Vapir Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Φιλε αν αμφισβητεις αυτα που λεω, να σου πω οτι ειναι δεδομενα για τη ψυχολογια. Κανε μια ερευνουλα στο web και θα τα επαληθευσεις. Σε δικαιολογω γιατι υπαρχουν πολλοι, ακομα και μεγαλοι ανθρωποι που δεν τα γνωριζουν. Νομιζουν οτι γυναικες και αντρες ειναι το ιδιο. Ειμαι 45 ετων, αλλα μοιαζω 15 χρονια νεωτερος. και εγώ είμαι 27 αλλα μοιάζω 20 δεν έχει να λέει , απλά σου εξηγώ πως το target group που απευθύνεσαι είναι διαφορετικό , άλλη γενιά τώρα για την έρευνα βαριέμαι μιας κ είναι ένα θέμα που δεν με απασχολεί δηλαδή να μάθω τι θέλουν οι γυναίκες γιατι αυτό απο μόνο του είναι λάθος , οι γυναίκες δεν είναι ένα άτομο για να το καταλάβεις 1
Irene.j Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ο Ιορδανης εχει ενα δικιο. Δεν ειμαστε ιδιοι. Μπορει να μας ελκυουν τα ιδια στοιχεια αλλα δεν εχουν την ιδια βαρυτητα. 1
DDevil Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Αυτό που κοροϊδεύετε κάποιον για χ-ψ λόγους και ταυτόχρονα γίνεστε και ακτιβιστές σε άλλες καταστάσεις, να το προσέξετε λίγο ε... Aπο εδώ μέσα κοροϊδευουν .... απεξω εχεις δει εσυ κανεναν τσιρο να κοροϊδεψει στα καλα καθούμενα έναν φουσκωτο που γυμνάζεται? ποιος το έχει ρισκάρει αυτό? Στην τελική από ποτέ έγινε κατακριτέο να θέλει κάποιος να βελτιώσει την εμφάνιση του για να αρέσει τις γκόμενες; Και οι γυναίκες για αυτό φτιάχνονται αλλά εκεί δεν σας χάλασε! Ε ρε υποκρισία.. Ελα ντε δικαιωμα του να κάνει ότι γουστάρει τους άλλους τι τους ενοχλεί? αυτοι θα μας πουνε για ποιο λογο θα χρησιμοποιήσουμε τα μπράτσα μας? γαμω τη ζηλεια τους μέσα? φιρι φιρι το πάνε μερικοί να ακουστουν κουβέντες που θα τους πειράξουν. Ο Φθονος έχει διαστρεβλωσει την αντιληψη ορισμένων κατακριτεο δεν είναι να νιώθω περήφανος για το σώμα μου και να το γουστάρει και η γκομενα αυτό ουτε να το χρησιμοποιήσω για να τη ριξω ο καθενας χρησιμοποιεί ότι έχει ... κατακριτεο είναι να έρθω να στην πω χωρις να με πειράξεις ότι εγω εχω σωμα και εσυ όχι. Συνηθως όμως από κάποιους γινεται το αντιθετο ξεκινανε αυτοι πρωτοι. Εκει θα ειμαστε αμείλικτοι γιατι είναι πουστηδες στη συμπεριφορα. Να το ξέρουν. Φυσικά. Ειναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις. Απο κει και πέρα ειναι τόσο εύκολο να μη σου κάνει κούκου με μια μοντέλα αλλά να σου κάνουν τα περιτά κιλλάκια της Μαριγούλας απέναντι που σου χει φάει το μυαλό τόσα χρόνια. Ειδικά στις γυναίκες που λειτουργουν πολύ διαφορετικά απο εμάς, το ωραίο σώμα ειναι απλά για να το θαυμάσουν, άντε και για να κάνουν καμια ξεπέτα. Αν το γυμνασμένο σωμα δε συνδιάζεται με γυμνασμένο ή τουλάχιστον με ενδιαφέρον μυαλό, το γυμνασμένο σώμα θα αποκτήσει ακόμα πιο γυμνασμένο καρπό :P Δεν κατακρινω τα γουστα σου φιλε αλλα δεν γινεται να μην σου κάνει κουκου με ένα μοντελάκι με ωραιο σωμα. Ποτε δεν μου έχει τυχει να πέσω στο κρεβάτι με μια τέτοια τυπισσα και να μην έχω ορεξη να κάνουμε. Δεν είναι καθολου ευκολο!!! Τι