Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι αν κατά τη διάρκεια της προπονησης βρεις καμια κοπελα από εκει για γνωριμια που είναι το θέμα? εγω δεν βλεπω κανενα θεμα. Eιναι πολυ ευκολο να κανεις γνωριμια απο το γυμναστηριο με κάποια επειδη εχετε ένα καρο κοινα πραγματα να πειτε χωρις να καρφωθείτε και καλά.Κοιταξε να δεις και εγω πλεον γυμνάζομαι σε μέρος εκτος γυμναστηριου οργανωμενου αλλα ενας αρχαριος πέρα από τρέξιμο δεν μπορει να κανει τιποτα άλλο χωρις καθοδηγηση. Οποτε ή θα παει σε ένα γυμναστηριο να ρωτάει εκει τον γυμναστή ή θα βάλει έναν προσωπικο γυμναστή.

Εγω ξέρω τις ασκησεις που κάνω διοτι αυτές τις εκανα τοσα χρονια αρχικα υπο την επιβλεψη δασκάλων και στο τζουντο ένα διαστημα μικρο που εκανα και στο Κραβ μαγκα και σε άλλες. Εκανα και γυμναστήρια παλιοτερα γιατι με μια πολεμικη τεχνη σου παραχωρουσαν και τα βαρη αμα ηθελες. Οποτε από αυτές τις ασκησεις έχω επιλεξει τις βασικές και τις κάνω τωρα μονος μου. Για ένα διαστημα παλια πριν πάω στρατο επειδή ηθελα να δωσω και για τους έφεδρους αξιωματικούς ή αλεξιπτωτιστες ειχα βαλει μια περσοναλ να κανουμε μερικές ασκησεις. Με προετοιμασε για το μιλι που πρέπει να βγάλεις στο τρέξιμο.

Τωρα για τις γνωριμίες δυστυχως υπάρχει κοσμος (δεν λεω για σενα) που έχει κολληματα και στο τελος το μονο που καταφερνει είναι ειτε να μεινει μονος του ειτε να χάσει καποια καλη ευκαιρια μπορει και καλυτερη από εκεινη που θα γνωριζε μεσα από την ασφαλεια μιας κοινης παρέας οπου ως γνωστο οι γνωριμίες είναι πολύ ευκολότερες.

Η άλλη λεει δεν μιλάει σε αγνωστους και αυτό κολλημα είναι γιατι μπορει κάποιος αγνωστος να ενδιαφέρεται επειδή δεν βρεθηκε δηλαδή στη κοινη παρέα της ή στο κοινο κυκλο? επειδή ετυχε να σπουδάζουν σε διαφορετικες σχολές δεν πρεπει να της μιλήσει?!!

ΥΓ Όταν κάποιος πάει να τους την πέσει εκτος είναι πέφτουλας και γλοιώδης όταν όμως αυτές λενε σε καμια φιλη τους αν ξέρει κανα ωραιο παιδι να φέρουν στην παρεα τοτε αυτό είναι εντάξει. Φιλε μου όλα στο μυαλο μας είναι. Εγω αυτό εχω καταλαβει. Για κατι τέτοιες λεπτομέρειες μιλώντας πάντα.

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες στο inbox σου...και βγες λιγο εξω απο τον μικροκοσμο του γυμναστηριου, δεν κανουν ολοι μονο σωματα εκει μεσα

το λες και μονος σου. εννοειτε οτι ειναι, αλλα δεν θα παω στο γυμναστηριο για να κανω γνωριμιες αλλα και να ψευτογυμναστω και να το παιξω επιδειξιας στις γκομενες. γνωμη μου...ολο αυτο ειναι ψευτικο. 

μα αυτό προσπαθούσα να δώσω να καταλάβουμε λίγο πως όλοι όσοι πάνε γυμναστήριο/πολεμικές τέχνες κ γενικότερα αθλούνται το κάνουν για δικούς τους λόγους. Το να πάρουμε ένα τσουβάλι και να τους βάλουμε όλους σύμφωνα με την εξωτερική τους εμφάνιση είναι λάθος 

όσο γιαυτό ναι , συμφωνώ , το γυμναστήριο δεν είναι καφετέρια , αλλα το να φτιάξει κάποιος το σώμα του με οποιοδήποτε τρόπο για να ρίχνει ποιο εύκολα γκόμενες γενικότερα δεν έχει κάτι κακό  

Επεξ/σία από Vapir
  • Like 1
Δημοσ.

