astrosunnefo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ασε να μιλησουν οι γυναικες βρε φιλε... Ας γινει ενα poll. Ε, χμ, δεν είμαι άντρας. Φυσικα οταν λεμε βλεπουν δε λεμε να βλεπουν απλα. Αν διαγειρονται απο αυτες ειναι το θεμα. Προφανώς και διεγείρονται, αφού επιλέγουν το τι θα δουν. Πάντως, φαντάζομαι πως στις γυναίκες διαφέρει η συχνότητα. Κι ίσως μπορεί να εξαρτηθεί από παράγοντες, όπως το αν είναι μόνες τους ή όχι. Αν είναι μόνες τους μπορεί να βλέπουν περισσότερο, ενώ αν είναι σεξουαλικά δραστήριες (πχ σε σχέση) από καθόλου έως αραιά και πού. Χωρίς να είναι ο κανόνας, βέβαια. Άλλωστε, είμαστε δαφορετικές. Κάποιες βλέπουν. Κάποιες άλλες δεν βλέπουν και δεν θέλουν να βλέπει και το αμόρε τους ξέρω 'γω. Επίσης, μια γυναίκα δεν χρειάζεται να δει κι απαραίτητα πορνό για να φτιαχτεί και ν' αυτοϊκανοποιηθεί. Σαν τα σενάρια που φτιάχνεις εσύ, δεν έχει. (Κάποιες δεν αυτοϊκανοποιούνται κιόλας, αν και θέλω να πιστεύω πως με την πάροδο του χρόνου έχουν αλλάξει γνώμη. Αφενός γιατί δεν ξέρουν τι χάνουν (lol), κι αφετέρου γνωρίζοντας το σώμα σου απελευθερώνεσαι και μαθαίνεις τι σου αρέσει κλπ κλπ) Κάτι στάνταρ δεν υπάρχει για να έχουμε μια αρχή; Δεν έτυχε να συζητήσω ποτέ τόσο πικάντικες λεπτομέρειες, και μόνη μου δεν έκατσα να ψάξω, αν υπάρχουν σχετικές συζητήσεις στο διαδίκτυο για να δω τι παίζει. Δεν με απασχολεί, γι' αυτό. Οπότε περίμενε καμιά άλλη γυναικεία τοποθέτηση επ' αυτού. Ή συζήτηση εξελίσσεται σε πορνοσυζητηση... Δίκιο έχεις. Sorryz από μένα. Σταματάω εδώ. 3
DDevil Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 "Κάποιες αλλες δεν θελουν να βλέπει ουτε το αμορε τους" <=> "Αυτη μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρισεις" 1
astrosunnefo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Χαχα! Μου φαίνεται πως θα το βάλω υπογραφή, μπας και γλιτώσω απ' τα "φίλε" που πέφτουν βροχή δώθε κείθε. 2
iordanis77 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Προφανώς και διεγείρονται, αφού επιλέγουν το τι θα δουν. Πάντως, φαντάζομαι πως στις γυναίκες διαφέρει η συχνότητα. Κι ίσως μπορεί να εξαρτηθεί από παράγοντες, όπως το αν είναι μόνες τους ή όχι. Αν είναι μόνες τους μπορεί να βλέπουν περισσότερο, ενώ αν είναι σεξουαλικά δραστήριες (πχ σε σχέση) από καθόλου έως αραιά και πού. Χωρίς να είναι ο κανόνας, βέβαια. Άλλωστε, είμαστε δαφορετικές. Κάποιες βλέπουν. Κάποιες άλλες δεν βλέπουν και δεν θέλουν να βλέπει και το αμόρε τους ξέρω 'γω. Επίσης, μια γυναίκα δεν χρειάζεται να δει κι απαραίτητα πορνό για να φτιαχτεί και ν' αυτοϊκανοποιηθεί. Σαν τα σενάρια που φτιάχνεις εσύ, δεν έχει. (Κάποιες δεν αυτοϊκανοποιούνται κιόλας, αν και θέλω να πιστεύω πως με την πάροδο του χρόνου έχουν αλλάξει γνώμη. Αφενός γιατί δεν ξέρουν τι χάνουν (lol), κι αφετέρου γνωρίζοντας το σώμα σου απελευθερώνεσαι και μαθαίνεις τι σου αρέσει κλπ κλπ) Ποια σεναρια εφτιαξα? Βαζεις κι αλλους παραγοντες στο θεμα που δεν ειχαν συζητηθει. Προηγουμενως ειπες οτι καποιες βλεπουν απο περιεργεια, διαγειρει η περιεργεια? Ενα ειναι βεβαιο, οι γυναικες δε βλεπουν τσοντες με το τροπο που τις βλεπουν οι αντρες. Για να τελειωνουμε, οποιος νομιζει οτι αντρες και οι γυναικες "φτιαχνονται" με τον ιδιο τροπο, απλα δε κατεχει το θεμα.
astrosunnefo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Έβαλα, γιατί, τουλάχιστον για μένα, υπάρχει μια συσχέτιση μεταξύ αυτών. Κι οι παράγοντες, που προείπα, θα παίξουν ρόλο, κι η αυτοϊκανοποίηση σαφέστατα. Δεν ξέρω γιατί φαντάζει περίεργο κι εξωπραγματικό, αλλά κι οι γυναίκες μπορούν να βάλουν πορνό μόνο και μόνο για να γουστάρουν και να αυτοϊκανοποιηθούν. Η περιέργεια δηλώνει θέληση για μάθηση. Θέλεις να μάθεις κάτι που δεν ξέρεις. Έτσι, κάποια μπορεί να μην έχει εμπειρίες και να μην ξέρει περί λεσβιακών, σαδομαζοχιστικών κλπ, οπότε από περιέργεια μπορεί να κάτσει και να βάλει κάτι τέτοιας θεματολογίας. Το ότι υπάρχει η αρχική άγνοια, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να διεγερθεί μ' αυτό που θα δει - εκτός αν είναι κάτι έξω απ' αυτή, ή το συγκεκριμένο βίντεο, ας πούμε, δεν είναι στα γούστα της. , --Δεν απευθυνόταν σε σένα το β' πρόσωπο στο «σενάρια». Ας σταματήσουμε κάπου εδώ τη συζήτηση, γιατί έχουμε ξεφύγει πάααρα πολύ. Εκτός αν η συζήτηση γίνει split απ' την ΟΔ. 1
Vapir Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 κλάμα τα βλέμματα τους χααχαχ εντομεταξύ μου έχει τύχει κάτι τέτοιο, δηλαδή έπαρση στο άκυρο και να φαίνεται αλλα και σε εποχή με τέρμα γράμμωση και ήταν awkward γιατι λες αν στη θέση τους ήταν άντρας και κοίταζε έτσι κάποια τότε θα τον έλεγαν λιγούρη, όχι οι γυναίκες , όλοι
iordanis77 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Η περιέργεια δηλώνει θέληση για μάθηση. Θέλεις να μάθεις κάτι που δεν ξέρεις. Μιλουσαμε για κ@βλα, οχι για θεληση για μαθηση Δεν ξέρω γιατί φαντάζει περίεργο κι εξωπραγματικό, αλλά κι οι γυναίκες μπορούν να βάλουν πορνό μόνο και μόνο για να γουστάρουν και να αυτοϊκανοποιηθούν. Δεν ειναι περιεργο και εξωπραγματικο, ειναι ασυνηθιστο. Ξερεις γυναικες που βαζουν και βλεπουν συχνα? 1
astrosunnefo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Χαχα! Η θέληση για μάθηση, όμως, φέρνει τις πρωτογνώριστες καύλες, κι εμπλουτίζει το «μενού». Δεν ειναι περιεργο και εξωπραγματικο, ειναι ασυνηθιστο.Ξερεις γυναικες που βαζουν και βλεπουν συχνα? Δεν ξέρω κάποια που να βλέπει τόσο συχνά. Οι περισσότερες, θαρρώ, πως βρίσκονται στη περιστασιακή ζώνη. 3
DDevil Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ιορδανη εδώ το κοριτσι σου λεει ότι δεν την χαλάει ο ρολος της μαθητριας και εσυ παιζεις με τις λεξεις!!! Ζητω οι μαθητριες και οι δασκάλες 1
astrosunnefo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 2D, αν δεν μαθητεύσεις, δεν πρόκειται και να διδάξεις. 2
DDevil Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 2D, αν δεν μαθητεύσεις, δεν πρόκειται και να διδάξεις. Οσο ζεις μαθαίνεις!!!! Εγω αμα πέσω σε καμια πιο εμπειρη ευχαρίστως να βγαλω χαρτι και στιλο για σημειώσουλες 2
AntiCambeR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Οσο ζεις μαθαίνεις!!!! Εγω αμα πέσω σε καμια πιο εμπειρη ευχαρίστως να βγαλω χαρτι και στιλο για σημειώσουλες Αν είσαι βιαστικός μπορεί να σου κάνει ταχύρυθμα μαθήματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα