Προς το περιεχόμενο

Champions League και Europa League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος ειναι ο φθηνοτερος νομιμος τροπος για να μπορω να δω cl και el.να επισημανω οτι εχω πιατο στραμενο στο hotbird απο τοτε που ειχα νοβα και εχω αποκωδικοποιητες της νοβα και ote αν βοηθαει καθολου.

Δημοσ.

αυτη ειναι η γνωμη μου, γνωριζω απειρα sites (αμα θες σου στελνω την λιστα μου, ζητημα ειναι αν μου εχει ξεφυγει κανενα) κι οσες φορες τα δοκιμασα εφαγα τα μουτρα μου

το laola ναι, ειναι καλο και ποιοτικο, αλλα εχει ελαχιστα πραγματα και ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα, σε ολα τα υπολοιπα πρεπει να πεσεις πανω σε ενα σωρο διαφημισεις και ματς τελικα δεν βλεπεις ή σε περιπτωσεις που βλεπεις μαμιεται ή στις διακοπες ή ειναι κακιστης ποιοτητας, ή βγειτε εξω να δειτε ματς ή ασχοληθειτε με τπτ αλλο

• Like 1
Δημοσ.

αυτη ειναι η γνωμη μου, γνωριζω απειρα sites (αμα θες σου στελνω την λιστα μου, ζητημα ειναι αν μου εχει ξεφυγει κανενα) κι οσες φορες τα δοκιμασα εφαγα τα μουτρα μου

το laola ναι, ειναι καλο και ποιοτικο, αλλα εχει ελαχιστα πραγματα και ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα, σε ολα τα υπολοιπα πρεπει να πεσεις πανω σε ενα σωρο διαφημισεις και ματς τελικα δεν βλεπεις ή σε περιπτωσεις που βλεπεις μαμιεται ή στις διακοπες ή ειναι κακιστης ποιοτητας, ή βγειτε εξω να δειτε ματς ή ασχοληθειτε με τπτ αλλο

Μπορώ να σε βοηθήσω Εάν θέλεις, όπως έκαναν και με μένα

Δημοσ.

Μπορώ να σε βοηθήσω Εάν θέλεις, όπως έκαναν και με μένα

teach me master

cl και europa βρίσκεις εύκολα από καλή ποιότητα έως hd

π.χ. http://www.laola1.tv/en-int/livestream/panathinaikos-fc-aik-fotboll-len

μονο προκριματικα εχει και πρεπει να εχει vpn για ομαδες απο ελλαδα.

Streaming

νομιμοο

• Like 1
Δημοσ.

Για streaming για τα μεγάλα πρωταθλήματα, όπως Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, ΝΒΑ και για Europa και CL.. Ace player είναι Plugin του VLC ή κάτι τέτοιο. συνδέσμους βρίσκω στο reddit. HD χωρίς κόλλημα και διαφημίσεις. Επίσης για τις διαφημίσεις στα άλλα site AdBlock

• Like 1
Δημοσ.

Για streaming για τα μεγάλα πρωταθλήματα, όπως Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, ΝΒΑ και για Europa και CL.. Ace player είναι Plugin του VLC ή κάτι τέτοιο. συνδέσμους βρίσκω στο reddit. HD χωρίς κόλλημα και διαφημίσεις. Επίσης για τις διαφημίσεις στα άλλα site AdBlock

Κατεβαζεις ace player και θα ευχαριστηθεις μπαλιτσα!http://www.livefootballol.me/live-football-streaming-2016.html

πως θα καταφερω να το εχω στην τηλεοραση?

Δημοσ.

επειδη προσωπικα ειμαι πρωτα μπασκετικος και μετα ποδοσφαιρικος,

δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος απο τις μεταδοσεις της ευρωλιγκας μεσω ace,

αρκετα κολληματα, streams που ενω παιζαν, στο ημιχρονο σταματησαν να παιζουν κλπ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...