Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολα αυτα στα λεω με καλες διαθεσεις δεν θελω να το παρεις στραβα.

Και εγώ αυτό θέλω. Μην γίνουν αγορές που δεν χρειάζονται. Και σύμφωνα με την φόρμα δεν θέλει κάτι πάνω από 1500-1800 (και αυτά πολλά είναι).

Καλύτερα να τα κρατήσει, μιας και οι εποχές είναι δύσκολες.

Για 1080p gaming συστημα μιλατε. Πως στο διαολο βγαινει το budget πανω απο 1200 ευρο??

Εντάξει, εγώ τουλάχιστον υπέρβαλλα λίγο και έβαλα την 1070 και τον 6600. Μην ξεχνάς ότι θέλει και monitor. Και με πιο λίγα κάνει την δουλειά του, αυτό θέλουμε να του πούμε.

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν μου εχει κολλησει κανενας το μικροβιο το i7 αλλα οπως ειπαμε η τεχνολογια αναπτυσετε καθε χρονο οποτε ο i5 που μου λες θα ειναι ξεπεραμενος για τα παιχνιδια που θα βγουνε και κιολας που ξεχασα να αναφερω μερικες φορες ου αρεσει να ασχολουμαι με βιντεακια edit . Εγω τωρα εψαξα και βρηκα εναν i7 6700K ειναι ενταξη ή εμφανιζει προβληματα ?

Καταλαβαινω οτι θελετε να με βοηθησετε να δωσω και λιγοτερα λεφτα αλλα τα πιο παλια πραγματα θα ειναι ξεπερασμενα σε λιγο οποτε πιστυω εναν ι7 θα ειναι πιο καταληλος και θα  κρατησει λιγοτερος τωρα δεν ειμαι και ιδηκος αλλα πιστευω i5  δεν θα αντεξει και πολυ .

Δημοσ.

Το ξερω οτι θελει και μονιτορ... Ναι οκ θελει και μονιτορ. Πες οτι δινει βαρια βαρια 500 ευρο για 1080p μονιτορ παραπανω δεν εχει value for money και πολλα λεω. με 800 ευρο φιταχνεις συστημα που πεταει.... Και προφανως οχι amd το συστημα να πεταει οχι το πορτοφολι στα σκουπιδια.

Και να παρεις i7 δεν θα εχεις ποτε την ευκαιρια να τον αξιοποιησεις ουτε σε 10 χρονια με μονο gaming.... θα τον αλλαξεις πριν τον χρησιμοποιησεις για αυτο που τον πληρωσες.

Δημοσ.

Το ξερω οτι θελει και μονιτορ... Ναι οκ θελει και μονιτορ. Πες οτι δινει βαρια βαρια 500 ευρο για 1080p μονιτορ παραπανω δεν εχει value for money και πολλα λεω. με 800 ευρο φιταχνεις συστημα που πεταει.... Και προφανως οχι amd το συστημα να πεταει οχι το πορτοφολι στα σκουπιδια.

Και να παρεις i7 δεν θα εχεις ποτε την ευκαιρια να τον αξιοποιησεις ουτε σε 10 χρονια με μονο gaming.... θα τον αλλαξεις πριν τον χρησιμοποιησεις για αυτο που τον πληρωσες.

Πες τα. 800 ευρω για αυτα που θελει εινια υπεραρκετα.

Και ρε φιλε κοιτα τι παιζει. Ο ι5 με τον ι7 εχουν ιδιο σοκετ, ειναι και οι 2 skylake αν ξεπεραστει ο ενας θα ξεπεραστει και ο αλλος. Οι διαφορες τους δεν εχουν σχεση με παιχνιδια, εχουν σχεση με αλλα πραγματα. Ουτε Κ σου χρειαζεται. Τι το θες το οβερκλοκ. θα παρεις που θα παρεις ι7. θα του κανεις και οβερκλοκ ?

Ό πως συμβαίνει συνήθως σε τέτοια ποσά μυρίζει τρολ η ιστορία.

Ειμαι νεος εδω μεσα, δεν ηξερα οτι παιζουν και τετοια..

Αμα γινονται και τετοια κομπλε, παω να δω καμια σειρα

Δημοσ.

ενταξη δεν θελω να μαλοσουμε κιολας θα πω την αληθεια ο i5 δεν τον πολυ θελω επειδη μου ακουγεται παλιος και ξεπερασμενος απο τον i7 και για αυτο θελω κυριος i7 

Δημοσ.

Στο κοντινό μέλλον ο ι5 με DX12 θα έχει πολλά θέματα

Πως? αφου ειναι θεμα της καρτας οχι του cpu..

ενταξη δεν θελω να μαλοσουμε κιολας θα πω την αληθεια ο i5 δεν τον πολυ θελω επειδη μου ακουγεται παλιος και ξεπερασμενος απο τον i7 και για αυτο θελω κυριος i7 

Εισαι λιγο μπερδεμενος.. Ο i5 και ο i3 δεν ειναι πιο παλιοι απο i7 ειναι απλα χαμηλωτερης κατηγοριας. Σε gaming συγκεκριμενα για το οποιο θελεις το pc η διαφορα που θα δεις σε fps απο i3 σε i7 θα ειναι 15 fps το πολυ εφοσον το τραβαει η καρτα γραφικων να φτασει σε αυτη τη διαφορα. αλλιως 7-8 fps και πολλα λεω. Με i3 εισαι οκ για τα περισοτερα games αλλα εφοσον θες να δωσεις τοσα λεφτα i5 παραπανω δεν εχει νοημα να πας και ξανα, μιλαμε για gaming.

παρακατω.. Ο επεξεργαστης εχει "πιθανοτιτες" να βγαλει δεκαετια Για καρτα γραφικων ομως οπως ειναι τωρα να υπολογιζεις 3-4 χρονια θελει αλλαγη, αν θες να συνεχισεις να παιζεις συγχρονα παιχνιδια.

Δημοσ.

οκ αλλα συνεχισω να ειμαι μαζι με τον i7  :P

αλλα γτ τοτε να ειναι τοσο μικρη η διαφορα και να εχουν τελειως αλλες τιμες ?

Δημοσ.

οκ αλλα συνεχισω να ειμαι μαζι με τον i7  :P

αλλα γτ τοτε να ειναι τοσο μικρη η διαφορα και να εχουν τελειως αλλες τιμες ?

Δεν ειναι μικρη η διαφορα απλα δεν την βλεπεις σε gaming γιατι το gaming δεν χρειαζετε πολυ επεξεργαστικη ισχυη.

Δημοσ.

Αμα οντως θες να πας σε i7 6700 πηγαινε (ειναι overkill να ξερεις)...οχι ομως σε Κ...για να κλοκαρει ο συγκεκριμενος θελει custom υδροψυξη...εχει πολλα θεματα με θερμοκρασιες...το χουμε συζητησει και σε αλλο thread...

Οσον αφορα τους AMD εχουν μεινει αρκετα πισω σε τεχνολογια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν σε καλυπτει ενας 8320 που εχει την μιση τιμη...

Απο gpu θα σου προτεινα Rx 480 η gtx 1060...η καποια μτχ gtx 970

Γενικα να δωσεις τοσα χρηματα για ενα pc το οποιο δεν θα το χρησιμοποιεις στο 100% ειναι κριμα...

Απο μενα i5 6600 και Rx 480 ειναι αρκετα...!!!

Δημοσ.

τοτε τι χρειαζεται καρτα γραφικων εγω στο καινουργειο pc θα ηθελα τουλαχιστον 250 fps για gaming

τι λετε για αυτη την καρτα γραφικων ? 

Gigabyte GeForce GTX1070 8GB Windforce OC (GV-N1070WF2OC-8GD)

αλλα θελω και εναν καλο επεξεργαστη για να κανει πολλα πραγματα μαζι π.χ. να παιζω ενα παιχνιδι να ειμαι skype και youtube ταυτοχρονα

Δημοσ.

τοτε τι χρειαζεται καρτα γραφικων εγω στο καινουργειο pc θα ηθελα τουλαχιστον 250 fps για gaming

τι λετε για αυτη την καρτα γραφικων ? 

Gigabyte GeForce GTX1070 8GB Windforce OC (GV-N1070WF2OC-8GD)

αλλα θελω και εναν καλο επεξεργαστη για να κανει πολλα πραγματα μαζι π.χ. να παιζω ενα παιχνιδι να ειμαι skype και youtube ταυτοχρονα

Αμα θες 250fps να ανεβασουμε το budget κατα 3 εκκατομυρια να χρηματοδοτησεις ενα project time machine.

Δημοσ.

Οχι μπορεις να βγαλεις 250 fps ανετα σε παλια games. Αμα μιλας για καινουργιο με απαιτησεις 120 αμα δωσεις πολλα λεφτα σε 1080p οθονη παντα. Γενικα πανω απο 60 δεν εχει νοημα να πας, παρε απλα μια καλη οθονη να ανεβασεις τα hz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...