SuicycoMania ωραία όλα αυτά, αλλά όταν δουλεύεις 6 μέρες τη βδομάδα τουλάχιστον, 11 με 12 ώρες τη μέρα, το γυμναστήριο είναι η μόνη λύση τις καθημερινές. Μάλιστα δεν το βρίσκω λύση ανάγκης, γουστάρω τρελά.

Τώρα αυτό που πας γυμναστήριο για να σε δουν και να δεις, δεν το καταλαβαίνω, και κανείς ο οποίος γυμνάζεται στα σοβαρά και έχει κάποιους στοιχειώδεις στόχους -πιστεύω πως- δεν το κάνει.

Ακόμα και κάποιος που έχει μυαλό εικοσάχρονου και είναι απλά ποζεράς, καλά κάνει και πηγαίνει. Γενικά τα μαζικά συμπεράσματα βλάπτουν

• Like 2
Δημοσ.

Στην τελική από ποτέ έγινε κατακριτέο να θέλει κάποιος να βελτιώσει την εμφάνιση του για να αρέσει τις γκόμενες; Και οι γυναίκες για αυτό φτιάχνονται αλλά εκεί δεν σας χάλασε! Ε ρε υποκρισία..

Σωστά τα λες, μόνο που οι hardcore φεμινίστριες λένε ότι το κάνουν για τις ίδιες και όχι για να αρέσουν στους άνδρες (τζιζ πατριαρχία)...

Δημοσ.

και εγώ είμαι 27 αλλα μοιάζω 20 δεν έχει να λέει , απλά σου εξηγώ πως το target group που απευθύνεσαι είναι διαφορετικό , άλλη γενιά 

τώρα για την έρευνα βαριέμαι μιας κ είναι ένα θέμα που δεν με απασχολεί δηλαδή να μάθω τι θέλουν οι γυναίκες γιατι αυτό απο μόνο του είναι λάθος , οι γυναίκες δεν είναι ένα άτομο για να το καταλάβεις 

Να δουμε πως θα εισαι στα 45.

Δεν απευθυνθηκα σε καποιο συγκεκριμενο  γκρουπ. Εξηγησα σε οσους δεν το γνωριζαν οτι τα δυο φυλα λειτουργουν διαφορετικα στο σεχ.

Nαι σιγουρα! Εμενα παλια μια τυπισσα στο πρωτο μισάωρο της γνωριμίας μας μου πέταξε ότι έχω ωραιο σώμα! Εκει επρεπε να της πω ότι μη βλέπεις αυτό δες γενικοτερα τον εσωτερικο μου κοσμο και την εξυπνάδα μου και θα με περνουσε για βλαμμένο :cry:  :cry:

Φιλε εχω πολλα παραδείγματα αλλα αμα αρχισω και τα λεω θα με περάσουν για ψώνιο! Η πρωην μου ελεγε ότι έχω ανοιχτές πλάτες! Φυσικα και τα προσέχουν αυτά οι γυναικες. Για αυτό αφήστε τις δικαιολογιες και ξεκινηστε .... γυμναστηριο! Δεν ειπε κανεις να μην γυμνάζεις και το μυαλο κτλπ αλλα και τα 2 ταυτόχρονα δεν μπορω και τύπους που κάθονται στο φβ και αυτοσαρκάζονται με τη κοιλιά τους .... δικαιωμα τους αλλα όταν αρχιζουν να κοροϊδεύουν και τους γυμνασμένους καταντάει γελοιο.

Kαταρχην φιλε να σου πω οτι εγω δεν εχω αναγκη απο γυμναστηριο, τρεχω το χειμωνα >400' την εβδομαδα(το καλοκαιρι  το μισο) γιατι η αεροβια γυμναστικη ειναι η καλυτερη. Στο γυμναστηριο θα πας να παρεις τις ουσιες που θα σου δωσουν και να φτιαξεις σωμα για εντυπωσιασμο, προσεξε ομως, αν ενας μποντιμπιλντερ περασει διπλα απο μια γυναικα το πιθανοτερο ειναι οτι αυτη δε θα του δωσει σημασια. Αν περασει διπλα απο ενα gay ομως θα του τρεχουν τα σαλια :lol:

Καταλαβες τι λεω ελπιζω, ο αντρας αν δει μια γυναικα ημιγυμνη φτιαχνεται, η γυναικα οχι, ελαχιστα την φτιαχνει ενας φουσκωτος...

