Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γλωσσολογικη διευκρινιση-δε βρισκω οκ λεξη στα ελληνικα για το γυναικειο σεξουαλικο οργανο. η λεξη αιδοιο>αιδως=ντροπη μου φαινεται προσβλητικοτατη, νομιζω η λεξη μουνι είναι η πιο οκ. Αν καποι@ εχει καποια καλυτερη εναλλακτικη ας με εφοδιασει.

αρχαια : αἰδέομαι (σεβομαι) > αἰδοῖος (αξιος σεβασμου) 

• Like 4
Δημοσ.

αρχαια : αἰδέομαι (σεβομαι) > αἰδοῖος (αξιος σεβασμου) 

ευχαριστω! πολύ ενδιαφερον, τοτε να το λεω αιδοιο με πολλη χαρα!

βρηκα αυτό "Εκείνο που δεν είναι τόσο προφανές είναι η σχέση της αιδούς/αιδοίου με τον Άιδη (Άδη), δηλ. το σκότος, τον κάτω κόσμο, χθόνιες θεότητες κτλ." επισης, καθως και "το μουνι ειναι μονο του στον γυναικειο καβαλο, και βγαινει ακριβως απο την λεξη μονος.

ο μουνουχισμος σημαινει την αφαιρεση των δυο ορχεων με αποτελεσμα να μενει το πεος μονο του.

το moon απο τα μεγαλα ουρανια σωματα ειναι μονο του και αυτο στον ουρανο, ακομα το μενιρ και αυτο τα ιδια, μονη, μοναχος κτλ", "Το μουνί ξέρω ότι βγαίνει από το αρχαίο μνους που σημαίνει θάμνος (θάμνους). Η πούτσα είδα ότι έρχεται από το βουλγαρικό butsa που σημαίνει προεξοχή." από συζητηση σε άλλο φορουμ, δεν εχω διασταυρωσει αλλα όλα μου φαινονται βασιμα.

Δημοσ.

γλωσσολογικη διευκρινιση-δε βρισκω οκ λεξη στα ελληνικα για το γυναικειο σεξουαλικο οργανο. η λεξη αιδοιο>αιδως=ντροπη μου φαινεται προσβλητικοτατη, νομιζω η λεξη μουνι είναι η πιο οκ. Αν καποι@ εχει καποια καλυτερη εναλλακτικη ας με εφοδιασει.

Ωιμέ!

Ρε σατανα 2016 εχουμε,δε πειραζει που δε νιωθεις χριστουλη απο ελληνικα,κανε ενα google πριν θολοκουλτουριασεις! :D

Δημοσ.

το 2016, αν ειναι υπερβολη το 1 στις 2 για 1 στις 3 ειμαι σιγουρος.

γυναικες δε θεωρουνται τυχον κυριες που ασχολεισαι εσυ αλλα κι αυτες που ελκονται απο προτυπα ηθοποιων, τραγουδιστων, πιτιρικαδων κλπ.

μια βολτα στην παραλιακη, πρωι σε πουλ μπαρς κ βραδυ στα χοροπηδαδικα θα καταλαβεις οτι και οι γυναικες εχουν ενστικτα τα οποια αγνοεις ή απλως δε θες να τα δεις.

Με το ετος παει? οσο πιο καινουργιο ετος τοσο πιο πολλες γυναικες φτιαχνονται με τσοντες?

Μηπως εχεις μπερδεψει την εξαπλωση και τη διαδοση τη τσοντας με τη γυναικεια ψυχολογια(δε συμβαδιζει).

Με ποιες τυχον κυριες ασχολουμαι εγω? :lol:

Για αλλη μια φορα: Δεν εχει καμμια σχεση με τι ασχολουμαι εγω. Δε μιλαω για μενα, δεν εκφραζω καν προσωπικες σκεψεις.

Το οτι οι γυναικες εχουν ενστικτα κανεις δε το αρνειται, ουτε φυσικα τα αγνοω, εσυ ομως αγνοεις τη πραγματικοτητα. Δεν ειναι μονο τα χοροπηδηχταδικα της παραλιακης που θα σε κανουν να σχηματισεις σαφη και πληρη εικονα.

εγω δε γνωρίζω γυναικες που να ΜΗ βλεπουν τσοντες :S

άλλο το ότι οι παραγωγες δεν τις εχουν υπ οψιν ως κοινο και δε σεβονται τις προτιμήσεις τους

Αν οι παραγωγες στηριζονταν σε straight γυναικες θεατες θα ειχαν κλεισει με το καλημερα.

Γιατι ομως δε ρωταμε τις γυναικες του φορουμ, που ειναι και πολλες... βλεπουν ή δε βλεπουν?

όχι, θα επρεπε οι αντρες που παιζουν να μην είναι μπαζα ψωλαραιοι, θα επρεπε να μην υπαρχει εστιαση στη διεισδυση γιατι καμια δε νοιαζεται για το μεσα εξω, και θα επρεπε να μην αναρωτιέσαι αν δεν εχεις καταφερει να ικανοποιήσεις καποια γυναικα γιατι το γαμο εσυ και οι ομοιοι σου της τον βαλατε ως προϋπόθεση διοτι ειδάλλως τη βγαζατε πουτανα :)

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που παρακολουθησες (μη gay)τσοντα? :)

Σιγουρα παντως δεν ακουγεσαι να εχεις παρακολουθησει πολλες.

Δημοσ.

Με το ετος παει? οσο πιο καινουργιο ετος τοσο πιο πολλες γυναικες φτιαχνονται με τσοντες?

Μηπως εχεις μπερδεψει την εξαπλωση και τη διαδοση τη τσοντας με τη γυναικεια ψυχολογια(δε συμβαδιζει).

Με ποιες τυχον κυριες ασχολουμαι εγω? :lol:

Για αλλη μια φορα: Δεν εχει καμμια σχεση με τι ασχολουμαι εγω. Δε μιλαω για μενα, δεν εκφραζω καν προσωπικες σκεψεις.

Το οτι οι γυναικες εχουν ενστικτα κανεις δε το αρνειται, ουτε φυσικα τα αγνοω, εσυ ομως αγνοεις τη πραγματικοτητα. Δεν ειναι μονο τα χοροπηδηχταδικα της παραλιακης που θα σε κανουν να σχηματισεις σαφη και πληρη εικονα.

καταλαβα...

Δημοσ.

Βλέπουν.

Ασε να μιλησουν οι γυναικες βρε φιλε... Ας γινει ενα poll.

Φυσικα οταν λεμε βλεπουν δε λεμε να βλεπουν απλα. Αν διαγειρονται απο αυτες ειναι το θεμα.

Δημοσ.

Τι θέμα έχει αυτό που βλέπουν;

Φαντάζομαι πως αυτό εξαρτάται (απ' τις προτιμήσεις της καθεμιάς, τις φαντασιώσεις της, την περιέργειά της κλπ).

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως αυτό εξαρτάται (απ' τις προτιμήσεις της καθεμιάς, τις φαντασιώσεις της, την περιέργειά της κλπ).

Κάτι στάνταρ δεν υπάρχει για να έχουμε μια αρχή;

Δημοσ.

Κάποιες βλέπουν, κάποιες όχι.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες σαν εγκεφαλικά όντα (αυτό που λένε «γάμα μου το μυαλό και μετά το κορμί») διεγείρονται πιο πολύ από 50 Shades of Grey π.χ., παρά από Jenna Jameson...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...