λες τωρα να πουμε είναι τύπισσες φωτιά που σε στελνουν αδιαβαστο - επικίνδυνες γυναικες!!! Σε στέλνουν παράδεισο ή κολαση δεν έχει ενδιαμεση κατασταση. Το δυσκολο με αυτές είναι να μην σου κάνει "κουκου" προωρα για να κρατηθείς οσο γινετα! Οπως σου ειπα, συμφωνω οτι το γυμναστηριο ειναι στη πραγματικοτητα αχρηστο. Οποιος θελει να γυμναστει και δεν ενδιαφερεται για ποντικια(δηλαδη φαρμακα και ουσιες) μπορει να το κανει και στο σπιτι του ή στη φυση. Σημειωσε οτι συνηθως οι γυναικες δεν ελκονται απο τα γυμνασμενα σωματα. Αυτα βασικα ενδιαφερουν τους φουστηδες. Εχω ακουσει οτι η "γυμναστικη" που κανεις στη δουλεια σου δεν εχει την ιδια ποιοτητα με την κανονικη. Διοτι τη πρωτη τη κανεις σαν αγγαρεια. Nαι σιγουρα! Εμενα παλια μια τυπισσα στο πρωτο μισάωρο της γνωριμίας μας μου πέταξε ότι έχω ωραιο σώμα! Εκει επρεπε να της πω ότι μη βλέπεις αυτό δες γενικοτερα τον εσωτερικο μου κοσμο και την εξυπνάδα μου και θα με περνουσε για βλαμμένο Φιλε εχω πολλα παραδείγματα αλλα αμα αρχισω και τα λεω θα με περάσουν για ψώνιο! Η πρωην μου ελεγε ότι έχω ανοιχτές πλάτες! Φυσικα και τα προσέχουν αυτά οι γυναικες. Για αυτό αφήστε τις δικαιολογιες και ξεκινηστε .... γυμναστηριο! Δεν ειπε κανεις να μην γυμνάζεις και το μυαλο κτλπ αλλα και τα 2 ταυτόχρονα δεν μπορω και τύπους που κάθονται στο φβ και αυτοσαρκάζονται με τη κοιλιά τους .... δικαιωμα τους αλλα όταν αρχιζουν να κοροϊδεύουν και τους γυμνασμένους καταντάει γελοιο. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Aπο εδώ μέσα κοροϊδευουν .... απεξω εχεις δει εσυ κανεναν τσιρο να κοροϊδεψει στα καλα καθούμενα έναν φουσκωτο που γυμνάζεται? ποιος το έχει ρισκάρει αυτό? Όλοι απ' το internet παίζουν τους μάγκες, έξω δεν παίζει να κοροϊδέψει κανείς φουσκωτό γιατί θα φάει μπάτσα μετά. 1
DDevil Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Όλοι απ' το internet παίζουν τους μάγκες, έξω δεν παίζει να κοροϊδέψει κανείς φουσκωτό γιατί θα φάει μπάτσα μετά. Ούτως ή αλλως είναι άκυρο να πάς να κοροιδεψεις κάποιον χωρις να σε πειράξει. Κατά τα αλλα οι φουσκωτοι που κοροϊδεύουν κάποιοι δουλευουν πορτες σε μαγαζια και μονο η παρουσια τους είναι αρκετή για να βάλει σε σκέψεις επιδοξους ταραξιες. Για την δουλειά που τους θέλουν ετσι πρεπει να είναι. Τωρα λογικο αμα μπλέξεις με τη νυχτα και τα μαγαζια διασκέδασης να έχεις και τα τυχερά σου συχνα - πυκνά αντι να καθεσαι σπιτι και να περιμενεις να βγαλεις γυναικα από το τσάτ του wow δεν είναι δικαιο αυτό? ο ενας βγαινει εξω ο άλλος καθεται σπιτι και τα περιμενει έτοιμα επισης υπάρχουν και καποιοι που δεν το κουράζουν πολύ με πολυλογίες και επιχειρηματα ... γεια σου τι κανεις πως σε λενε ... παμε αυριο για καφε? τι άλλο να θελει κάποια? βλεπει έναν ωραιο τυπο γυμνασμενο να της την πέφτει κιολας με καπως διακριτικο αλλα και άμεσο τροπο. Θα πει όχι?! Όταν δεν λες πολλα δεν κινδυνεύεις να πετάξεις καμια μαλακια και να προσβάλλεις την άλλη και να ¨χαλασει" το σκηνικο προωρα!