Τη κοιλια θα τη ριξεις βασικα για την υγεια σου, οχι για τους αλλους. Γυμναστικη σωστη, διατροφη σωστη, απαλλαγη απ το αγχος, και τοτε θα μπορεις να πεις οτι εγινες σαν εμενα :)

Εχω να αρρωστησω απ το καιρο του Νωε.

Δημοσ.

Να δουμε πως θα εισαι στα 45.

Θα είμαι σαν 20, αφού είμαι vapir , στα 20 άλλαξα στα 20 σταμάτησα να γερνάω.

Ρε μαν ποιος νοιάζεται πως θα είναι σε σχεδόν 2 δεκαετίες απο σήμερα? με αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο είσαι σίγουρος πως θα ζεις σε 20 χρόνια?  

επειδή βλέπω πως μπορεί (ή και όχι) να περνάς μια κρίση ηλικίας έχε στο μυαλό σου πως πάντα εκει έξω θα υπάρχουν νεότεροι μας και καλύτεροι μας ,δεν είναι ανάγκη να αποδείξεις πως περνάει η μπογιά σου ή οτι δεν είσαι γέρος ή ακόμα πως είσαι ποιο νέος και απο τον νέο (λολ, ισχύει για μερικούς αλλα οκ ) , αυτά λίγη σημασία έχουν αν δεν νιώθεις έτσι 

Δεν απευθυνθηκα σε καποιο συγκεκριμενο  γκρουπ. Εξηγησα σε οσους δεν το γνωριζαν οτι τα δυο φυλα λειτουργουν διαφορετικα στο σεχ.

η ηλικία που είσαι απευθύνεται σε συγκεκριμένο group γυναικών και είπα οτι έχουμε διαφορετικά μυαλά αφού είμαστε απο διαφορετικές γενιές , αυτό που έμαθε η γενιά σου σαν δεδομένο σήμερα δεν ισχύει πλειοψηφικά για την γενιά μου και τις νεότερες ακόμα 

Δημοσ.

Αυτό που κοροϊδεύετε κάποιον για χ-ψ λόγους και ταυτόχρονα γίνεστε και ακτιβιστές σε άλλες καταστάσεις, να το προσέξετε λίγο ε...  :ph34r:

φυσικα και στηρίζω το δικαίωμα ολων να εχουν ο,τι σωμα θελουν. κατακρινω την επιλογή να αφιερωνει καποιος συστηματικα χρονο/ενεργεια σε σωματικο κοπο το 2016

Δημοσ.

φυσικα και στηρίζω το δικαίωμα ολων να εχουν ο,τι σωμα θελουν. κατακρινω την επιλογή να αφιερωνει καποιος συστηματικα χρονο/ενεργεια σε σωματικο κοπο το 2016

και τι να κάνω δηλαδή ? να βγω στο δρόμο να κοπανάω κόσμο? με 40-50 λεπτά απο την μέρα μου γλυτώνω πολλά ντράβαλα, πλέον δεν δίνω καμία σημασία σε κανέναν εκτός αν ο άλλος κάνει κάτι χοντρό , παλιότερα ήμουν έτοιμος για καυγά για χαζούς λόγους και πάντα έβρισκα κ άλλους έτοιμους για καυγά , υπάρχουν πολλοί εκει έξω

αυτό προσπαθούσα να εξηγήσω τόσες φορές εδώ μέσα όταν γίνεται κουβέντα για το "γιατί αυτός γυμνάζεται" "όσοι γυμνάζονται και έχουν σώματα είναι ματαιόδοξοι" κτλ , άλλος γυμνάζεται για τις γκόμενες , άλλος για anger control/management , άλλος για να νιώθει και να είναι ποιο υγιής, άλλος για όλα αυτά και τόσα άλλα που δεν περνάνε απο το μυαλό σου και στο τέλος όλοι αυτοί έχουν αποτέλεσμα, ο μόνος που δεν έχει αποτέλεσμα είναι αυτός που πάει για χαζούς λόγους και τα παρατάει η πάει και παίζει 

• Like 1
Δημοσ.

και τι να κάνω δηλαδή ? να βγω στο δρόμο να κοπανάω κόσμο? με 40-50 λεπτά απο την μέρα μου γλυτώνω πολλά ντράβαλα, πλέον δεν δίνω καμία σημασία σε κανέναν εκτός αν ο άλλος κάνει κάτι χοντρό , παλιότερα ήμουν έτοιμος για καυγά για χαζούς λόγους και πάντα έβρισκα κ άλλους έτοιμους για καυγά , υπάρχουν πολλοί εκει έξω

αυτό προσπαθούσα να εξηγήσω τόσες φορές εδώ μέσα όταν γίνεται κουβέντα για το "γιατί αυτός γυμνάζεται" "όσοι γυμνάζονται και έχουν σώματα είναι ματαιόδοξοι" κτλ , άλλος γυμνάζεται για τις γκόμενες , άλλος για anger control/management , άλλος για να νιώθει και να είναι ποιο υγιής, άλλος για όλα αυτά και τόσα άλλα που δεν περνάνε απο το μυαλό σου και στο τέλος όλοι αυτοί έχουν αποτέλεσμα, ο μόνος που δεν έχει αποτέλεσμα είναι αυτός που πάει για χαζούς λόγους και τα παρατάει η πάει και παίζει 

παντα θα εκτιμω καποιον που κινειται περισσοτερο σε ψυχικο επιπεδο παρα σε σωματικο

Δημοσ.

Όχι δεν ήταν αυτός ο λόγος που ήμουν μαζί του, ίσα ίσα εγώ είχα ειλικρινή αισθήματα. Τα διάφορα άλλα βγήκαν στη φόρα στην πορεία και με ποικίλους τρόπους αλλά ας μην επεκταθώ γιατί θα το κάνουμε Σία Λιαροπούλου εδώ μέσα. Γενικά πρέπει να δικαιολογηθώ από χίλιες μπάντες για να μην βγει λάδι το πουτανί. Άτιμη κενωνία.:Ρ

Καλά που τη θυμήθηκες αυτή ρε συ;! :D

Η δουλειά των περισσοτέρων εδώ μάλλον είναι να καθόμαστε 8 ώρες σε ένα γραφείο. Όταν λες βαριές δουλειές τι εννοείς; Να κατεβάζει τα χαλιά από το πατάρι; Όχι άλλο κάρβουνο!

Το γυμναστήριο είναι απλά ο εύκολος τρόπος να διατηρήσεις μια καλή φυσική κατάσταση κοντά στο σπίτι σου.

Γιατί το λες; Δε νομίζω ότι ισχύει, όλες τις δουλειές νομίζω μπορείς να βρεις εδώ μέσα!

Δημοσ.

παντα θα εκτιμω καποιον που κινειται περισσοτερο σε ψυχικο επιπεδο παρα σε σωματικο

Από την άλλη όμως έχω δει ότι δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε ρούχα, παπούτσια, μάρκες, στυλ κλπ. Όχι ότι είναι κακό, αλλά μου κάνει λίγο αντιφατικό :)

• Like 1
Δημοσ.

Από την άλλη όμως έχω δει ότι δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε ρούχα, παπούτσια, μάρκες, στυλ κλπ. Όχι ότι είναι κακό, αλλά μου κάνει λίγο αντιφατικό :)

Νιώθει ο αλεξ από μόδα, απλά διαφωνώ μαζί του για τα superdry με έστρωσαν ωραία, σε σχέση με τα σάπια από μπερσκα κτλπ

Δημοσ.

Νιώθει ο αλεξ από μόδα, απλά διαφωνώ μαζί του για τα superdry με έστρωσαν ωραία, σε σχέση με τα σάπια από μπερσκα κτλπ

Δεν είπα ότι δε νιώθει, ίσα ίσα που είναι ψαγμένος και ενημερωμένος απ'ό,τι έχω καταλάβει, απλά αυτό που είπα και νωρίτερα, ότι είναι λίγο αντιφατικό αυτό με αυτό που έγραψε.

Δημοσ.

το θεωρω τεχνη, σε αντιθεση με τη γυμναστικη που το θεωρω παρα πολλη ενεργεια που θελει και συντηρηση, δεν αρκει να το κανεις μια φορα. ασε που δε μπορεις να αλλαζεις σωμα οποτε θες. ούτως η αλλως οποτε θελω μου ζωγραφιζω κοιλιακους ^_^ το φως είναι ασυνεπεστατος κυριουλης και αφου εχει τοση σημασια το πως φαινεται κατι, ας το εκμεταλλευτούμε.

παιδια χρονος να μας μενει να κανουμε ο,τι θελουμε! εγω παντως δεν εχω περασει καλα ποτε με σωματικη ασκηση, δε μου αρεσει να κουράζομαι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...