω φτιάχνεις κοιλιά για πλάκα , είναι επειδή έχεις χαμηλότερη τεστοστερόνη κυρίως και λιγότερο αναβολικό περιβάλλον. Όσο μεγαλώνεις προσαρμόζεσαι , δεν γίνεται να τρως στα 45 τα ίδια που έτρωγες στα 25  

Φιλε μου δε παμε να αποδειξουμε κατι, γενικες συμβουλες υγειας δινουμε. 

ναι σε αυτό έχεις δίκιο αλλα όμως σου απάντησα για την τσουβαλοποίηση του γυναικείου φίλου όχι για διατροφές.  

Τα δεδομενα για τη διαφορετικη σεξουαλικη λειτουργια των δυο φυλων δεν αλλαζουν. Δε γινεται πχ. καποια εποχη οι γυναικες να αλλαξουν συμπεριφορα και να αρχισουν να παρακολουθουν τσοντες οπως οι αντρες.

ποιος σου είπε πως οι γυναίκες δεν παρακολουθούν τσόντες? φίλε μου είδες τι σου έλεγα? είσαι άλλης γενιάς και δεν γνωρίζεις/καταλαβαίνεις τι συμβαίνει σήμερα στις νέες γενιές, όσο και να θες να τη δεις νέος και μέσα στη φάση, καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου, θα είσαι ποιο ευτυχισμένος. Μην το πάρεις λάθος και τώρα νέος εισαι απλά άλλης γενιάς 

-------------

κάτι άσχετο και δεν πάει για τον iordanis77 που κάνει φυσιολογική συζήτηση αλλα ρε μάγκες πρόσεξα μερικά post και είναι λες και βγήκαν απο εκπομπή της Πάνια, έλεος , το μπλαμπλα έχει βαρέσει κανόνι λεμεεεεε

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί η σωματική άσκηση να είναι στην αρχή κουράστική και επώδυνη αλλά από ενα σημείο μετά συνηθίζεις και μόνο ευχαρίστηση σου δίνει.

Ένα καλλίγραμμο σώμα είναι όμορφο και η ομορφιά κάνει την καθημερινότητα μας καλύτερη...

• Like 1
Δημοσ.

όσοι είμαστε νέοι τρώμε ότι βρίσκουμε μπροστά μας (που λέει ο λόγος), γυμναζόμαστε και φτιάχνουμε μυς και σώματα χωρίς κοιλιές  , όσοι είναι μεγαλύτερης ηλικίας φυσικά θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο γιατι απο τα 40 και πάνω φτιάχνεις κοιλιά για πλάκα , είναι επειδή έχεις χαμηλότερη τεστοστερόνη κυρίως και λιγότερο αναβολικό περιβάλλον. Όσο μεγαλώνεις προσαρμόζεσαι , δεν γίνεται να τρως στα 45 τα ίδια που έτρωγες στα 25  

ναι σε αυτό έχεις δίκιο αλλα όμως σου απάντησα για την τσουβαλοποίηση του γυναικείου φίλου όχι για διατροφές.  

ποιος σου είπε πως οι γυναίκες δεν παρακολουθούν τσόντες? φίλε μου είδες τι σου έλεγα? είσαι άλλης γενιάς και δεν γνωρίζεις/καταλαβαίνεις τι συμβαίνει σήμερα στις νέες γενιές, όσο και να θες να τη δεις νέος και μέσα στη φάση, καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου, θα είσαι ποιο ευτυχισμένος. Μην το πάρεις λάθος και τώρα νέος εισαι απλά άλλης γενιάς 

Οι ειδικοι λενε οτι ο ανθρωπος πρεπει απο νωρις να συνηθιζει στην υγεινη διατροφη(και δεν αναφερομαι σε μποντιμπιλνγκ, φρουφρου και αρωματα).

Δεν τσουβαλοποιουμε, δεδομενα αναφερουμε.

Οι γυναικες δε παρακολουθουν τσοντες απλα διοτι δεν διαγειρονται απο αυτες, οπως δηλαδη διαγειρονται οι αντρες. Εξαιρεσεις στο κανονα μπορει να υπαρχουν. Και για αλλη μια φορα σου λεω δεν ειναι θεμα γενιας, ειναι δεδομενα της ψυχολογιας. Μην απαξιωνεις και μην επιμενεις σε κατι που δε γνωριζεις.

Δημοσ.

Οι ειδικοι λενε οτι ο ανθρωπος πρεπει απο νωρις να συνηθιζει στην υγεινη διατροφη(και δεν αναφερομαι σε μποντιμπιλνγκ, φρουφρου και αρωματα).

Δεν τσουβαλοποιουμε, δεδομενα αναφερουμε.

Οι γυναικες δε παρακολουθουν τσοντες απλα διοτι δεν διαγειρονται απο αυτες, οπως δηλαδη διαγειρονται οι αντρες. Εξαιρεσεις στο κανονα μπορει να υπαρχουν. Και για αλλη μια φορα σου λεω δεν ειναι θεμα γενιας, ειναι δεδομενα της ψυχολογιας. Μην απαξιωνεις και μην επιμενεις σε κατι που δε γνωριζεις.

Η υγιεινή διατροφή όπως την έχει ο καθένας στο μυαλό του είναι προσωπική υπόθεση του καθενός μας , όλοι είμαστε υπεύθυνοι για το σώμα και την υγεία μας και κάνουμε αυτό που θεωρούμε σωστό. Εσύ το βλέπεις έτσι , κάποιος άλλος διαφορετικά ,good for you, δεν υπάρχει λόγος συζήτησης πάνω σε αυτό. 

Απο ψυχολογία ίσως να μην γνωρίζω αλλα γνωρίζω απο ανθρώπους και το να λες πω οι γυναίκες ή οι άντρες έλκονται όλοι απο κάτι συγκεκριμένο είναι λάθος, το σωστό είναι να πεις πως μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά/γνωρίσματα του χαρακτήρα.

Δεν βγαίνει κάτι και αυτό επιβεβαιώνει αυτό που ήδη είπα , πως έχουμε χάσμα γενεών μεταξύ μας .

Δεν προσπαθώ να το παίξω παντογνώστης , έχω ξαναπεί πολλές φορές πως όταν λέω κάτι είναι αυτό που πιστεύω εγώ , δεν ακυρώνω κάθε άλλη άποψη , την σέβομαι

συμφωνούμε πως διαφωνούμε λοιπόν :P

Δημοσ.

Αυτα που λεω τα λεει η ψυχολογια, φαινεται οτι εσυ δεν τα γνωριζες ως τωρα.

Οι αντρες βλεπουν τη γυναικα σαν κρεας, ελκονται απο το σωμα τους. Οι γυναικες σπανια θα νιωσουν ελξη απο τα σωματικα  προσοντα ενος αντρα.

Επειδή βλέπω ότι ο βάπιρος συνεχίζει να απαντάει, απλώς να θυμίσω καλού κακού από που ξεκίνησε η τρέχουσα συζήτηση.

• Like 1
Δημοσ.

Η υγιεινή διατροφή όπως την έχει ο καθένας στο μυαλό του είναι προσωπική υπόθεση του καθενός μας , όλοι είμαστε υπεύθυνοι για το σώμα και την υγεία μας και κάνουμε αυτό που θεωρούμε σωστό. Εσύ το βλέπεις έτσι , κάποιος άλλος διαφορετικά ,good for you, δεν υπάρχει λόγος συζήτησης πάνω σε αυτό. 

Απο ψυχολογία ίσως να μην γνωρίζω αλλα γνωρίζω απο ανθρώπους και το να λες πω οι γυναίκες ή οι άντρες έλκονται όλοι απο κάτι συγκεκριμένο είναι λάθος, το σωστό είναι να πεις πως μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά/γνωρίσματα του χαρακτήρα.

Δεν βγαίνει κάτι και αυτό επιβεβαιώνει αυτό που ήδη είπα , πως έχουμε χάσμα γενεών μεταξύ μας .

Δεν προσπαθώ να το παίξω παντογνώστης , έχω ξαναπεί πολλές φορές πως όταν λέω κάτι είναι αυτό που πιστεύω εγώ , δεν ακυρώνω κάθε άλλη άποψη , την σέβομαι

συμφωνούμε πως διαφωνούμε λοιπόν :P

Bλεπω οτι κανεις διαφωνια για τη... διαφωνια :)

Η υγιεινη διατροφη δεν ειναι υποκειμενικη, ειναι κι αυτη δεδομενη σε γενικες γραμμες.

Χασμα γενεων απο που το διαπιστωσες? Γιατι μεχρι τωρα δεν εχω εκφρασει προσωπικες αποψεις.

Πω,αυτό το οι γυναίκες κάνουν έτσι οι άνδρες γιουβέτσι πόσο καρατρατζικαρία του έλεους.

Φιλενάδες σας οικτίρω μαζικά κ σχεδόν όλες.

Γνωριζεις κι εσυ γυναικες που βλεπουν τσοντες, φιλε Τοξο?...

Και δεν εννοω τις λεσβιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...