SuicycoMania Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Φιλε εχω πολλα παραδείγματα αλλα αμα αρχισω και τα λεω θα με περάσουν για ψώνιο! Η πρωην μου ελεγε ότι έχω ανοιχτές πλάτες! Φυσικα και τα προσέχουν αυτά οι γυναικες. Για αυτό αφήστε τις δικαιολογιες και ξεκινηστε .... γυμναστηριο! βλεπει έναν ωραιο τυπο γυμνασμενο να της την πέφτει κιολας με καπως διακριτικο αλλα και άμεσο τροπο. Θα πει όχι?! αυτο κραζω σε 2-3 σελιδες πριν. Δεν πας για σενα αλλα για να το παιξεις επιδειξιας... Γυμναστηριο = ενας υποκριτικος τροπος να βγαλεις γκομενα Θες να γυμναζεσαι και να εισαι υγιης ? κανε καποιο αθλημα και κατεβα σε αγωνες... αν δεν μπορεις πηγαινε για τρεξιμο, περπατημα στο βουνο...οτιδηποτε να εισαι απλα υγιης και σε φορμα. Αυτοι ειναι στοχοι....ο στοχος του γυμναστηριου ειναι η γκομενα φιλτατε DDevil ο TS αυτο λεει, ουσιαστικα γκομενες ηθελε να βγαλει και το καταφερε με το γυμναστηριο!
the other one Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ακόμη κι έτσι να είναι καλύτερα να επιλέγεις ως τέτοιο μέσο το γυμναστήριο, παρά τις γνωριμίες, τα λεφτά, ή τα ακριβά ρούχα. Τουλάχιστον το πρώτο δε σου δίνει πλασματικά οφέλη.
The_Judas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Το ωραίο σώμα είναι και θέμα γονιδίων μεταξύ άλλων. Δεν μπορείς να αποκτήσεις μεγάλες πλάτες ή στήθος αν δεν έχεις αντίστοιχη σκελετική δομή με ομοιομορφία και τον επιθυμητό όγκο.
