liopp Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Ποιος ειναι ο φθηνοτερος νομιμος τροπος για να μπορω να δω cl και el.να επισημανω οτι εχω πιατο στραμενο στο hotbird απο τοτε που ειχα νοβα και εχω αποκωδικοποιητες της νοβα και ote αν βοηθαει καθολου.
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Πάρε ένα καφέ 1€ και κάτσε σε ένα προπο να το δεις. 1
patrickdrd Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Streaming το streaming είναι τραγικό συνήθως
Pa0ki Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 το streaming είναι τραγικό συνήθως cl και europa βρίσκεις εύκολα από καλή ποιότητα έως hd π.χ. http://www.laola1.tv/en-int/livestream/panathinaikos-fc-aik-fotboll-len 1
vrwmiaris Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 το streaming είναι τραγικό συνήθως Δεν γνωρίζεις, εκτίθεσαι 1
patrickdrd Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 αυτη ειναι η γνωμη μου, γνωριζω απειρα sites (αμα θες σου στελνω την λιστα μου, ζητημα ειναι αν μου εχει ξεφυγει κανενα) κι οσες φορες τα δοκιμασα εφαγα τα μουτρα μου το laola ναι, ειναι καλο και ποιοτικο, αλλα εχει ελαχιστα πραγματα και ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα, σε ολα τα υπολοιπα πρεπει να πεσεις πανω σε ενα σωρο διαφημισεις και ματς τελικα δεν βλεπεις ή σε περιπτωσεις που βλεπεις μαμιεται ή στις διακοπες ή ειναι κακιστης ποιοτητας, ή βγειτε εξω να δειτε ματς ή ασχοληθειτε με τπτ αλλο 1
vrwmiaris Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 αυτη ειναι η γνωμη μου, γνωριζω απειρα sites (αμα θες σου στελνω την λιστα μου, ζητημα ειναι αν μου εχει ξεφυγει κανενα) κι οσες φορες τα δοκιμασα εφαγα τα μουτρα μου το laola ναι, ειναι καλο και ποιοτικο, αλλα εχει ελαχιστα πραγματα και ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα, σε ολα τα υπολοιπα πρεπει να πεσεις πανω σε ενα σωρο διαφημισεις και ματς τελικα δεν βλεπεις ή σε περιπτωσεις που βλεπεις μαμιεται ή στις διακοπες ή ειναι κακιστης ποιοτητας, ή βγειτε εξω να δειτε ματς ή ασχοληθειτε με τπτ αλλο Μπορώ να σε βοηθήσω Εάν θέλεις, όπως έκαναν και με μένα
liopp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μπορώ να σε βοηθήσω Εάν θέλεις, όπως έκαναν και με μένα teach me master cl και europa βρίσκεις εύκολα από καλή ποιότητα έως hd π.χ. http://www.laola1.tv/en-int/livestream/panathinaikos-fc-aik-fotboll-len μονο προκριματικα εχει και πρεπει να εχει vpn για ομαδες απο ελλαδα. Streaming νομιμοο 1
Par1s* Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Για streaming για τα μεγάλα πρωταθλήματα, όπως Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, ΝΒΑ και για Europa και CL.. Ace player είναι Plugin του VLC ή κάτι τέτοιο. συνδέσμους βρίσκω στο reddit. HD χωρίς κόλλημα και διαφημίσεις. Επίσης για τις διαφημίσεις στα άλλα site AdBlock 1
giannisag17 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Κατεβαζεις ace player και θα ευχαριστηθεις μπαλιτσα!http://www.livefootballol.me/live-football-streaming-2016.html 1
liopp Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Για streaming για τα μεγάλα πρωταθλήματα, όπως Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, ΝΒΑ και για Europa και CL.. Ace player είναι Plugin του VLC ή κάτι τέτοιο. συνδέσμους βρίσκω στο reddit. HD χωρίς κόλλημα και διαφημίσεις. Επίσης για τις διαφημίσεις στα άλλα site AdBlock Κατεβαζεις ace player και θα ευχαριστηθεις μπαλιτσα!http://www.livefootballol.me/live-football-streaming-2016.html πως θα καταφερω να το εχω στην τηλεοραση?
Par1s* Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 πως θα καταφερω να το εχω στην τηλεοραση? Εγώ βάζω HDMI 1
patrickdrd Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 επειδη προσωπικα ειμαι πρωτα μπασκετικος και μετα ποδοσφαιρικος, δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος απο τις μεταδοσεις της ευρωλιγκας μεσω ace, αρκετα κολληματα, streams που ενω παιζαν, στο ημιχρονο σταματησαν να παιζουν κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα