Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα επεστρεψα σε δικο μου σπιτι στη πολη μου. Το πανω το νοικιαζω αλλα το κατω ηταν κλειστο για χρονια.(διωροφο) Δεν εχω 3 μερες που μπηκα κανονικα μετα απο τρελο καθαρισμα κτλ κι απο την πρωτη μερα ειδα κατσαριδα. Μεσα σε 3 μερες εχω δει ηδη 5, 4 μεγαλες και μια πολλη μικρη(νεογεννητο δηλαδη). Ειμαι σχεδον βεβαιη πως υπαρχει προβλημα εδω γιατι δε μπαινουν απο εξω ,αν κι οι απο πανω μου ειπαν πως δεν εχουν. Προφανως εχει προβλημα μονο το κατω που ηταν και κλειστο χρονια. Εννοειται πως δε θελω να τις βλεπω μπροστα μου (δε μπορω να ηρεμησω με τιποτα πλεον,μου εχει τυχει και σε αλλο σπιτι κι εχω πολλα ψυχολογικα  :-( ) θελω να τις εξαφανισω μια για παντα!! :mad:  Σκεφτομαι λοιπον να καλεσω συνεργειο να μου κανει απεντομωση. Το θεμα ειναι τωρα,κανουν οντως δουλεια; Ποσες φορες πρεπει να το κανουν και τι κοστος εχει πανω κατω; Οσοι ειστε παθοντες ή γνωστες του θεματος τα φωτα σας παρακαλω  :blink: Να προσθεσω πως ποτε δεν ειχε θεμα αυτο το σπιτι,παλια που εμενα για χρονια εκει (με τους δικους μου ακομη) δεν ειχα δει ποτε ουτε μια.

Δημοσ.

Παρε τηλεφωνο σε εταιρεια και ρωτα ποσο κανει εμεις επειδη ειναι πολυκατοικια εχει αλλη τιμη...!

Αφου κανεις με εταιρεια μετα κατα την γνωμη μου αγορασε το GOLIATH GEL(ειναι σαν ενεση και βαζεις πολυ λιγο) και βαλε σε διαφορα σημεια 2 φορες το χρονο.(εγω απο ολα τα τζελ μονο αυτο με εσωσε αλλα ειναι και το πιο ακριβο γυρω στα 55 ευρω).

Δημοσ.

Παρε τηλεφωνο σε εταιρεια και ρωτα ποσο κανει εμεις επειδη ειναι πολυκατοικια εχει αλλη τιμη...!

Αφου κανεις με εταιρεια μετα κατα την γνωμη μου αγορασε το GOLIATH GEL(ειναι σαν ενεση και βαζεις πολυ λιγο) και βαλε σε διαφορα σημεια 2 φορες το χρονο.(εγω απο ολα τα τζελ μονο αυτο με εσωσε αλλα ειναι και το πιο ακριβο γυρω στα 55 ευρω).

Γινεται οντως δουλεια με τις απεντομωσεις ή φευγουν για 2-3 βδομαδες και μετα ξαναερχονται; Αυτο το gel το εχω ακουστα ειναι πολυ γνωστο,σου εκανε οντως δουλεια;

Δημοσ.

Γινεται οντως δουλεια με τις απεντομωσεις ή φευγουν για 2-3 βδομαδες και μετα ξαναερχονται; Αυτο το gel το εχω ακουστα ειναι πολυ γνωστο,σου εκανε οντως δουλεια;

Σαν αρχη λογικα αυτο πρεπει να κανεις(και πεθαινουν βλεπεις ψωφιες κατσαριδες δεκαδες δεν φευγουν απλα ξαναρχονται αλλες) εμεις στην πολυκατοικια κανουμε 3 φορες τον χρονο τωρα για 100% αποτελεσμα βαλε αυτο το τζελ ξερω ειναι ακριβο αλλα ειχα αγορασει 4 διαφορετικα(χωρις αποτελεσμα) πριν καταληξω σε αυτο το οποιο το πουλανε μονο σε μαγαζια με γεωργικα φαρμακα κ.τ.λ.

Εμενα χθες μπηκε μια τεραστια μεσα στο σπιτι απο το μπαλκονι και πετουσε σαν πεταλουδα ηταν....!

Δημοσ.

Σαν αρχη λογικα αυτο πρεπει να κανεις(και πεθαινουν βλεπεις ψωφιες κατσαριδες δεκαδες δεν φευγουν απλα ξαναρχονται αλλες) εμεις στην πολυκατοικια κανουμε 3 φορες τον χρονο τωρα για 100% αποτελεσμα βαλε αυτο το τζελ ξερω ειναι ακριβο αλλα ειχα αγορασει 4 διαφορετικα(χωρις αποτελεσμα) πριν καταληξω σε αυτο το οποιο το πουλανε μονο σε μαγαζια με γεωργικα φαρμακα κ.τ.λ.

Ακριβως επειδη ειναι ακριβο γι'αυτο δε το πηρα ακομη δε θελω να χαλασω τζαμπα χρηματα. Θα το δοκιμασω ομως αφου λες πως σου εκανε δουλεια να δω τι θα γινει.

Δημοσ.

Ακριβως επειδη ειναι ακριβο γι'αυτο δε το πηρα ακομη δε θελω να χαλασω τζαμπα χρηματα. Θα το δοκιμασω ομως αφου λες πως σου εκανε δουλεια να δω τι θα γινει.

Περιμενε να δεις τι μπορει να σου πει και αλλο μελος του φορουμ αλλα το Goliath αξιζει και επειδη εχει αρκετη ποσοτητα μπορεις να το εχεις για καιρο(οχι χρονια γιατι και αυτα χανουν την αποτελεσματικοτητα τους).

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή μου έχουν γίνει τα νεύρα τσατάλια με τα κωλοζωύφια στο σπίτι, έχει κανείς να προτείνει κάποια εταιρία που να κάνει απεντομώσεις και αποδεδειγμένα να σταμάτησε το πρόβλημα ; 

Βασικότατο να είναι pet friendly η όλη φάση, μη βρω και τη γάτα τέζα μαζί με τα μυρμήγκια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...