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 αυτο κραζω σε 2-3 σελιδες πριν. Δεν πας για σενα αλλα για να το παιξεις επιδειξιας... Γυμναστηριο = ενας υποκριτικος τροπος να βγαλεις γκομενα Θες να γυμναζεσαι και να εισαι υγιης ? κανε καποιο αθλημα και κατεβα σε αγωνες... αν δεν μπορεις πηγαινε για τρεξιμο, περπατημα στο βουνο...οτιδηποτε να εισαι απλα υγιης και σε φορμα. Αυτοι ειναι στοχοι....ο στοχος του γυμναστηριου ειναι η γκομενα φιλτατε DDevil ο TS αυτο λεει, ουσιαστικα γκομενες ηθελε να βγαλει και το καταφερε με το γυμναστηριο! Προτιμώ τις δραστηριότητες στο βουνό, αλλά το γυμναστήριο είναι ο μοναδικός τρόπος για κάποιον που δεν έχει να αφιερώσει αρκετό χρόνο μέσα στη βδομάδα, να διατηρήσει ή να φτιάξει φυσική κατάσταση ή ό,τι άλλο θέλει. Χωρίς γυμναστήριο δε βγαίνει η απόδοση που ψάχνεις σε ορισμένα αθλήματα και σου θυμίζω ότι στο γυμναστήριο δε συχνάζουν μόνο φουσκωτοί με σκοπό να γίνουν φουσκωτοί. Συχνάζουν και αθλητές. Προσωπικά αν με φανταστώ χωρίς γυμναστήριο και μόνο με τα τρεξίματα - βουνά τα Σ/Κ θα ήμουν ένας μέτριος μπούλης ξερωγώ.
Vapir Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 όλοι εσείς που μιλάτε για σώματα και για το πόσο κακό/χαζό/υποκριτικό ή όπως αλλιώς το βαφτίζεται είναι να έχεις ωραίο σώμα αλήθεια τι σώμα έχετε? πόση βάση έχει να μιλάω υποτιμητικά για κάτι που δεν έχω και δεν είχα? όχι μόνο για το σώμα για πολλά άλλα που χρειάζονται προσπάθεια , θες είναι φήμη , χρήμα , μόρφωση ?Με ποια λογική πέρα του fail troll να πάρει κάποιος ως πρότυπο την αφεντιά του για να πει τι είναι φυσιολογικό και σωστό για να κάνει κάποιος τρίτος με την ζωή του?βγείτε λίγο απο το μικρόκοσμο σας, κακό στον εαυτό σας κάνετε ένας ψυχολόγος που θα κάτσει να ασχοληθεί με το μπλαμπλα θα νιώσει πως βρίσκεται στην Disneyland 1
Bspus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 εμ...ναι? οταν δεν κανεις αθλητισμο, πρωταθλητισμο, αθληματα, ανταγωνισμος, στοχους σε οποιοδηποτε αθλημα κτλ και πηγαινεις γυμναστηρια απλα για να λες στους αλλους οτι πηγαινεις και πινεις τα σκουπιδο-ντοπο-πρωτεινουχα με κρεατινες και οοοοοτι αλλες αηδιες θες, τοτε ναι φιλε μου ειναι επιδειξη! Πες μου ενα σοβαρο λογο εκτος απο το να θες να αδυνατισεις η να κανεις αθλητισμο γιατι να πηγαινεις γυμναστηριο? Αρα οσοι πηγαινουν γυμναστηριο πινουν και ουσιες επισης εκτος του οτι ειναι ολοι επιδειξιες. Μαλιστα! Αν δεν ησουν τοσο κολλημενος ισως εβλεπες οτι παρα πολυς κοσμος που παει γυμναστηριο ειναι νορμαλ, με σωμα που δεν εντυπωσιαζει αλλα ειναι απλα υγιες γιατι αυτος ειναι ο σκοπος τους. Αν ο τυπος που εβλεπες δεν ερχοταν κοντα σου να σου κανει επιδειξη (η οτι ηταν αυτο που ερμηνευσες ετσι, δεν ημασταν εκει) δεν θα σκεφτοσουν "να ενας τυπος που παει γυμναστηριο και συμπεριφερεται νορμαλ. Τελικα ισως να μην ειναι ολοι επιδειξιες". Απλως δεν θα τον παρατηρουσες καθολου. Ακομα και πλειοψηφια να ηταν τετοιοι τυποι (μη επιδειξιες) το μονο παραδειγμα που θα σου εμενε ειναι ο καραγκιοζης. Τελος παντων, εσυ παρακατω αμφισβητεις ακομα και τα οφελη της φυσικης καταστασης και τα μειωνεις ως ενα απλο μεσω επιτυχιας σε αθληματα. Οποτε τι να λεμε 1
DDevil Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Προτιμώ τις δραστηριότητες στο βουνό, αλλά το γυμναστήριο είναι ο μοναδικός τρόπος για κάποιον που δεν έχει να αφιερώσει αρκετό χρόνο μέσα στη βδομάδα, να διατηρήσει ή να φτιάξει φυσική κατάσταση ή ό,τι άλλο θέλει. Χωρίς γυμναστήριο δε βγαίνει η απόδοση που ψάχνεις σε ορισμένα αθλήματα και σου θυμίζω ότι στο γυμναστήριο δε συχνάζουν μόνο φουσκωτοί με σκοπό να γίνουν φουσκωτοί. Συχνάζουν και αθλητές. Προσωπικά αν με φανταστώ χωρίς γυμναστήριο και μόνο με τα τρεξίματα - βουνά τα Σ/Κ θα ήμουν ένας μέτριος μπούλης ξερωγώ. Με τιποτα μπούλης με το τρεξιμο , μπορει να μην ησουν μυικά ανεπτυγμένος στον πανω κορμο αλλα οι τετρακέφαλοι γυμνάζονται με το τρέξιμο. Γενικα ολοκληρο το ποδι. αυτο κραζω σε 2-3 σελιδες πριν. Δεν πας για σενα αλλα για να το παιξεις επιδειξιας... Γυμναστηριο = ενας υποκριτικος τροπος να βγαλεις γκομενα Θες να γυμναζεσαι και να εισαι υγιης ? κανε καποιο αθλημα και κατεβα σε αγωνες... αν δεν μπορεις πηγαινε για τρεξιμο, περπατημα στο βουνο...οτιδηποτε να εισαι απλα υγιης και σε φορμα. Αυτοι ειναι στοχοι....ο στοχος του γυμναστηριου ειναι η γκομενα φιλτατε DDevil ο TS αυτο λεει, ουσιαστικα γκομενες ηθελε να βγαλει και το καταφερε με το γυμναστηριο! Και το γυμναστηριο υγεια είναι, γινεσαι ντουκι μερικές σε βλέπουν γουστάρουν , γουστάρεις και εσυ με αυτό, αμα δεν εισαι μαλακας το προωθείς να γνωριστείτε και διαφορετικα με απλές προτασεις και οποια θέλει θα δεχθει περισσοτερο σεξ - περισσοτερη υγεια και λιγοτερη γκρινια Η αληθεια παντως είναι πως αν βελτιώσεις το σώμα σου θα κερδισεις και περισσοτερες ευκαιριες με τις γυναικες. Αν εχεις και τροπο θα γινεις σιφουνας δεν πάνε όλα τα ωραια κοριτσάκια στα γιώτ ή με τους εφοπλιστες βλέπω εγω κατι καθημερινά κοριτσάκια άλλο πραμα. Χθες στο καραβι μια ηταν με γονεις δεν μπορουσα να χωθώ αλλιως θα την έβγαζα εγω φωτογραφιες με το κινητο της!
Anastazio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλα αυτες τις καμενιες γυμναστηριο=υποκριτικος τροπος να βγαλεις γκομενα μονο στο ινσομνια μπορεις να τις διαβασεις,μην ειστε μιζεροι ρε πονανε τα μυαλα μας! 2
Vapir Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 πάντως είναι αστείο να λέμε "αυτός κάνει αυτό για τις γκόμενες" σαν κάτι κακό δηλαδή εσένα ποιος είναι ο σκοπός σου στη ζωή σαν άντρας? το σεξ δεν είναι στα βασικές σου ανάγκες? αν ο άλλος είναι γυμνασμένος και ρίχνει γκόμενες με αυτό μαγκιά του , κάντο κ εσύ ,δεν στο απαγορεύει κάποιος , θεωρείς πως σου κλέβει τις γκόμενες? αυτό είναι το πρόβλημα? αν χαλάγατε το 1/10 του χρόνου που κράζετε για να διορθώσετε τον εαυτό σας θα είχατε είδη βρει λύση στο πρόβλημα γιατι το πρόβλημα αν δεν βρίσκεις γκόμενα δεν είναι οτι οι άλλοι στις κλέβουν , είναι οτι κάτι κάνεις λάθος .
SuicycoMania Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Προσωπικά αν με φανταστώ χωρίς γυμναστήριο και μόνο με τα τρεξίματα - βουνά τα Σ/Κ θα ήμουν ένας μέτριος μπούλης ξερωγώ. μια χαρα μπορεις να το κανεις όλοι εσείς που μιλάτε για σώματα και για το πόσο κακό/χαζό/υποκριτικό ή όπως αλλιώς το βαφτίζεται είναι να έχεις ωραίο σώμα αλήθεια τι σώμα έχετε? πόση βάση έχει να μιλάω υποτιμητικά για κάτι που δεν έχω και δεν είχα? όχι μόνο για το σώμα για πολλά άλλα που χρειάζονται προσπάθεια , θες είναι φήμη , χρήμα , μόρφωση ? Με ποια λογική πέρα του fail troll να πάρει κάποιος ως πρότυπο την αφεντιά του για να πει τι είναι φυσιολογικό και σωστό για να κάνει κάποιος τρίτος με την ζωή του? βγείτε λίγο απο το μικρόκοσμο σας, κακό στον εαυτό σας κάνετε κανω χρονια ποδηλασια κουρσας (μεγαλων αποστασεων) και mtb, οπως και τα τελευταια 5 χρονια τριαθλο σπριντ με στοχο το ironman. δεν πηγα ποτε μου γυμναστηριο, δεν επινα-ετρωγα ποτε τροφες με boost η πρωτεινες-κρεατινες, τρωω τα παντα (απο fast food μεχρι σωστα μαγειρεμενο σπιτικο φαγητο) και ολα με μετρο. Δες στο inbox σου...και βγες λιγο εξω απο τον μικροκοσμο του γυμναστηριου, δεν κανουν ολοι μονο σωματα εκει μεσα Και το γυμναστηριο υγεια είναι, γινεσαι ντουκι μερικές σε βλέπουν γουστάρουν , γουστάρεις και εσυ με αυτό, αμα δεν εισαι μαλακας το προωθείς να γνωριστείτε και διαφορετικα με απλές προτασεις και οποια θέλει θα δεχθει περισσοτερο σεξ - περισσοτερη υγεια και λιγοτερη γκρινια δεν ξερω αν με καταλαβες...δεν λεω οτι δεν ειναι υγεια αλλα εχεις και ταυτοχρονα το νου σου στις γκομενες , στο σωμα τους , στα οπισθια τους και σε αποσυντονιζουν περισσοτερο εαν ησουν καπου μονος σου και εκανες την γυμναστικη σου για να πετυχεις τους στοχους σου. Στο τελος το γυμναστηριο κατανταει ενα μεσο για να πας να κανεις γνωριμιες...και δεν κανεις ουσιαστικη δουλεια. με πιανεις φιλτατε? πάντως είναι αστείο να λέμε "αυτός κάνει αυτό για τις γκόμενες" σαν κάτι κακό δηλαδή εσένα ποιος είναι ο σκοπός σου στη ζωή σαν άντρας? το σεξ δεν είναι στα βασικές σου ανάγκες? το λες και μονος σου. εννοειτε οτι ειναι, αλλα δεν θα παω στο γυμναστηριο για να κανω γνωριμιες αλλα και να ψευτογυμναστω και να το παιξω επιδειξιας στις γκομενες. γνωμη μου...ολο αυτο ειναι ψευτικο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα