Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωριζεις κι εσυ γυναικες που βλεπουν τσοντες ;

Και δεν εννοω τις λεσβιες.

το 2016, αν ειναι υπερβολη το 1 στις 2 για 1 στις 3 ειμαι σιγουρος.

γυναικες δε θεωρουνται τυχον κυριες που ασχολεισαι εσυ αλλα κι αυτες που ελκονται απο προτυπα ηθοποιων, τραγουδιστων, πιτιρικαδων κλπ.

μια βολτα στην παραλιακη, πρωι σε πουλ μπαρς κ βραδυ στα χοροπηδαδικα θα καταλαβεις οτι και οι γυναικες εχουν ενστικτα τα οποια αγνοεις ή απλως δε θες να τα δεις.

Επεξ/σία από mclein
  • Like 3
  • Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω δε γνωρίζω γυναικες που να ΜΗ βλεπουν τσοντες :S
άλλο το ότι οι παραγωγες δεν τις εχουν υπ οψιν ως κοινο και δε σεβονται τις προτιμήσεις τους

• Like 1
Δημοσ.

άλλο το ότι οι παραγωγες δεν τις εχουν υπ οψιν ως κοινο και δε σεβονται τις προτιμήσεις τους

Θα επρεπε στο τέλος της τσόντας να παντρευονται;

• Like 6
Δημοσ.

Θα επρεπε στο τέλος της τσόντας να παντρευονται;

όχι, θα επρεπε οι αντρες που παιζουν να μην είναι μπαζα ψωλαραιοι, θα επρεπε να μην υπαρχει εστιαση στη διεισδυση γιατι καμια δε νοιαζεται για το μεσα εξω, και θα επρεπε να μην αναρωτιέσαι αν δεν εχεις καταφερει να ικανοποιήσεις καποια γυναικα γιατι το γαμο εσυ και οι ομοιοι σου της τον βαλατε ως προϋπόθεση διοτι ειδάλλως τη βγαζατε πουτανα :)

ειχα γελασει αρκετα όταν με μια φιλη μου ζητουσαμε από στρειτ αγορια να σχεδιασουν ένα μουνι, παντως. πως το αγαπάτε αν δεν ξερετε καν πως είναι :(

Δημοσ.

όχι, θα επρεπε οι αντρες που παιζουν να μην είναι μπαζα ψωλαραιοι, θα επρεπε να μην υπαρχει εστιαση στη διεισδυση γιατι καμια δε νοιαζεται για το μεσα εξω, και θα επρεπε να μην αναρωτιέσαι αν δεν εχεις καταφερει να ικανοποιήσεις καποια γυναικα γιατι το γαμο εσυ και οι ομοιοι σου της τον βαλατε ως προϋπόθεση διοτι ειδάλλως τη βγαζατε πουτανα :)

ειχα γελασει αρκετα όταν με μια φιλη μου ζητουσαμε από στρειτ αγορια να σχεδιασουν ένα μουνι, παντως. πως το αγαπάτε αν δεν ξερετε καν πως είναι :(

μπαζα ;

μηπως τα τυπακια που ασχολεισαι το πιανουν με μαχαιροπιρουνο ; σαβουραβιβρ κι ετσι & εχεις κακομαθει ;

το αιδιο δεν το σχεδιαζουμε πες την φιλη σου την ψυχολογα αλλα πραγματα συμβαινουν...

• Like 1
Δημοσ.

το αιδιο δεν το σχεδιαζουμε

ρε φιλε βγαινουν σε πολλα ειδη δεν ειναι ολα ιδια... εμενα μου εχουν τυχει 4 ειδη μη σου πω και παραπανω.

• Like 2
Δημοσ.

Ενδιαφέρον post

Για ποιον λόγο να ζητήσεις από κάποιον να ζωγραφίσει ένα μουνι;

Η σκηνοθετική άποψη προκύπτει από το ότι βλέπεις τις τσόντες σαν γυναίκα;

Αν η άλλη νοιώθει πουτανα και δεν μπορεί να ικανοποιηθει σεξουαλικα, θα ικανοποιηθει όταν παντρευτεί;

Δημοσ.

Εντάξει, αυτό ήταν απρόσμενο. :D

Πλάκα θα είχε πάντως κι ένα πείραμα ζωγραφικής με πέη...

φυσικα και το καναμε ταυτόχρονα. απιστευτη λεπτομερεια στα πεη, μεχρι και τριχες στα αρχιδια, φλεβες, τα παντα. τα μουνια δε παντα ατριχα, στο περιπου καπως μια σχισμη και τελος.

γλωσσολογικη διευκρινιση-δε βρισκω οκ λεξη στα ελληνικα για το γυναικειο σεξουαλικο οργανο. η λεξη αιδοιο>αιδως=ντροπη μου φαινεται προσβλητικοτατη, νομιζω η λεξη μουνι είναι η πιο οκ. Αν καποι@ εχει καποια καλυτερη εναλλακτικη ας με εφοδιασει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...